Merhaba arkadaşlar yazım uzun içimi döktüm resmen :/
ben bu yaşıma kadar kimseyle doğru düzgün görüşmedim. Benim en yakın arkadaşım beni kuzeniyle tanıştırdı çocuk sessiz sakin bir tip 1 defa buluştuk çocukla
O beni beğenmiş bende ilk baş hoşlandım gibi oldu ya da öyle hissetmek istedim ve 2. görüşmemiz yaptık
Gözlemleri mi söyliyim çocuk çok utangaç benden bile daha utangaç konuşurken sesi bile titredi ben ondan adım bekliyorum ama o bişey yapmıyor mesela telefon numarası bile ben istedim roller değişti gibi oldu biraz erkekliğini hissedemiyorum
Saçma gelicek size biliyorum ama ben çocuğun yanında sert kalıyorum nasıl olucak bilmiyorum çocuk bide bakımsız saçı sakalı dağınık giyimi güzel değil biraz zoraki görüşüyor gibiyiz gibi geldi bana ben buluşmalara özenli geliyorum ama o öyle gelmedi istemsizce soğudum biraz yani demem o ki biz ilerde ilerletsek durumları bu çocuk bana adım atamıcak gibi
Ben ona yol yapıyorum bana adım atması için kendime de hayret ediyorum normalde böyle hiç yapmadım ama çabalıyorum bişeyler olsun diye bu çocuk niye böyle ya
Bide sakalı kesse saçları düzeltse tipi çıkıcak beni etkilemeye hiç çalışmıyor bile çok kötü hissediyorum kendimi bu konuda çabalamıyor ama beni beğenmiş onu söyledi arkadaşıma. Ulan madem beğendin niye seni beğeniyim diye sende çaba göstermiyorsun anlamadım valla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok uygun değilsiniz gibi sana baskın bir karakter lazım yoksa saygı duymazsın
Ben ona göre daha baskınım sanırım
Sana profesyonel bir erkek lazım bordo bereli tecrübe eksiğine pozisyon alacak yaptığın yolu görecek ezdirmeyecek ezmeyecek yaşamadığın şeyleri yaşadığını varsayacak zor ya anlatırken yoruldum Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim hayat şartları beni biraz böyle yaptı diyebilirim yerine göre kibar naif yerine göre sert oluyorum keşke hep naif kalabilseydim 😔
Aman sıkma canını kimse süreli tek bir ruh halinde kalamıyor
Çok doğru diyorsun insan hep değişir
Yerine göre olmayı bilmek lazım hayat seni evirebilir çevirebilir ama bükmemeli
Çocuk belkide içine kapanık büyümüştür bu zamana kadar ona kimse açılmamıştır geçmişinde yaşadıkları onu etkilemiş olabilir bence şans ver derim
Ama hep ben adım atamam ki çok yorucu
Ben 5 adım atsam o 2 adım atsın en azından ama onu bile yapamadı değer vermiyor gibi hissettirdi bana özen göstermiyor
Siz kendinize daha çok özel gösterip biraz daha onu teşvik edebilirsin
Öyle yapıcam muhtemelen canım senin böyle yaşadığın bir olay oldu mu bana yardımcı olabilirsin belki
Eşime oldu sevgiliyken bu kadar tutuk olmasada öyleydi eşimde
Elimden geldiği kadar yardımcı olurum
Sonradan nasıl oldu peki eşinizin davranışları değişti mi
Ben daha çok yönlendiren onu açan oldum deyim
Zormu peki uğraşmanıza değdi mi değerinizi biliyor mu şimdi
Tabiki biliyor değdi benim uğraşlarım
Bana şey dedi bir arkadaşım gözü kapalı bunun sen kap çocuğu bağla kendine dedi 😅
Aynen valla doğru demiş 😃
Dur bakalım kendine dikkat etmezse uyariyim diyorum ama kırmadan nası uyarıcam
Hemen direk ilk dönemde uyarı ters olur yavaş yavaş dediğim gibi sen yetiştireceksin onu
Çok emek kokuyor ortam çocuğu dokuyup işlicem yani
Aynen öyle ama yanlış anlama biraz kendini ön plana çıkarırsan belkide daha rahat olur
Nası yani bende normalde çok utangaçım ama onun yanında daha açılıyorum numarasını bile ben istedim rahat konuşuruz diye 🥺😅
Ha haaa kız açılacan yapacak bir şey yok 😊
Abla çok uzun ya bunu kimse okumaz kısa özet varsa yardımcı olalım
Kısaca ablacım çocuk bu ilişkiye değer vermiyor gibi hissediyorum kendine çeki düzen vermiyor hiç adım atmıyor
O zaman napıyoruz biliyormusun ablacım
Söyle bakimm
Derin bir nefes alıpppppp s. Ediyoruzzzz
🤣
Ama biraz çabalamak istiyorum bakalım çocuğu açabilecek miyim
Anasının babasının yapmadığı sen niye yapacan açsan yarın kaçar gider zaten sen dediğimi yap biz bu hayatı boşa yaşamadık
Doğru diyorsun bakıcam artık son duruma
Hiç kendini yorma psikolojini bozma boş ver sana adam mı yok dmdhjs
Çocuk uzun bende uzunum o yüzden biraz bulmak zor 😅
Boyun kaç
177
Türkiye kadın boy ortalamasını sen ayakta tutuyosun demek bi otursan ortalama 1.30 a düşer djdhdjsl
Kfkfkfkf
Bu boydan ne çektiğimi bir ben bi Allah bilir zamanında çok dalga geçtiler benle
Abla dedik demesek yürürdük kendi bacağımıza sıktık be akşam akşam bende 186 😑
Coğrafya kaderdir diyorlar ya doğru işte
Ahahahh kaç yaşındasın ablası 🤣
27 evim var arabam var motorum var taliplerimi bekliyorum
Ben 20 yaşındayım ve hayret ettim sana erkekler genelde minyon sevmiyormuydu ya
Yav sus şimdi erkekleri karıştırma dkdbjsks
Türkiyenin en uzun kızını bulmuşuz şurda 😂
Tamam karıştırmıyorum jdjdkdk
Yarın boşsan nikah günü alayım ben 😂
Alalım geliyorum🤣🤣
Evet evet evett dicen bak unutma dkshsjs
Jfkdkdkdk