Bence doğru. Ben bunların 40 katıyım. Boşuna dememişler Seven kıskanır. Seven güvenir hem de tabi ama sevdiğine güvenir. Diğer insanlardan da kıskanır.

Midem bulandı bakarken. Kıskançlık ne sevgi ve güvensizlikten kaynaklanıyor. Bildiğin özgüvensizlik. Erkek ya da kadın, bu şekilde emir almayı seviyorsa kendi tasmasını da alıp versin karşısında ki insana. Bu ne ya? Olgunlaşın biraz.
Elimde olsa eve kitleyip, yemegini ben yedirip, dusunu ben aldiracagim. Disari cikarsak tasma takacagim, benim oldugunu anlasinlar diye.
Aynen
Yolda bakmaları konusunda haklı bence. Salonda bile kötü gözle bakanlar olabilir kadınlar da çok değişti :)
Yanlışlıkla bastım
Valla aradigim kiz türü. Boyle varsa direk sevgili olurum. Hatta evlenirim
Hangi fotoğrafdakını söylüyosun
hepsini. Kiskanan kiz olsun yeter.
Aynen ya seven kıskanır hatta ağzını gözünü bağlayıp sokağa salmasam bile yeri ortalık çakal kaynıyo
Keske benide boyle kiskanan biri olsa. Seven.
Cevap
10Cevap
Bu ne boyle ya hemenn ipleri veriyorlar erkege şu kizlar , sahiplenen erkek diyorlar köpek mi bu sahiplenecek. Herşey yerli yerinde olmalı
Thug life 🕶 😂
😂😂😂😂
Ya kıskanmak tatlı bir eylem olarak kalmalı bence bu kadarı insanı boğar. Ve çok itici ilişkide güven yoksa ne biçim ilişki o
Haklı beyler bayanlar dağılın🤗🤗
ben ne arkadas ne sevgili ayrimcilik yapmam paylasmam kiskanirim
cogu zaman kavga ediyorum bu yuzden
Yusuf harputlu: Seni annenden bile kiskaniyorum :)
kimse kimsenin kölesi olmamalı bence.. kendinden isteklerinden bu kadar feragat etmek çok saçma beğenmiyorsa gitsin kimse kimseye mecbur değil
oha lan one bunlar hiç benim karşımda tabi zamanindaydi kiskanmak kiskanacak biri de kızlarda yok ki 😂😂
Onlar gerçekten sevmemişler o zaman. Benim sevgilim olsa dışarı salmam ortalıkta o kadar çakal gözlü kız varken
İşte o kızlar bir benimkine baksın. Ağzıyla burnu yer değişir. Bağırsaklarını bir birine dolarım
Bugun bunu kabullendirmeye calisan yarn evlen carsaf giy der (:
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadar kıskanç biri ile yapamam ben.
kendimi gördüm bir an 🙈 yokki bir sevgilim ümüğünü sıkayım
Aynen ya
kanka :D :D Ulan ne güzel yazışmalar be bence de böylesi daha güzel
Çok kıskanc olduğumu bir kez daha farkettim😯
ergen ergen muhabbetler
uçan sinek desem..
yeterli olur sanırım..
Birazcık abartılar ama bende kıskançım.
ohoo avrupa bunları aşalı yıl asır olacak
Ne güzel ya.
Aynen
Doğru bence 👍