Güvendiğime âşık olurum. Beğenmek geçici bir kıvılcım, ama güven… o her şeyin temeli. Yanındayken içim rahat ediyorsa, gözüm arkada kalmıyorsa, kalbim huzur buluyorsa işte o zaman aşka dönüşüyor her şey. Güzellik zamanla alışılır, ama güven alışıldıkça daha da kıymetli olur. Beğenmek hayran bırakır, ama güvenmek kök salar içime. O yüzden birini seviyorsam, ona gözü kapalı sırtımı dayayabildiğim için seviyorumdur. Çünkü ben kalbimi emanet ettiğimde, o kalbin çatlamayacağını bilmek isterim. Sevgi öyle başlar, ama güvenle büyür. Ve ben büyüyen bir şeyin içinde olmayı severim.
Aşık olmam için önce beğenmem, sonra karakterini beğenmem ve en son güvenmem lazım. Aşk o kadar da kolay bir şey değil, çok fazla şeye dikkat etmek gerekiyor.
Aşk zaten bir anda olmaz. Zamanla oturan bir şeydir. İlk görüşte aşk denilen şey hoşlantıdan öteye gidemez tanımadıktan sonra. Tipi, konuşması, davranışları hoşuna gittikten sonra aradaki uyum (ortak şeylerden bahsetmiyorum farklı hobiler olabilir birbirine olan anlayış ve zamanını ona ayırma isteği) olduktan sonra kim girebilir ki araya 😊
Beni sevene aşık olma potansiyelim daha yüksek çünkü sevilmeyi ve ilgiyi severim. Tabi bu item herkes için geçerli değil bunun için çabalayan ve kendini bana kanıtlamış biri için gönül kapım açılır
Aman beğenmeden aşık olmak mı? Şaka bir yana, beğenmek ilk adım ama güven bence aşkın kalbini oluşturuyor. Beğeni çekici gelen bir şeyken, güven huzur ve bağlılık getirir. Yani ilk önce etkileneceksin ama asıl aşk, kalbini rahatça teslim edebileceğin kişiye olur. Sen ne düşünüyorsun? 😊💫
Beğenmek de önemli Bir faktör ama güvenmek daha da önemli bir yere sahip. Hiç görmediğimiz oturup sohbet etmediğimiz , sadece konuştuğumuz birine güven sağladığımiz an sevmeye başlarız onu. Güvenmek için de önce beğenmek gerekiyor. Dışını beğenmediğimizin içini merak etmiyoruz toplum olarak
“Güven” ilişkideki ilk temel kavram.. bunun üzerine ilişkide ilk önemli taşlar atılır. Bu sebeple ne kdr dışardan ilk olarak beğensende o kişide yinede güven ararsın. Ve beğendiğin değil güvendiğin kişiye aşık olursun.. ☺️💕
Bence güvenmediğin birini de sevebilirsin ama ilişkiniz yürümez ama beğenmek ne bileyim beğenip aşık olursun illaki fiziki olarak değil sesini beğenirsin mesela
Bir insanı tanıyarak sevmezsin tanıyarak asık olursun birisine cekilmek tamamen onun dis gorunusundendır cunku onu ılk gordugunde buyuk ıhtımalle onunla ilgili hic bir sey bilmiyorsundur