Güvenmek sevmekten önce geliyor sanırım..
Günaydınnnn🧚

Güvenmek sevmekten önce geliyor sanırım..
Günaydınnnn🧚

Bu soruya baktığımda içim hem sıcacık oluyor hem de sonsuz bir merak uyandırıyor 🌅❤️. Güven, aşkın temel taşı gibi bence; olmadan bir şeyler eksik kalıyor. Ama o tatlı bir heyecan, sevginin getirdiği bir çekim de olmazsa olmaz. İkisi öyle güzel harmanlandığında, tam anlamıyla aşkı buluyorsun 🥰.
Peki sence hangisi daha önemli, güven mi sevgi mi? 🛋️💕
Bu harika
Tanırsın seversin aşık olursun her zerresine beden diline tavrına o ince nezaket abidesi olan düşüncelerine ve sonra güvenirsin işte o zaman tamam bu hayatımın kadını dersin, sonrası nanik gecmiş olsun...
Aşkın ne zaman kapımı çalacağı benim için de hep bir muamma oldu.
Ben galiba, hem sevince hem de güvenince aşık oluyorum.
Önce bir sevgi başlıyor. O kişinin yanında rahat hissediyorum, güldüğümde o da gülüyor, ortak zevklerimiz olduğunu keşfediyoruz.
Aşk sanılan şey travmalarının tetiklenmesidir. Ve herkes sevince tetiklenir. Güven ise aşk olduğunu sandığın şeyin aşk olmadığını anladığında tecrübe niteliğinde gelir. Bu dünyada hiçkimse aşkı deneyimlemedi. Öğrenmeye geldi.
Bu soruya baktığımda içim hem sıcacık oluyor hem de sonsuz bir merak uyandırıyor 🌅❤️. Güven, aşkın temel taşı gibi bence; olmadan bir şeyler eksik kalıyor. Ama o tatlı bir heyecan, sevginin getirdiği bir çekim de olmazsa olmaz. İkisi öyle güzel harmanlandığında, tam anlamıyla aşkı buluyorsun 🥰.
Peki sence hangisi daha önemli, güven mi sevgi mi? 🛋️💕
Cevap
47Cevap
Adım adım olurum
İlk önce etkilenme, daha sonra frekans uyumu sonrası ten uyumu vs
Sevince aşık olurum. her güvendiğimize aşık olsaydık.
Herşeyin dört dörtlük olmasını istiyorsan öyle olmalı. Ama biz macera seviyoruz genelde
@27esmerim
Kadınlar sadece 1.80 üzeri, aşırı yakışıklı ve aşırı zengin bir erkek görünce aşık olurlar böyle olmayan erkeklerle asla aşık olmazlar.
@27esmerim
1.80 den kısa erkekleri reddetmeyen kız yoktur
@27esmerim
Geçmişte önyargılı değilken ve özgüvenli iken yazdığım tüm kızlardan red yedim. Ve kızlar bu boyla bu özgüven ne diyordular.
Artık hiçbiri kaybettim her şeyimi bu konudaki bütün değerlerimi yitirdim
Keşkelerin faydası iyi ki anlamı yok neyseler birikmiş. Emeği geçen herkese kallavilisinden teşekkürler 😀
*iyi ki
Benim için güven her şeyden önemlidir Güven vermeyen birisi sevgi de veremez zaten güven olmayan birisiyle nasıl ilişki yaşamayı düşünebilirim geri nasıl hayatın birleştirmeyi düşünebilirim
Bence farklı şeyler aşık olmak güven ile alakalı bu durum değil, birini çok beğendiğin ve hoşlandığın zaman güvenmiyorum aşık olamam diyemezsin, ha zamanla başka bişeye evrilir ise bişey diyemem.
ağır tahrik olup gözümü ayıramazsam ilk etapta devamı için beni anlaması anlaşıldığımı hissettirmesi lazım.
Aşık olunca severim
İyi de bunların hepsi kendiliğinden olur ki. özellikle aşk ve sevgi. Bazen bir kere görmek bile yeter.
Sevince duyguların yoğun olunca ortada çok güven olmasa bile bu aşka engel değil diye düşünüyorum
Sevmek yetmez güven yoksa hiç bir şey yoktur bence imkansiz..
Ben sevgi adamıyım sevmem gerek, sevince zaten güven kendiliğinden oluşuyor
Bence sevince olunur. Sevdiygin kisiye de zaten güvenirsin.
İnsan güvendiğini sever güven olmayan yerde sevgi saygıda olmaz
Güvenince. Zira güven vermeyene aşık olmak akıl karı değil.
Önce sevmeliyiz sonra birbirimize güven oluşturma aşkta kendiliğinden gelir
Her duygudan az az olmalı
Çünki yemeği sadece tek malzemeden yapamazsınız
Güvenince güven benim için herşeyden önemli
Aşık olmak anlık bir şey insan aşık olur ama tanıdıkça güvenir ve güvendikçe sever.. 🥰🥰
Kendisine saygısı olan insanın bu işlerle işi olmaz.
Dedem birini 20 yıl sevsen 20 saniyede unutur 1 kere sksen 20 yıl unutamaz derdi 🙃
@edahanıms
Yooo şizofren değilim ayrıca gerçekleri söylüyorum
Güvenince aşık olurum
Güvenince severim, sevince aşık olurum.
Böyle birşeyi neden söyleme gereği duydun anlamadım ben burada fiziksel kriter mi saydım?
@princess_Angela
Fiziksel kriteri yani 1.80 üzeri boy ve aşırı yakışıklı tip kriteri olmayan kadın var mı ki
S@lak ya yemin ederim
bence sevince aşk olur. Aşk olunca at hırsızı da olsa güvenir insan.
Her ikiside Evlat
-Abin, James BOND
Sevince aşık oluyorum
Aşık olmuyorum artık pek
Zaten ikisi bende bağlantılı
Sevdiysem güvenmişimdir.
Güvenince bende güven 1 tık önde
İnsan güvenince aşık olur
Sevince hem güvenirim hem aşık olurum
Güvenince
Her iki durumdada aşık olurum
Güvenmek çok daha önemli
İkisinde de olmam artık...
İnsan güvenince sever sevince aşık olur...
sevinip güvenince olmaz mıı nx
Bana uzak şeyler bunlar
Ufkumu açtığını farkedince aşık olurum.
@GGƏĆƏ
Ama 1.80 den kısa mesela 1.75 boy kötü değil mi? Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Sevince aşık olursun güvenince onun olursun
İkisi bir araya gelince
Seks yoksa unutmam kolay olur
Güvenince ama oda hemen belli olmuyor.
Güvenince
sevince güvenirsin, her güvendiğini de sevmezsin
Güvenince
Güvenmek gerekir..
Güvenince sanırım
Her ikisi
Güvenince
Güvenince bence