Resmi nikah yaptık ama düğün yapmadık. Eşimin ailesi mevlidli düğün istiyorlar. Ben istemiyorum, ne yapacağım?

Dediğim gibi kocamla resmi nikahlıyız , 5 yıldır birlikteyiz. Son 1 yıldır nişanlı 6 aydır da evliyiz ama o İzmir'e tayini çıktı ben de Adana'dayım zaten Adana'da tanıştık üniversite okurken. Birbirimizi çok seviyoruz hiçbir sorunumuz yok asla da olmadı.

Kayınbabamın 2 kardeşi ailecek enkaz altında kaldı vefat ettiler, enkazdan kardeşlerini kendi elleriyle çıkardılar çok zor bir durum. Biz 2023 Ekim ayında düğün yapmayı düşünüyorduk ancak bu durumdan sonra erteledik. Kocamın ailesi de düğün yapamayacaklarınj acılarının çok büyük olduğunu söylüyor , gülüp oynayıp eğlenemeyiz diyorlar. kına olsun düğün de mevlidli olsun diyorlar. Ben kabul etmiyorum 1 haftadır aramız baya bozuk. Sizce ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Eşim ve ailesi şunu diyor. Yine bu Ekim'de Kına olsun düğün mevlidli olsun. Dış çekiminiz de olsun , gelinliğini de git evden davulla çık. mevlidden sonra gidin arkadaşlarınız ile eğlenin. Balayına en güzel yere göndereceğiz. Ama biz eğlenecek hoplayacak durumda değiliz diyorlar.
Resmi nikah yaptık ama düğün yapmadık. Eşimin ailesi mevlidli düğün istiyorlar. Ben istemiyorum, ne yapacağım?