Erkek arkadaşınız size inanmayıp en yakın arkadaşına inansa tepkiniz ne olur ayrılır mısınız bir süre sessiz mi kalirsiniz?

erkek arkadaşımla hatta sözlüm diyelim aileaiyle de tanışıyorum ve son bir hafta önce başıma şöyle bir olay geldi 2017 döneminde bunun en yakın arkadaşı Instagram da beni takip ediyordu aramızda konuşma vs söz konuau bile olmadı ki yuzyzue bile gorusmedik farklı şehirlerde yasiyorduk o dönemler ve erkek arkadaşım geçen hafta beni ona göstermiş sözlüm diye o da bunu tanıyorum bu benim evime geldi diye bir iftira da bulunmuş erkek arkadaşım bir hafta boyunca bana söylemedi bir soğuk davranmaya başladı haliyle sordum söylemedi takı bir gece içene kadar döküldü bende bunun gerçek olmadığını söyledim çünkü en basinda yalansız dolansiz birbirimize geldik sözlümun geçmiş hayatı hep kadın kızdı bunu kendi de söyledi ve ben onu her haliyle kabul ettim takı bana arkadaşınin attığı iftiradan sonra kendimi ne kadar anlatsam da inanmadı aslında bana inaniyor ama arkadaşının neden yalan söylediğini anlayamıyor kafam çok dolu karisik dedi ve üç gündür konuşmuyoruz bnde yazmadım dün beni merak ettiğini özlediğini yazdı bnde ona kırgın olduğumu dile getirdim ve bir daha yazmadım sosyal medya dan fotoğraflarımızi da silmedi yüzüğü de parmağında... Siz olsanız bu durumda ne yapardınız size atılan iftira sonucunda yine sevmeye devam eder miydiniz ilişkinizi bitirir miydiniz

Erkek arkadaşınız size inanmayıp en yakın arkadaşına inansa tepkiniz ne olur ayrılır mısınız bir süre sessiz mi kalirsiniz?