Bugün gördüm ve bunun tipi böyle miymiş dedim ama Kıskanıyorum ve kalbim daralıyor düşününce nasıl geçer biri desin lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşık olmuşsun işte tipine bakma git sevgili ol.
Aşk mıdır bu 🥹
Kıskanıyorsan ve kalbin daralıyorsa evet.
Hem de nasıl ya yazsam geçer sanırım ama yazmama sebebim daha çok acıtıyor canımı
Bak sen toplumun düşüncelerini umursadığın için belkide çok güzel bir ilişkiyi yok sayıyorsun çocuk yanıma yakışmaz falan diye triplere girme git konuş belkide içinde büyük bir cevher var çocuğun belli mi olur kimseyi umursama sadece git ve konuş.
Çocuğun o beğenmediğim hali hoşuma gidiyo biliyo musun sorun orada
Seni tutan ne peki?
Kıskançlık ve artık istemezse düşüncesi
Bi ara öğrendi ama aradan 7 ay geçti yazmadım
Tamam baya beklemişsin yaz konuş işte burada dert yanarak sadece daha da fazla daralırsın çocuğa içini dök en azından rahatlarsın.
Ya çocuk kabul etmişti o zaman konuşmayı ama şimdi profilini de gizlemiş falan 😏
Şimdide eder bence. Ya bir şey sorucam çocuğun dış görünüşünü beğenmiyorsun ama senin dış görünüş nasıl? belki oda beğenmez seni :D
Kabul ettiyse sence
Beğenmediyse konuşmak ister miydi peki
Bir kızı kabul etmek için illede güzel olması gerekmez..
Ya bi tane reddetmiş tanıdığım bi kızı
Ama gerçekten güzel bulmasa da etmiş midir diyosun
Bu çocuk o kadar da çirkin değil anladığım kadarıyla.. ve beğenmese de şans verebilir.
Yazmama sebebimi söyleyebilsem keşke
Ama bu dediğim kız da güzel değil ki
Bu durum yalan da olabilir bilmiyorum
Söyleyebilirsin burada herkes gizli zaten.
Bu çocuk normalde benim arkadaşım hoşlanıyor sanmıştı
Sormuş işte birine beni mi seviyor o kız güzel diye. O kızı beğenmişti ama belki de beni güzel bulmadı söylememiş çünkü bişey
Aga beee evet güzel bulmamış olabilir ama bulmuş ta olabilir yani ilgisini çekmemiş olabilirsin. ya konuda nereden nereye geldik başta sen çocuğu beğenmiyordun şimdi çocuk seni beğenmiyor :D neden uğraşıyorsunki burada zamanını boşuna harcamak yerine çocukla doğrudan konuşsan?
Kanka çocuğun beni beğenmediğine dair bi durum yok şu an ortada
Kız arkadaşın söylediğine göre ben yazmayınca çocuk sormuş niye yazmadı hoşlansa yazardı diye, kız dedi ki çocuk senden hoşlanmış hakkında çok hoş kız diyor diye ben de hoşlanmıyorum dedim
Neden öyle dedinki çocuk seni beğenmiş sende kıskanıyorsun işte?
Bu hoşlansa yazardı durumu doğru
Kanka kızın yalanı bu ya çok hoş kız diyor diye
Güzel dememiş ki ama öğrendiğinde beni, konuşmak istediğini söylemiş sadece
Konuşmak istiyorsa senin hakkında daha fazla şey bilmek istiyor işte sevgili olmaya kadar gider bu.
Ama en azından güzel falan diyebilirdi ya o kız hakkında demiş demekki beni pek beğenmedi
Beğendiği kız arkadaşım da demişti ki, beni beğendiyse seni her türlü beğenir taş gibi kız seni mi beğenmicek 🤦♀️
Şimdi burada bir erkek olarak söylüyorum biz her kıza şu kız çok güzel yaa falan demeyiz ilerde kısmetimiz kapanmasın diye.. tamam sövebilirsin ama durum bu :D yani dememesi normal ayrıca seni ilgi çekici bulmuş sonuçta önemli olan bu.
Kısmetimiz kapanmasın diye derken hsjdjjs
Ehhh şimdi tam olarak söylemim dicektim de.. neyse söylim nolcak ya iki saattir senin aşk hayatını tartışıyoruz şurda az bilgilen :D yani eğer senle olmazsa onla olur diye seni çok övmemiş olabilir hani kısmeti bu şekilde kapatmıyor :DDD
Ciddi misin senn
Hadi be
Kızma ama..
Ben sana çocuğun yaptığı şeyi desem başta
Bu çocuğa mı üzülüyodun dicen 😄
Söyle söyle çekinme dök içini :D
Bak şimdi çok ciddiyim bu çocuğun yaşı tam 19. Dedim ya arkadaşımı görüyor güzel diyor sonra öğreniyor ki başka bi kız seviyo bunu. Kıza arkadaş aracılığıyla numara yolluyor. Ama kızın yüzünü görmeden hem dee
Anlat anlat :D
Kızın yüzünü görmedennnn :DDD aga beee yokluk sınırında demek..
Hala çocuğun çok da çirkin olmadığını mı düşünmektesin 😂
Ben bu çocuğun konuşmasını duydum arkadaşlarıyla. Soruyodu ki herhangi bi şehir adı verip şey dedi sen oraya gittin mi oranın kızları nasıl
Onun tiple alakası yok bazı erkekler amca dır... ne demek istediğimi anladın sen :D ve maşAllah ne çok seveni varmış bu kardeşimizin bu tiple bee :D
Abi böyle soran bi erkek nasıl kritersiz bi şekilde kabul eder ki
La o kız benim beenm
Numara yolladığı 😂😂
İşte sana az önce anlattığım kısmet olayı bu :D hani başka kızın yanında şu kız çok güzel demiyor hem ona hem diğerine yürümek için..
Ahahahahahah ulan gece gece ne dedikodu yaptık bee
Ya bak bu çocuk karı kız peşinde biri değil ama cidden zaten seven biri de ilk defa çıkmış ona da yüzünü bile görmeden numara yolluyo kendine saygısı yok
İşte ben bu numaraya yazmadım sonra beni öğrendi ondan sonra konuşmak istediğini söyledi olay bı
Güya başka bi kız sevdiğini söylemiş kabul etmemiş ama benimle konuşmak istiyomuş
He he kesin öyledir.. karı kız peşinde değil miş miş.. lan çocuk öyle bir yokluktaki millete şehirdeki kızları soruyor tanımadığı kıza numara yolluyor ve başka kızlara güzel demiyor kısmeti kapanmasın diye tarihin en büyük a*cılarından biri :D
Bence hem senle hem onunla konuşucak..
Sen ciddi olamazsın ya
Yok kanka o kızdan geçti onla işi yok şu an kaç ay geçti
Zaten kızın sevgilisi var demişti o zaman arkadaş
Ama hakkında çok iyi çocuk yvşak değil diyolar
Ben sana bişe dimmi bu çocukla senden olmaz bu fazla karı düşkünü..
Ama yüz yüze konuşmaya gelemedi benimle biliyo musun. Sonra benimkini istemiş kızdan at bana numarayı ben yaziyim diye
kardeşim DEĞİL Mİ? LAN az önce okuduklarıma göre istatistikleri hesaplarsam çocuk %98 kardeşim
Ama kızlara yvşamıyo ki muhatap olmuyor yani
Arkadaşıma dedi ki biri eğer böyle güzel dediyse yvşak bu çocuk. Kız da dedi ki ama çocuk ben seviyorum sanmış
Yanlış anlamakta haklı dedi yani
Tabi bu beni avutur mu hayırrr
KS yorumumu sansürlemiş ahahahahah şu yavvak denen şeyi kardeşim olarak yazmış :D neyse bundan olmaz.
Ya unut deme unutmak çok zor
Ben bu çocuğa neden yöneldim sen biliyon mu
Ya uykum var benim uykumu kaçırdın mutlumusunnnn git doğru düzgün birini sev yavv
Neden
Aşık olduğum yvşak bi çocuk vardı onu unutmak için bu çocuğa yöneldim bu iş de başlamadan bitti
Ama bunun kızlarla konuşmadığı belli değil mi tecrübesiz yani
Yooo saf ayağına yatıyor siz kızlar böyle düşünüp oltaya gelin diye ve çocuk cidden başarmış.. çok rahat çok profesyonel..
Bi erkeği unutmak için başka bir erkek.. mantıklı?
Tamam kanka anladım ama çevresindeki kızlar yvşak olmadığını söylüyor valla
Heh mantıklı mantıklı da işte konuşmamam için çok sebep var görüyon
Şimdi çevresindeki kızlar öyle der çünkü sana az önce dediğim gibi başka kızların yanında saf gibi davranıyor kısmeti kapanmasın diye ve çocukla konuşmamakta haklısın :D
Bak başta yaz konuş diyodun ama şimdii? 😄
Bunu kime desem vazgeç diyor
Ya ama bak bu çocuk olay üstüne 19 yaşında dediğim gibi wp sine <3 al şunu koymuştu hsjdjjsjdjjsjd
< 3 bu
Çünkü bana kendini egoist ve çocuğu mazlum çirkin olarak tanıttın.. ama gerçek olan şu ki sen kendine güvenmeyen ve çocukta yavvak biriymiş.. ne dememi bekliyordun ki :D
Ben neden egoistim ki kanka bu durumda hsjhaha
Ahahahahaah hangimiz alalım yazın altına :D
Ya benim önceden sevdiğim çocuk asıl yvşaktı ama
Ama çocuğun numara tek ben de var
Herkese açık yapıyor kişilerinde ekli değilim
Lan egoist değilsin başta öyle sandım sen çocuk tipsiz ama seviyorum falan deyince ama artık öyle düşünmüyorum egon gayet yerinde :D
Bi ara hakkında yazısını bi açıp bi gizliyodu herkese şimdi komple gizledi resmi de
Sen bence uzuuuuun bir süre sevgili yapma hepimizin iyiliği için.. bak konuya bir girdik daha çıkamadık :D
Sevgili yapmıyorm ki 😕 böyle seviyom işte
Bendeki hangi akla hizmet sevmediğin halde sevdiğini söylersin ki
Ulan o kadar söyledik bi bka da yaramadı
E peki çocuk konuşmaya niye gelmedi yvşaksa 🙁
Aga beee sevme işte yaw az kendi hayatına devam et kendine önem ver bırak aşık olmayı falan.. yanerden nereye düştüm ben agalarıma ders verirdim olm karı kızı bırakın az kendinizle ilgilenin diye şimdi sana diyorum asakdlkşasdasd
Seni süründürmek istemiş.. ve başarmış.. cidden profesyonel :D
Ya bak sevdiğim çocuk bana açılmadı gitti başka kıza açıldı yüz yüze konuşmadı, Ya bi de resmen söyledik hoşlanıyorm diye adam yine gelmedi
Lan çocuk harbiden öyle mi yoksaaa 🥹
Olmayınca olmuyo pes etmek lazım
Belki de Allahın bi işareti uzak dur bu işlerden diye
Sonundaaaa olmayınca olmuyor boş ver işteeee ve artık benim uyumam lazım yani sabah 5 te kalkmak zorundayım ama buradayımm
Neden neye gidiyosun
Sabah rutinim sadece düzenim böyle ve bu düzenden şaşmamam gerek.. disiplinliyim birazda
Peki sana son bişey sorsam
Sooorrr
Ben bu çocuğun yazdığı yazıları wp ye yani, bi de ppsini ss aldım birsürü var silmeli miyim sence
Aynı hatayı bende yaptım.. ilk 3 ay silmemiştim ve her bakmaya tekrar hatırladım ve geri dönmek istedim. sonra çok sevdiğim içimdeki ikinci kişilik ortaya çıktı ve bana hemen sil şunları yoksa aptalca bir şey yapıcaksın dedi bende onu dinledim :D yani sende benim dediğim şeyi yap hepsini sil yoksa unutamazsın hergün bakarsın öyle.
Sonradan ya pişman olursam sildiğime
İş işten geçmiş olur bu sayede hem kendine işkence etmiş olursun hemde büyük bir iyilik yapmış olursun..
Gizliden çıkıyorum istersen istek atarsın.
Nasil bugun gordum derken onceki gibi gelmedimi tipi kotumu geldi
yokluktasın heralde
Ya bilmiyorum kanka yardım et ya
seni manipüle etmiş olabilir mi aşko? çoğu çirkin erkekler ilişkinin en başında love bombing yapar, sende çirkin ama en azıdnan beni seviyor diye düşünürsün ama bir süre sonra rol yapmayıda bırakır.
Kankam hiç konuşmadım ki çocukla ya
:oo
Off 😔
Tuhaf
Ya iyi değilim off
Banane hmıına
Allahın belası utanmazz
İnsan halinden anla biraz.
Sende kendi değerinde birini sev bağabbe