Biriyle görüşüyorum ama ona karşı bişey hissetmiyorum?

Merhaba arkadaşlar yazım uzun içimi döktüm resmen :/

ben bu yaşıma kadar kimseyle doğru düzgün görüşmedim. Benim en yakın arkadaşım beni kuzeniyle tanıştırdı çocuk sessiz sakin bir tip 1 defa buluştuk çocukla

O beni beğenmiş bende ilk baş hoşlandım gibi oldu ya da öyle hissetmek istedim ve 2. görüşmemiz yaptık

Gözlemleri mi söyliyim çocuk çok utangaç benden bile daha utangaç konuşurken sesi bile titredi ben ondan adım bekliyorum ama o bişey yapmıyor mesela telefon numarası bile ben istedim roller değişti gibi oldu biraz erkekliğini hissedemiyorum

Saçma gelicek size biliyorum ama ben çocuğun yanında sert kalıyorum nasıl olucak bilmiyorum çocuk bide bakımsız saçı sakalı dağınık giyimi güzel değil biraz zoraki görüşüyor gibiyiz gibi geldi bana ben buluşmalara özenli geliyorum ama o öyle gelmedi istemsizce soğudum biraz yani demem o ki biz ilerde ilerletsek durumları bu çocuk bana adım atamıcak gibi

Ben ona yol yapıyorum bana adım atması için kendime de hayret ediyorum normalde böyle hiç yapmadım ama çabalıyorum bişeyler olsun diye bu çocuk niye böyle ya

Bide sakalı kesse saçları düzeltse tipi çıkıcak beni etkilemeye hiç çalışmıyor bile çok kötü hissediyorum kendimi bu konuda çabalamıyor ama beni beğenmiş onu söyledi arkadaşıma. Ulan madem beğendin niye seni beğeniyim diye sende çaba göstermiyorsun anlamadım valla

Biriyle görüşüyorum ama ona karşı bişey hissetmiyorum?