Tanıştığım erkeklerden birine duygu hissetmek istiyorum ama olmuyor, neden böyle duygularım alınmış gibiyim?

Lise zamanı birine çok aşıktım ama öyle lafta değil, hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim. Çocukla sevgili olmadık, hep yedekte tuttu beni ama görüşmeye devam ettik bir şekilde. Sonra ben onu kendimden bile çok sevince Allah beni onunla imtihan etti ve hayatımdan çıkardı. Belki hayırlısı böyleydi ama ondan sonra kimseyi sevemedim. Aradan 15 yıl geçti, hem onu unutabilmek için hem de para kazanmak için çalışmaya başladım o dönem. Ayrıca spor salonuna yazıldım. Çalışırken çok farklı insanlarla tanıştım ama hiçbirine ısınamadım. Spor için workshoplara katıldım yeni insanlar tanıdım ama yok. Zaten zor seven biriyim, sevince tam severim ama öyle hadi biriyle vakit geçirelim de alışırım severim olmuyor. Yüzüne bakınca bile heyecan duymak istiyorum karşımdaki insana. Şöyle büyük bir aşk yaşamak isterdim, karşımdaki insan beni sevsin ben de onu seviyim, el ele tutuştuğumuzda bile huzur bulalım, gözlerimizin içine baktığımızda dünya dursun. Sarıldığımızda ruhlarımız bile birbirine sarılsın sımsıkı. Fakat beni isteyenler beğenenler olsada ben duygularım alınmış gibi kimseyi sevemiyorum. Neden böyleyim sizce ve bana önerirsiniz?

Tanıştığım erkeklerden birine duygu hissetmek istiyorum ama olmuyor, neden böyle duygularım alınmış gibiyim?