Ben duğun istemiyorum gelinlikle nikah olsun diyorum sadece çunku babamla goruşmuyorum akrabalarimlada dugunume gelecek kisi 15 bile yok.. Ama sevgilim tuturmuş illa duğun olcak diye..
Bilemedim 😔😔
Bilemedim 😔😔
Hayaller hayatlar denklemi işte. Ben günümüzde bilindiği gibi düğün istememiştim, ama nikahtan sonra nikaha gelen yakınlarla bir yemeğe gidilir, bir tatlı yenir, daha sonra gençlerle fotoğraf çekilinir ordan millet evine, çift otele gider diye düşünmüştüm. Eşimin düğüne katılan tanış sayısı 15 civarı idi. Benim ailem tutturdu, yok bunun düğününe gittik biz, çağırmamız lazım. Yok ayıp olur. Yok bilmem ne. Şu an hala o iğrenç düğün salonunda geçirdiğim anlara yanıyorum, düğünümü siyaset mitingine çeviren aile ferdimi ve gurbet türküleri ile kulaklarımı tırmalayan kendini sanatçı zanneden bozmayı hatıramdan silmeye çalışıyorum.
İstemiyorsan, hiç birşeye mecbur değilsin. Kendini yabancı hissedeceksen o başka, müstakbel eşinle her halükarda konuş bunu. İnsanın gelinlik giydiği günü hatırlamak istememesi üzücü. Çocukluğumuz bunu hayal etmekle geçti be.
bende babamla görüşüyorum ama beni seven deger veren biri olsa 10 kişi bile olsa yaparim cunki düĞün insanın hayatında 1 kere olur en güzel anlar ve güzel dakikalar o dans o ani bence yap derim sonra çok pişman olursun çocuklarına gösterecek bisin olmaz.
Ama benim akrabalarim olmiycak orda
Düğün istemek en doğal hakkı senin akrabaların gelmeyecek diye bunu isteme hakkın yok
Benimle tanistiginda boyle oldugumu biliyodu
Benimde nikah torenim gelinlikle dugunsuz
Ne fark ederki en mutlu günlerinden biri olacak o gün
Bana zehir olcak
Cevap
11Cevap
Bence bu hayatta özel bir anı senin olmayabilir ama onun var demekki bırak nasıl isterse öyle yapsın sende eglenmene bak çünki dügün kimsenin umrunda olmuyor herkes yemesinde icmesinde eğlenmesnde. yakın zamanda evlendm dügün günü cok stres yaptım suanki aklım olsa hic takmam cunkü dügünde herkes kendi dalgasında 🤗
Senin cevren gelmicek diye niye dugun yapilmasin? Erkek tarafi var okadar.
Istrmiyorum cunku benim mutlulugum mu daha onemli dugun mu akrabalariyla degil benimle evlenecek
Hayir ama madem benim kendimi iyi hissetmiyecegimi biliyor..
Onun tarafından gelirler. Sonuçta artık sen de o aileye katıldın böyle şeyleri dert etme
Duşunsene ona takilcak altin para sayisini ve bana takilcak para sayisini..
Kendimi kotu hissedeceksem olmasin... duşunsene kimse gelmemis ne kdr koyar annemin dugunundede oyle olmus ne kdr cok insan davet etmisler ve kimse gelmemis..
Niye
Bosuna masraf... en iyisi en yakin arkadaslarin olcak ve ailen... ayni sekilde onunda sadece yakin arkadaslari ve ailesi olcak kücük bir yerde kutlucaniz sonra gazlayip baloya gitceniz. Yari dünyayi geziceksiniz. Benim hayalim öyle 😍 ...
düğün olmadiginda başka imalatada da gidebiliyor insanlar üçüncü peşinde bile düğün yapabiliyor
Ne?
O da demekki düğün yapmak istiyor. Ailesi kalabalıktır, belki düğün yapma arzuları vardı. Bir gün onların hatrına katlanabilisin bence
Demek ki onun cok davetlisi var. Ezilmene gerek yok sen eglence odakli ol kac kisi geldigini boşver
Ezilmekle alakali degil ne babam orda olcak nede akrabalarim yarami deşicek ve mutsuz olcam o akşam
Oyle biraz o gun neşeli olmiycam dedim.. olursun diyo
Onun akrabaları vardır onlar gelecektir. Niye sadece kendi açından bakıyorsun ki?
Onin tarafi 1000 -2000 kisi benim tarafim 10-15 babam olmiycak akrabalarim olmiycak... ne gerek var dugune
O bencillik yapmiyor mu sirf o mutlu olsun diye benim mutsuz etsin..😑😑
Dugun istemiyorum işte ailem yanimda olmiycak 5-10 kisiyle gidip rezil mi olayim
Onun akrabalarıyla kaynaşıp umursamamayı denesen? Sonuçta bu hayatında bir kere olucak bir şey
@ali_1993 kaçan kiz ne alaka
Anlıyorum seni ama olsun takma kafana istiyorsa yapın 10 kişi de olsa farketmez
Sen boş ver onu bende dügün istemiyorum gel la biz evlenek 😁😁
En güzeli ne düğünü ya at imzanı atıyorsan geç git işte
Bence senin fazla evli kalmaya niyetin yok ondan birsz. Bikac ay takılıp başka. Gerek yok dugun falan bitti zaten türklerde evlılık olayı
Ne alaka cok sacma bir gorus olmus
Olsun buda tecrübeli bir görüş. Direk dogruya sonuca odakılı yazıyorum. Hayatımda bir kez yanılmak istiyorum ama olmadı
Beni tanimiyorsun bile buna nasil karar verdin tanisan ozur dilerdin
Eger bunlardan degilsen şimdiden özğr dilerim. Yanıldıgıma çok sevinirim inan
Ayrilmayi dusunerek niye evleniyim ki ztn
Boş ver karşim karşı taraf kalabalık olursa pek anlaşılmaz.
nasıl anlasilmaz kizin ailesi nerde yok 😔😔
La bu durum sıkıntı değil benim de arkadaşım senin gibiydi karşı tarafın akrabaları çoktu hiç anlaşılmadı bile kim kime dum duma oluyor zaten bir kaç akraban tanıdığın büyüğün olsun tamamdır sıkma canını.
Altinlardan belli olcak bana 5 kisi takicak ona 500 - 1000 kisi takicak
La yok nereye o kadar kişi takıyor. Altın fiyatlarından haberin yok galiba senin.
Onunnyakasi para dolacak bana bsy yok
gerçek sebebini anlat ona
Biliyo
Kızım takılacak altınları düşün 😂
Butun altinlar ona takilcak 😔😔
Ona çeyrek sana bilezik
Benim. kuzenin düğünü oldu onun taraftan giden 10 kişi bile yoktu
Ee nasil oldu
Bizim tarafın müziği calmadi pek
Dugun bende istemiom:)
Ne güzel masrafsız sin
Cimri insanlari sevmem 😒😒