böylesi bişey başıma geldi en yakın çocukluk arkadaşım aile dostu olan birini sürekli yanımıza getiriyordu birlikte takılmaya başladık ama kızla hiç bi şekilde geçiremiyorduk yani garip bi şekilde bana takmıştı kız tartışıyoduk ince ince görüşünce en sonunda bi gün arkadaşıma dedim ki ya o ya ben seçimini yap o varsa ben yokum seçimini yaparsın dedim beni seçti 😀
Hayır umurumda olmaz. Her insanın kendi hayatı var ve dünya benim etrafımda dönmüyor. Bizim kötü olmamız onun kötü olacağı anlamına gelmez. Arkadaş olabilir bu gayet normal bir şey. Asıl sorun bana göre bunu sorun eden insanlardır.
Selam :) Eğer sevmediğimi bile bile arkadaş oluyorsa o kişi benim en yakın arkadaşım olmayı hak etmiyordur zaten. Belli ki benimle arkadaşlığını bitirmek istemiştir bu durumu kullanmıştır bitirmek için.
Yok o kadar basit ve arkadaşımın hayatına müdahale edecek kadar düşmem. Sonuçta onunda kendine ait bir hayatı var. Sadece aynı ortamlarda bulunmaktan kaçınırım, o kadar. Yeterince o konuda olgun biriyim.
Bozarım kardeşim ben Bozarım umrumda olmaz ben çünkü sevmediğim birinin illa kötülüğünü gormusumdur ona o durumu anlatırım hala devam ederse Bozarım ben onların anlasmadihi insanlarla hiç takılmadım takılmıyorum takilmicam takilmamaliyim
Sonlandırmam da hesap sorarım ne bu samimiyet diye 😃En yakın arkadaşım sevmişse belki ben önyargılı davranmış da olabilirim bir şans veririm o samimi olduğu insana.
Alakası yok benlik sıkıntı olmaz çünkü mesela ortak arkadaştır sırf benim aram onla bozuldu diye o da bozcak diye bişi yok veya ortak arkadaş olmasa bile sorun yok ben kavga etmişim ben küsmüşüm onun arası iyidir konuşsun etsin
Davranislarina bagli. onunla da arkadasligini surduyor benimle de surduruyor ve iki tarafi da idare edebiliyorsa np. ama ona daha yakin olmaya basladiysa veya bana karsi degistiyse sonlandiririm
Bence arkadaşlığı sonlandırmak olgunca bir hareket değil. Ama zaten senin haklı olduğun bir durumsa ve o karşı tarafa da sempati besliyorsa çokta yakın arkadaşın değildir demektir.
Genelde insanların yaptığı bu olsada işin hep pozitif kısmına bakan ama bir karamsar insan olarak... (ne garip biriyim ben be) Ne diyorduk, diyip bugünüde bitiren 😊.
Eğer bu beni rahatsız ediyorsa sonlandırırım. Arkadaşın da senin rahatsız olduğunun farkındaysa ve yine de devam ediyorsa sana değer vermiyor demektir.