Ya ben çok insanlar gördüm Arkadaşlarimdan dahil 4 , 5 sene ilişkileri vardi bir anda ayrilip 2 ay taniştiği kizlan evlenmisti düşünüyorum koskoca yil geçmiş ardindan 4 5 sene düşün dile koy ne çabuk unuttu kizi hiç bir şey yapmadimi diye Adam pyjamayla çikip kizin evinin önüne kadar gitmiş yalvarmaya Ellinden geleni yapmiş ama olmadi anlaşamamzliklar var di kendi aralarinda ve ayrilmişlar tabikide bir insan hiç eski sevgilisini unutmaz bence unuturum diyenlere inanmam ama Erkek kizdan soğumuş artik Benim demek istediğim bir Insani nasil taniyorsan öyle gitmeli bir Insan birden değişiyorsa içinde sevgi yoktur sevmiyordur bir Insan kolay değişmez bir an da
Birden bire soğumam yaptığı en saçma şeyler bana hoş geliyor başkasının yapıp linçleyeceğim şeyi arkadaşım yapsa hoş görebiliyorum jdjsjx ama birden soğunmuyor işte yavas yavaş oluyor o iş ben de
İlkokul arkadaşımdan. Lise sona kadar çok iyi gitmiştik ama liseden sonra karakterler oturmaya başlıyor. Pek uyumlu olmadığımızı fark ettim ve bitirdim.
Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
Soğudum. Bu sitede 4 senelik arkadaşım vardı ve duygularının olduğunu söyledi bana ve kabul etmeyince ghostlaması ve hesabı kapatması, ondan soğumama neden oldu. Hiç mi geçmişe vefa yok.