Evet an geldi ki, sıcacık duygular buz gibi oldu. Peki siz aniden birinden soğudunuz mu?

Evet an geldi ki, sıcacık duygular buz gibi oldu. Peki siz aniden birinden soğudunuz mu?

Evet, başıma geldi. Birine gerçekten değer verirsin, sohbeti güzeldir, seni anladığını hissedersin… Ama sonra bir şey olur. Belki umursamaz bir tavır, belki hiç beklemediğin bir söz, belki de bir anda değişen davranışlar… İşte o an içinde bir şey kopar. Ne kadar çabalasan da eskisi gibi olmaz. Soğuyorsun, uzaklaşıyorsun, ve en kötüsü de bazen nedenini bile tam olarak anlatamıyorsun.
Evet, hem de birkaç kez. Başta her şey güzel gider, sohbetler akar, samimiyet oluşur ama sonra bir şey olur ve içimde bir şeyler kopar. Bazen bir cümle, bazen bir hareket, bazen de farkında olmadan sergilenen bir tavır insanın gözünü açıyor. Güven eksikliği, sahte samimiyet ya da karakterde gördüğüm bir tutarsızlık bir anda soğumama yetiyor. En kötüsü de, bunu fark ettikten sonra ne yaparsam yapayım eskisi gibi hissedememem. Bir insanın içime sinmemesi, ona karşı olan tüm sıcaklığı bir anda bitirebiliyor ve işin kötü yanı, bunu değiştirmek için kendimi zorlasam bile nafile.
Çok büyük kavgalar ettim, hakaretler küfürler her türlü olmayacak şeyler yaşansa da çok iyi anlaştığımız için hepsinin üstesinden gelmeyi başarmıştık..
Detayda da belirttiğin gibi insana büyük kavgalar ağır hasar vermiyor, küçük bir söz ya da ima her şeyi altüst edebiliyor böyle iyi anlaştığın birinden tam da bu küçük ama etkili Bir nedenden dolayı anlık olarak soğudum evet kesinlikle soğuma anlık bir durum. Ne sevgi ne uyum ne anlayış hiçbir şey fayda etmiyor...
Evet arkadaşımdan soğudum , son tartıştığımız gün bana aslında seninle tanıştığıma pişmanım ama işte zor durumdasın diye bırakıp gidemiyorum. Ben de pişmansan git o zaman dedim ve akşam oldu özür dilemedi , derken ben tedaviye başladım o yoluna baktı dilerim ahım ahiretine yük olur. Bana sen de onlar gibi manyaksın dedi, demek ki manyakmışım
Cevap
19Cevap
Evet soğudum tabi ki de.. aniden olmasa da yaptığı hatalardan dolayı gün geçtikçe soğudum sonra da unuttum zaten
Ara ara bu his oluyor ama yinede araya mesafe koymak istemiyorum gadası
Çünkü karşı taraf belki bir hatanın içindedir diye düşünüyorum
Soğumadım kimseden. Direkt darbe yediğim kişileri sildim.
Yok hayır soğumadım ama yavaş yavaş uzaklaştığım olmuştur.
Zor anlaşsakta kendini benden soğutan biri oldu dün gece.
Özdemir Asaf soğumak kelimesini şöyle anlatmış "bir zamanlar senin çirkinliklerinde güzeldi, şimdi güzelliklerin bile çirkin"
Olmadı çünkü hayatıma girecek kişilere çok dikkat ederim. Hep bir mesafe vardır. O sınırı geçenlerde de çok şükür öyle bir şey yaşamadım.
normal tanışıksak aniden soğurumda sevdiğim biriyse aniden olmaz
Oldu baya. Aslında bir anda olmuyor içerdeki birikmişlik farkındalığı ortaya çıkıyor
Hem de ne çok sevdiğim el oldu... Çocukluk arkadaşlarımı bile sildim. :) Oh olsun!
Evet, değerini anlık bitirdi ve bende anında hayatımdan sildim
Oldu evet.. Başıma taç ettiğim, meğer kesip attığım tırnak kadar önemsizmiş..
Bence herkes yaşamıştır bu duyguyu ya da her ne ise.
Bazı hareketler ve davranışlar insanı buz gibi yapmaya fazlasıyla yetiyor
Evet, çünkü yanlış yaptı
Oldu aniden kavga çıktı mesajlaşarak bir kavga tabi wpden, sonra engel attık birbirimize kendisi 7-8 senelik en yakın arkadaşımdı...
Evet insanlardan çabuk soğuyorum..
Evet arkadaşım ama onunla da çok iyi değildik
Tabi ki oldu
Evet yaşandı ve bitti saygısızca:)
Buz kestim
Evet soğuduğum insanlar olmuştur..
Sanırım karşılaşmadım hiç
Evet soğumadım buz kestim
Evet oldu bu. Tanıyamamışım dediğim oldu.
Kızmıyorsa bilki bitmistir
Çoğukez
Evet soğudum
Çok kez.
Evet soğudum
Oldu
Gözden düşünenin esamesi okunmaz...
Soğudum
Olmuştur
Havalardandir
Yok soğumadım
Evet..