Szce bunu düsünmek ya da kıskanmak gereksiz mi?

subatın sonunda koreli biriyle tanıstım. tanısalı bir hafta sonra Türkiye'ye geldi. 2 martta bulustuk biseyler yedik gezdik benim için çok güzel bir gündü. ikinci gün evime cagırdım bseyler yasadık. b*k*r* oldugum icn *n*l tercih ettim. ceviri kullanıyoruz. bsey söyledi. biraz uzundu ceviride cümlenin basında hatırladıgım kadarıyla (hatırladıgım kadarıyla ama yanlıs hatırlamadıgıma eminim) "*n*l **x konusunda deneyimim yok " dedi. bunu söylemesi yerine bu konu hakkında birsey bilmiyorum ya da bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum" demesi gerekmiyor mu? bu konuda deneyimin yok ama önden mi deneyimin var bunu demek istiyosun o yzden bunu ve baska seyler yapalım mı demek istiyosun ne demek istiyosun yani. sizce bu anlamda mı söylemistir? ya da bu anlamda söylemedi sadece hic bunu yapmadıgını mı söylemek istedi sadece? 2 mayısta tekrar bulstk. agustosta tekrar gelicek. ve beni 2 ayda bir görmeye gelmek istedigini bkac gün önce söyledi. cnkü beni seviyor ve bende onu. evlenmek istiyoruz bkac yıl sonra. ailesine benimle evlenmek istedigini söyledi. agustosta geldgne annemle tanışmak istiyor. iliskimz gayet iyi. ama sizce böyle seylere olduysa gecmisindr varsa bile bunu önemsememem mi lazım? benimde yasadıklarım oldu. onunda olduysa bunu normal mi karsılamalıyım? yoksa kıskanmalı mıyım? szce bu bunu düsinmeye deger bsey mi? aradan dört ay gecti. temmuzdayız. bu anlattıgım martta bulustgumz zmn konusulan konu. bana bkac ay önce hatırladıgım kadarıyla "p**n*o izlemeyi yıllar önce bıraktım" tarzı bsey demisti ama bunu dogru mu hatırlıyorum emin degilim. gecmisini bilmiyorum ama olduysa bile p**n*o izlemşs olsa izlediyse bile ordaki kisileri kıskanmak sacma diye düsünüyprum ordaki kisilerin ne oldugu ztn belli. izlediyse gecmiste yasanmslıkları varsa ble bunu düsinmem kıskanmam gereksiz mi? bu kisi benden 11 yas büyük. kıskanmam sacma mı olur emin degilim. 11 yas büyük sonucta bu yüzden izledkleri yasanmıslkarı varsa eger kıskanmak sacma mı olur bunu cözemedim. Szce?
Szce bunu düsünmek ya da kıskanmak gereksiz mi?