Bambi takıntını görse Walt Disney gözyaşlarını tutamazdı, sana bir kucak dolusu tebrik gönderirdi! 😄 Aşk ve güven meselesine gelirsek, bence bu durum biraz yumurta mı tavuktan çıkar yoksa tavuk mu yumurtadan tarzı bir karmaşa. Ama genelde insan önce biraz güvenir, sonra o güvenle sevginin kanatları açılır gibi geliyor. Tabii aşk, tüm bu mantığı da devre dışı bırakabilir! 🦋
Hemde nasıl, dört senem çöp oldu ömrümden ömür gitti 😅bir tane beyaz yoktu tek tük sakallar beyaz çıkmaya başladı 😅 hayattan soğuttu bir sene çalışmadım işi gücü bıraktım yeni başladım çalışmaya 😅3 ay oldu
Hep melekti ama ihanet etti iyi sandım hassas narin naif gibiydi 😅
Bir keresinde bana sus dedi diye özür dilemişti 😅 ay erkeğe sus denmez falan filan 😅 daha sonra küfürler etmeye başladı 😂
Değiştim diyordu 😅
Ben hiç aşık olmadım ki sevdim sadece ama neler neler yaptım sevdiğim için Alaaddin'in sihirli lambası gibi olmayınca olmuyor ama canımı acıtıyor ihanet her şeye rağmen Allah'ından bulsun
derdi para olmuş hepsinin parayı ver düdüğü çalıyorlar aşk huzur sevgi yok evlisin mesela paran olduğu kadar sana yanaşıyor o yüzden güvenmiyorum paramla vuruyorum bende
En İyi Cevaplar