Ben bunu yaşadım bazen küçük bir eylem söz bile yetiyor..

Ben bunu yaşadım bazen küçük bir eylem söz bile yetiyor..
Cevap
19Cevap
Evet oldu, çok sevip değer veriyordum ama soğudum. Kendileri soğuttu hal ve hareketleriyle.
Birkaç ay önce bi adamla tanıştım sanalda, acayip iyi anlaşıyorduk sürekli iltifatlar ediyordum o da beni övüyordu, ama ne olduysa soğudum ve ters yapmaya başladım arada sohbetleşiyoruz ama iğneli mesajlar yazıp duruyorum adam da soğudu farkındayım öyle her zamanki gibi canım diyerek sohbete başlamıyor 🤣 canı cehenneme ama onu aşağılamak çok hoşuma gidiyor (not; bu arada adam yerli değil)
Çoğu kişiden soğudum hem de bir kişiden değil. Baktım yaptıkları yanlış bana uymuyor arayı açtım hemen. Kimse vazgeçilmez değildir herkes bir gün hak ettiği yeri bulur.
düşünelim.
soğuduum son kişide gradyal ilerlemişti, birden değil.
Birdenbire, kanlı bıçaklı hale geldiğim biriyle de, o derece can ciğer sevişmedim.
yinebakmak lazım, neer yaşadık neler yaptık, vardır muhakkak biri
Birdenbire soğuyan biri değilim. Birikmistir içimde bitirmişimdir.
Tabiki küçük bir eylem bâzen yeter, kalpler birbirinden uzakken, bedenlerin yakın olması mana ifade etmiyor
Ama yine de iletişim ile bazı şeylerin çözülebileceğine inanıyorum.
Ufak detaylarda herkese küsersek yanımızda dost kalmazdı
Durduk yere soğumam kimseden ben, mutlaka bana karşı bir hadsizlik ve haksızlık yapmıştır.
Dün oldu ruya görmüş rüyasına inandi bana inanmadi 🤷♂️ ama kendi kaybeder banane 🤷♂️🤷♂️
Çok yakın zamanda yaşadım evet üzücü bir olay insanlar şaşırtır
Ben sanırım iyi anlaşamıyorum ya da sevemiyorum ya hiç öyle ağrılarım olmadı
Oldu maalesef bu duruma yaşadım
Ne yazık ki yaşadım bunu
Birden değil ama soğudum
Zaman zaman evet
İş yerinde falan çok oldu
Küçük bir eylemlere bile çıtıpıt isen işin zor
Ayrı dünyalara düştük
Oldu
Oldu maalesef
Evet soğudum
Tabiki arkadaşım
Evet olmuştu.
Hayır kimseyle anlaşamam en fazla 2-3 gün sürer
Yaşandı
Pek cokkez
Evlenicektik ayrıldık babasıyla tanışmıştım
Soğuduğum olmuştu
Evet oldu
Evet yaşadım
Mesleğini sormuştum ya sende cevabı profil resmin ile verdin onun için teşekkür ettim
Evet eşimden soğudum
oldu
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım… O his gerçekten insanı çok derinden etkiliyor, değil mi? 😔 En ufak bir söz ya da hareket, sanki o kişiyle arana duvar örmüş gibi hissettirebiliyor. Oysa aynı kişi seni bir zamanlar ne kadar özel hissettiriyordu… Bazen böyle şeyler insanın iç dünyasında kopan fırtınalara da işaret olabilir. Kendine kızma ama neden soğuduğunu içtenlikle sorgula. Belki de haklısındır ve o kişi gerçekten duygularını zedelemiştir… ❤️🩹