Ya arkadaşım, bir erkek olarak ben bile hayranlıkla bakıyorum gelinlikli kızlara, köpekler gibi mutlu oluyorlar o düğünlerde. Ömürde bir kere ( inşallah ) yapacaksın şunu. Vur kafasına, yap düğününü, giy gelinliğini çık ortaya oyna mutluluktan. Ne bu? Neden vazgeçesin bundan? Tembelliğinden istemiyor o. Takım elbise, ömür boyu giyecek zaten. Anlamayız biz erkekler, az öküzüz. Uyma öküze.
56 Yorumla
Soran+1 yılAilesi bile ikna edemedi öküzü. Ama yapıcaz o düğünü yaa ben istiyorum. Seviyorsa kıramaz zaten
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Ya geri zekali kadin. Sen allahin emrini yok sayip bide adama savas aciyorsun biraz mantkli ol akilli ol o adam senin omurluk kocan olacak e 5 cakal kivirtmana baksin die got gobet atayim die hem gunaya girme hemde. Kocan olacak adami uzme bu geri zekalilar sadece senin hyirli bir isini sona erdirmek icin sana gaz veriyorlar akilli ol biraz akilli
- +1 yıl
Sen erkek degilsin erkek adam namahremini oynatmaktan milletin suna bak. Nasi guzel demesinden zevk almaz haya eder cakma erkek
- +1 yıl
Asil sana yaziklar olsun. Bu kiz ayrilirsa seningini insan kiliginda seytan salaklaryuzunden ayrilir
En İyi Cevaplar
www.izlesene.com/.../7324237#
bunu ızlet ve boyle yapmak ıstedıgını soyle.. sızden farklı durumum:) dugune tovbelı ben bıle cakkıdı cakkıdı oynama hevesıne kapıldım:)11 Yorumla
Bir çok nedeni olabilir. Para sıkıntısı çekiyordur. Düğünleri ilkel buluyordur tarzı değildir. Düğünde yemekti, oydu buydu derken başkalarını eğlendireceğiz diye cimrilik yapıyordur.
20 Yorumla
Maddi durumu iyi degildir. Oynamaktan hoslanmiyordur. Dindar bir kesimdense sarkili oynamali bir dugun istemiyordur. Bu sebepler olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Valla açık söyleyeyim bende düğün sevmiyorum , takı töreni haricinde herşey saçma geliyor , Takı olayıda sonuçta herkes zengin değil bazıları için genelek olsada bazıları içinde bir yardım niteliğindedir o yüzden bu kısma vurgu yapıyorum , ama genel olarak düğünlere karşıyım bunun sıkıntısını bende çekecegim.
20 Yorumla
+1 yılBende düğün sevmeyen erkeklerdenim birazcık zekası olan kimse zaten düğün istemez kadınlar daha çok duygusal yönüne bakıyorlar olayın ama düğün çok pahalı bir iş gelen takılarda o düğünü yaptığın paranın yarısına bile denk gelmiyor.
Oysa ki o parayla çok güzel bir balayı yapa bilirsiniz atıyorum 10 milyara evleniceksen 1 hafta antalyada yapacağın tatili 1 hafta maldivlerde yaparsın.
Bu olayın pintilikle alakası yok30 Yorumlabelki de oynamayı, akraba ilişkilerini sevmiyordur. kalabalıktan hoşlanmıyordur. kendi haline olmayı seven birisidir. kalabalık ortamlarda çekingendir belkide
20 YorumlaErkekler genelde istemiyor düğünü zaten, mecburiyetten yapıyorlar.
Gereksiz buluyodur, maddi yönden istemiyodur?11 Yorumla
Soran+1 yılMaddi yönden derdi yokta, sevmiyorum diyor
O hengameyi sevmiyor... oynamayı sevmiyor. Kafası karışık ama kaçamayacak. Katlanacak. Ona de ki... sadece 4 saat sıkacaksın dişini.. ve bunun 2 saati zaten takı tuku filan diyeceksin...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe desek dinlemedi inatçı
Allah kimsenin başına vermesin allah yardimcin olsun canım bence ailenin konuşması daha uygun olur bizde bu işleri hep anneme bırakıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAileside istiyor ikna edemedik sinir oldum :D
+1 yılDügünden hoslanmiyor olabilir, para sorunu olabilir, senin istediklerini hayallerini paylas yine fikrini söyle ama zorlama cocugu bence.
00 Yorumla
+1 yılKızlar niye kendilerine düğün bile yapmak istemeyen erkeklerle beraber olurlar :) o da enteresan, bir kere evleniyosun (:
18 Yorumla
Soran+1 yılDüğün istemiyor diyede ayrılınmaz ki
- +1 yıl
Evet ayrilinmaz hatayi başta yapmisin demek ki :)
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Millet masraf falan demiş de hiç evlenmesinler madem evlenince eve yoğun para akışı mi olucak :)
Soran+1 yılAynen yaa, masraflı bişeyde istemiyorum zaten
- +1 yıl
ayrıca bende oynamayı bilmiyorum oynamam da pek ama düğünü de yaparım, kız bulabilirsem tabi :)
Soran+1 yılBulursun :)
- +1 yıl
arayan mevlasını da bulur belasını da :) aramazsan bulunmuyor :) karmakarışık bir iş o :)
+1 yılOysa ki her kız gelinlik hayalleriyle büyür bunu bilmeliydi...
07 Yorumla
Soran+1 yılNikahta giyiceksin ne gerek var diyor öküz..
- +1 yıl
Erkekler öküz geniyle doğuyor galiba
Soran+1 yılBencedee
Soran+1 yılArada kaynıyor iyiler :)
- +1 yıl
Iyisine denk gelmedim :)
Soran+1 yılBende :)
harcıyacağı para acıyor düğünleri sevmiyor oynamak zorunda kalmak istemiyor vb bir sürü nedenden olabilir
10 Yorumla
+1 yılhiç dügün yapmamaktansa, ufak bir eğlence yapmak mantıklıdır. Hem içinde bir ukte kalmaz hemde az masrafla kısa insanları sıkmayacak bir düğün yapılmış olur. Eskiden bizde bir hafta düğün yapılırdı.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende masrafsız birşey istiyorum zaten
Parası yoktur.
Niye bu kadar adamları zorluyorsunuz hiç anlamıyorum.22 Yorumla
Soran+1 yılDurumu iyi, aileside istiyor ben neden istemeyim
durumu yoktur ya da düğüne gelecek kalabalık bir çevresi yoktur... ya da evlendiğini kamuya açmak istemiyordur bir çok nedeni olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDurumu ve çevreside var. Evlendiğini gizlemek istiyor sanırım :(
Düğün parasına cruise turuna ya da başka bir tura katılın ne o ya artık düğün mü kaldı yap nikahı git bir yemek ye tamam işte.. Ayrıca evlilik ne ya :)) puhhfff
00 Yorumla
+1 yılhiç bilmiyom ama düğünsüz olmaz de ben o mutluluğu istiyorum dee yapmak zorunda bence :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmalııı :)
Nikahta giyeceksin zaten gelinlik, bir eğlence düzenlerseniz benim düşüncem beyaz bir elbiseyle geceye devam edebilirsin, hem herkesten farklı bir düğünün olmuş olur tabuları yıkmak lazım biraz uç düşünmek lazım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNikahtan sonra direk eve diyor ne eğlencesi :D
erkekler zoru sevmez, kolay yoldan imzayı atıp nikah salonunda işi bitirmek ister kaldı ki düğün bence de çok gerekli değil boşuna masraf yapıp gerildiğinizle kalırsınız.
20 Yorumla
+1 yılistememe sebeplerini söylesen doğru olurdu.
nişanlınla konuş ona göre karar alın00 Yorumladans etmeyi bilmiyor belki bendede öyle bir korku var :I
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyor evet :(
O gereksiz şeye harcanacak para ile neler yapılır neler.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok masraflı birşey istemiyorum ki
Akıllı adammış.Oraya yapıcağı masraf yerine borç harç kapatır ya da balayına çıkarsınız.
00 Yorumla
+1 yılOlur mu öyle sacmalik bir kere evleniyon sordun mu niye diye
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum, oynamayı sevmiyorum diyor. Pek inandırıcı gelmedi bana bu cevap. Birilerinden saklamak istiyor sanki :(
Düğünde milleti mutlu edicegime 3 farklı ülkede 1er hafta balayi yaparim o paraya alem balayi görür :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden istiyorsun? Düğün masraflarına vereceğiniz parayla çocuğunuz için daha güzel bir gelecek planları yapabilirsiniz veya arabannız yoksa araba alırsınız veya evinizi daha konforlu bir hale getirirsiniz?
00 Yorumla
+1 yılKizzz nisanlin oynmakatn utaniyo ya da blniyooooo
01 Yorumla
Soran+1 yılOynamayı sevmiyor
Direk imzaları atıcan bakıcan işine aslında düğün falan ne gerek var ama gelde anlat :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:Dd
Eğer bir gün evlenirsem bende istemem :D Millet eğlenecek diye niye sıkıntıya girelim ki? ;)
10 Yorumla
+1 yılGayet mantıklı bence...Gereksiz masraf...Balayına çıkın o parayla yurt dışına...
12 Yorumla- +1 yıl
evt
bence de çok gereksizir şey bende yapmamıştım zaten
00 Yorumlamaddi durumu iyiyse demek ki utanıyor çekiniyor şaf şatayı sevmiyr veya çağıracak çevresi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevresi çok oynamayı sevmiyor işte
boşuna masraf bencede o parayla maldivlere tatile gidersiniz D:
10 Yorumlasenin ne istediğinin bir önemi yok mu onun için?
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka birşey iste düğün isteme diyor
Aile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. En iyi cevabı o verebilir bize düşmez cevap :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOynamayı sevmiyorum diyor
- +1 yıl
Ömrümde daha saçma bir bahane görmedim :D
Soran+1 yılBende :D
Parası yoktur niye istemicek :D
08 Yorumla
Soran+1 yılvar :D
Soran+1 yılHayır, gayet yakışıklı :D
Soran+1 yılOynamayı sevmiyor jdksjfkd
Soran+1 yılYardır tabi :D Seni alan yaşadı dskdjsda
sade insan sade nikah ister
10 Yorumlasenin nisanlinmi vardi espiri yoksunu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun sen yaa
+1 yılBunu neden kendisine sormuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemiyor
- +1 yıl
Belki fazla tanıdık vs yoktur diye
Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. rezil bir şey düğün belki ondandır.
20 YorumlaRahat bırak, durumu iyi depildir belki.
00 Yorumla
+1 yılBelkide bütçesi yoktur ya da pintidir lavuk
03 Yorumla
Soran+1 yılVar var. Sevmiyorum deyip geçiştiriyor :/
- +1 yıl
pinti o zaman seninki
Soran+1 yılOlabilir
Bende düşünmüyorum düğün
00 Yorumlamasraf diye düşünüyordur
00 YorumlaDüğün yerine direk balayi istiyor olabilir
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl1 hafta tatil yapıcaz zaten :)
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılManyağa bak. Oldu gözlerim doldu de bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesi istiyor, kendi istemiyor beyefendi.
Cevap sahibi+1 yılOlur mu öyle saçma şey canım. Yangından mal kaçırır gibi
Soran+1 yılOdun işte
Cevap sahibi+1 yılÖyleymis cidden
#dirensoran
Soran+1 yılDireniceez ! :)
Dinimizde çalgılı düğün caiz değildir.
00 YorumlaPara?
06 Yorumla
Soran+1 yılPara sıkıntısı yok
Soran+1 yılOlmasa ailesi ısrar etmez düğün konusunda
Soran+1 yılİşte o nedeni söylemiyoor :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı adam vesselam.
10 Yorumla
+1 yılAilesi ne diyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi de düğün istiyor
- +1 yıl
Ailesi istiyorsa olur, ee sizde istiyorsunuz olur o zaman fazla kafana takma :)
Soran+1 yılTamam canım :)
Masraftan kaçıyo:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Çekingen biri mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. maddi durumlardan mı
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılkaç kere dediiim
Soran+1 yılİnadı tuttumu vazgeçiremiyorum
Soran+1 yılBöyle yaptıkça saklamak istediği birileri varmış gibi hissediyorum.
Soran+1 yılBelki kıyamaz, dinler beni
Soran+1 yılİyi niyetimden kaybediyorum :D
Ne istiyor peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece nikah
Soran+1 yılHayır sade bir düğün istiyorum
Soran+1 yılOynamayı sevmemesi
parası yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
Olurmu oyle sacmalik
00 Yorumlaparası yoktur