Aşırı kıskanmak kadar hiç kıskanmamakta bir sorun mudur?

Benim için evet bir sorun bu, ortada sevgi varsa kıskançlıkta olmalıdır kafasındayım. Bazılarına çok ters gelse de ben böyle görüyorum, ki kendimden de yola çıkarak söyleyeyim; hayatımda ki kişi değer verdiğim, önem gösterdiğim birisi olur zaten ve ben sakınırım, kıskanırım çünkü kıymetlidir gözümde.
Boğan ya da aşırı darlayan kıskançlık değil kastım, olması gerektiği kadar, olması gereken zamanda olan cinsten...
Ben bi manzara atayım da kıskananlar dökülsün 😃😃😂😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bu soru bana bir yerden tanıdık geliyor narcos beyy😏
Evet sorun. Koç burcuyum özgürlük denilince ilk akla gelenlerden ama ona rağmen kıskanılmak isterim. Hiç sevmem geniş geniş hareketler. Hoş kıskansın ama kısıtlamasında derim. İşin zor😄
Kıskanmak çok güzel bir şey, dozunu ayarlarsan. Seven kıskanır bilinci var bende. Kiskanmiyor veya bir şeylere müdahale etmemesini garipserim. Kıskanacağı şeyler yapmasam bile kıskanacak bir şey bulmalı 🤷
Aşırısı yorsada insan bazen benimsendiğini farketmek istiyor.
Sorundur, diyemem ama az da olsa iyi olurdu diyebilirim..
Herseyin azı karar çoğu zarar demişler
Azda olsa kıskanmalı.
Evet sorun. Dozunda olmalı her şey. Ne aşırı kıskanmalı nede hiç.
Kesinlikle ikisi de sorundur. Dozunda kıskançlık şart ilişkide
Abartıya kaçmadan
Aşırı kıskanmak kişinin özgüven eksikliğidir. Hiç kıskanmamak ise sevginin olmadığı belirtisidir.
Evet hem de büyük bir sorundur. İnsan bir nebze olsun kıskanmıyorsa ondan hiç hayır yok demektir
Tabii ki de bunun bir ortası var orayı bulması lazım çok kıskanırsa güvenmiyordur hiç kıskanmıyorsa sevmiyordur
Evet sorundur. Seven insan kıskanır ya
Hal ve hareketler çok önemli ve karşı partnerin sana verdiği güvenilir hareketler sergilersebguvenirim fazlasına gidilmez ama gözümü birseyi sokarlarsa hicbirsey yokken arkasına bakmadan giderlerse neymiş sarılıyor ona erkek arkadaşım bana bir kız elininomuzuma atsa kakara kukara cadde yürümek bu kıskançlık değil düşüncesizlik ahmakça olur güven olmaz şüphe olur buda her iki tarafı rahatsız eder herkesin değeri kendi eliindedir
dertsiz başa dert isteği. kıskançlık kadar defolu duygu bilmem. törpülenmesi gereken bir duygu kesinlikle. dinle haberleri, öldürülenlerin sebebi, bunun gibi hastalıklı duygular!
lastiğin ne sıkanı makbuldür ne de gevşek olanı bilmem anlatabildim mi?
sıkarsan nefes alamazsın, gevşetirsen don pantolon ne varsa düşer
dozunda olmalı elbette
Çok net oldu
Bence kiskanmamak cok buyuk sorun. Beni cok kiskansin isterim umarim oyle birisi cikar karsima cok hosuma gidiyor kiskanilmak sahipleme duygusu🥰🥰🥰🥰
Evet aşkın doğasında var kıskançlık. İlla krizlere girmesine gerek yok bir insanın ama seven kıskanır içgüdüsel bir durum bu. Karşı koyulamaz. Bu duygunun hiç olmaması sorun.
Bence sorun değildir, kıskançlık ilişkiye zarar verir. bazen küçük kıskançlıklar olabilir ama sürekli kıskanıyorsanız bu güven sorunu yaratır bir süre sonra ilişkiniz sıkıcı ve bunaltıcı hale gelir.
Abartmamak gerekir
Hiç kıskanılmamak yerine aşırı kıskanılmayı tercih ederim. Kıskanmayan erkek geniş, rahat erkektir öylesini sevmem. Ben de kıskancım, o da kıskanç olsun.
Evet bence sorun çünkü seven kıskanır bana göre. Ben cok kıskancım eşimde beni bunaltmayacak geri kafalılik yapmayacak düzeyde kıskansın isterim.
Evet tabiki sorundur kıkanmayan kişi ister kız olsun ister erkek sevmiyor demektir seven insan kıskanır
Her şeyin dozu olmalı ama kıskanılmak benim hoşuma gider, sevginin de göstergesi olduğunu düşünüyorum ben, beni kıskanmayan kişiye inanmam.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş