Yakın arkadaşın sevmediğın insanla yakin olmasi?

Arkadaslar benim 6 senelik cok sevdiğim bir en yakın arkadasim , dostum dedigim insan var. Bu iste bir kizi sevmiyordu arkasindan sinsi kurnaz felan diyodu aradan bir sene gecti gecmedi iste simdi bu kizla baya bir yakjn arkadas oldu arkadasimin evinde kalmalar surekli bulusmalar felan bide by kiz benim arkamdan konusmus arkadasima ben hem bu sebepten dolayi hem arkadaşımla yakin oldu diye kiskandigimdan hemde bana onceden anlattiklarindan dolayi kizdan pek haz etmiyorum aynı sekilde o da benden ama ortak arkadasimiz sanki kac senelik arkadasi oymus gibi ona karsi bir tavirlar içerisinde cok rahatsiz oluyorum o sebepten dolayi asiri sogudum arkadasimdan kendi arkadasligimiza zarar veriyo benim huyumu bile bile ve arkadasimda hemen herkese guvenen biri bir de ben bu olayi baskalarina anlatinca hemen benim yakin arkadasim asla benim sevmediğim insanlara arkadas olmaz diyo arti dedigim gibi benim arkamdan konusmusluguda var bu kizin etrafimdaki diger yakin arkadaslar da boyle diyince iyice sinirlerim bozuluyo sizce ne yapmaliyim tavrım ne olmalı
Yakın arkadaşın sevmediğın insanla yakin olmasi?