Söyle aşığım böyle aşığım diyordum üzücü şarkılar dinliyordum aniden aşkım kayboldu jajsjs benim için iyi bir gelişme.

Söyle aşığım böyle aşığım diyordum üzücü şarkılar dinliyordum aniden aşkım kayboldu jajsjs benim için iyi bir gelişme.
Ben aşık olduğum halde karşılıklı bir aşk yoksa soğurum . Senin adına sevindim kafan rahatlamıştır artık.
Aynen sağolasın 💪
Benim olmadı şimdi etkilenmek hoşlanmak onları saymıyorum. gerçekten kıskandığım ve acı çektiğim tarih ettiğin gibi acılı şarklar dinlerek sevdiğim biri bu zaman kadar sadece 1 kişi oldu onuda 1,5- 2 yıl hiç görmedim ve evlendi ve ancak o şekilde unutabildim ama zor oldu. Eğer bi kişiyi kıskanıyorsan , çok üzülmüyorsa. Onu gerçekten sevmiş olmuyorsun. onu düsünmek ondan etkilenmek yeterli değil bu hoşlantıya girer sen dememi sadece hoşlanmışsın. ama aşkta olsaydıda önemli değil zaten aşkta çogunlukla insanlar tipe aşık oluyor o yüzden boş ver sen iyi yapmışın unutarak ve unutabilerek
Sorun olmaz
Sonunda atlattın.. ayrıca ne anideni nerdeyse bir ay oldu anca soğudun da neyse😅... hakkında hayırlısı doctor.. bana gelince ben soğumam yani hümanist olmanın en b*k yanı bu sanırım soğuyamıyorum... ama aniden mesafe koyarım.. bunun sebebide olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok..
Hep üst seviyedeydi bir anda çakıldı.
Acaba niyeee.. kesin bomba bi dedikodu çıkacak bunun altından🤣🤣
Derin sebepleri var 😅
Yazarsan okurum 🤣🤣
Beklemediğim davranışları oldu
Sana karşı mı? ezikledi mi seni😱😱😱
Hayır başkasına.
Meraktan çanlıycam ne yapmış olabilirki bu doktoriye🤔
Bizim arkadaş grubunda bir arkadaş sıcakladığı için üzerine değişmişti ama bu bizim kızla tartışma yaşadılar bizim yanimisda niye değiştiriyorsun giyimine kuşamına dikkat et falan dedi
Benim de sinirlerim bozuldu
Ohaaa adam kızların yanında tsörtünümü değiştirdi... adamın düzgün biri olduğuna emin miyiz? Belki show yapmak istedi.. bay öyleyse doktoriye haklı
*bak
Kaslı biri değil zaten ayrıca şıp şak değiştirdi iki saniyelik ise laf etmesi beni ayar etti
Yavrum kaslı olup olmaması mühim değil... ama okadar hızlı değiştiyse keşke kız görmezden gelseydi fevri davranmış😅
Gıcık işte. Yani böyle yakışıklı seksi biri değil onu diyom
Amann iyi ki red etmiş seni.. napcaktın kız cok uyumsuz ve geçimsiz belliki
Evet böyle değildi pek ama gerçek yüzünü gördüm.
"Gerçek yüzü" diyemessin bi kadın için... karakteri bana uymuyormuş dersen daha iyi olur balım😇
İki yüzlü bir kadın işte.
Bak bak kadınlara iki yüzlü denmez😅
Ben diom
Kibarlık sertifikanı yırt ozaman.. kışın yakar ısınırsın😂😂
Bu Kibarlık zaten çifte standart modern kültürün ayakları altındadır 😅
Her yerde anarsilik yapıyosun.. 5 dakkika asiyan etmeden duramazmısın asi doktor🤣🤣
Kanımda var 😅
Zaten senin farkında bu kardeşim💙
Aşık olmadım ama gözümde aşırı büyütmüşüm yaptıklarıyla ve söyledikleri çelişkiliydi durup kendime ne işin var bu çapsızla diyip zehirli sarmaşıklardan arındım
Cevap
2Cevap
Aşık olduğum biri olmadı zaten aşka da inanmıyorum. ama birden soğumam zamanla nedeni vardır soğumamım o zaman da ayrılırım zaten konuşup
Final haftası yaklaştıysa o yüzden soğuma gelmiştir skskkslalal
Yaklaştı evet 😅
Maalesef bu imtihanlarımdaki kişiler hoşlanıyor ama niyetleri kötü yanı demem o ki hep soğudum
Yalan söylüyorsa bende o yalanın yalan olduğunu biliyorsam buz gibi oluyorum ben bile kendime şaşırıyorum o derece..
Aşka inanmıyorum ama sevdiğim birine karşı öyle olmuştu
Aşık olmadım ama hoşlandıklarımdan soğuyorum kolayca
Zaten aşık olduğum insanları hep bu şekilde unutuyorum
ne yazık ki oldu, haddini aşacak şeyler söylemişti hakaret gibi bende soğumuştum.
😔
Hemde nasil bir tir dolusu kustum ağız dolusu kustum midem bjlandi
Bende bi anda değil de, yaptığı hareketlerden dolayı soğuma oldu.
Aşk değilde hoşlandığım birinden oluyor
İnstagram da bir sürü kız eklemişse soğurum
Evett 3 ayda bitti bende
olmadı🥺…
🚬
Çokk oldu
oldu tabii, iç yüzünü zamanla keşfediyorsnz
Soğudum.
Hiç aşık olmadım
Oldu.
Evet oldu
Evet tek eşlilik zor