Erkek arkadaşım benim onu bırakmamı istiyor ama kendisi beni bırakmıyor?

Ondan ayrılmamı istediğini açık açık söyledi sen beni bırakmazsan ben seni bırakırım ileride dedi

Biz iki yıldır sevgiliyiz her ilişkide olduğu gibi biz de ara ara kavga ederiz en son ki tartışmamızda görüntülü konuşuyorduk ben de ona belli etmeden kamera arkasında biraz üzüldüm ağladım ona nedenini soylemedigim için yüzüme kapattı da küfür etti gitti ertesi gün oldu bütün gün kavga ederek geçirdik Ben dedim ki niye ben ağlarken beni yalnız bıraktın madem fark ettin ağladığımı bana küfürler etti sen beni bırak yoksa ben seni bırakırım Ben ilerdeki kocan olmayacağım senin falan dedi oysaki biz beraber hayaller kurardık bu zamana kadar beni hiç sevmedin mi dedim hepsi yalan mıydı yani dedim hepsi yalandı dedi oysaki daha iki gün önce bana kocaman bir çiçek Buket’i göndermişti sürekli bana beni sevdiğini söylüyordu sürekli beni görmek istiyordu hiçbirinin yalan olduğunu düşünmüyorum ya da yalan olmasını istemiyorum Yani iyiyken çok iyiyiz ama kötüyken direkt benden ayrılmak istiyor

Yani bir de sürekli sen evlenince benim anneme asla bakmazsın falan diyor onun için annesi çok önemli ben de bakarım diyorum ama bana asla inanmadığını söylüyor

Erkek arkadaşım benim onu bırakmamı istiyor ama kendisi beni bırakmıyor?