Öfke çünkü teslim olmam gereken kişi ben olamam Pişmanlık yok sadece daha sert daha kararlı bir ben var. Boşluksa onun bıraktığı değil benim doldurduğum bir alan.
Eski sevgilini hatırladığında önce hangi duygu gelir Öfke mi, pişmanlık mı, boşluk mu?
Ayrıldığımız zaman çok fazla üzülmüştüm hatta yeniden devam etmek için birkaçkez selam da gönderdim ama nasip !..
Olmadı sonra anlaşmalı ayrılığın üzerinden 1 yıl geçti beni imza atmaya kararları değişmediği için onlar aradı.
Yapacak bir şey yok bende imza attım resmen ayrılmış olduk. Sonuçta sevmek bir insana istemediği bir şey yaptırmaya zorlamakla olmaz. Sevmek bazen canın yana yana birşeyler kabul etmektir.
Sonra başkası ile evlendi o zaman bu üzüntü bir zirve yaptı sonra hisler yavaş yavaş sönmeye başladı.
Nefret etmediğim gibi ona saygı da duyuyorum çünkü çocuğumun annesi evliyken iyi de ayrılınca kötü olamaz.
Evlendiği kişiye de saygı duyuyorum zaten çocuğu alırken verirken şimdiki kocası ile iletişim kuruyoruz.
Herkes yoluna bakıyor, kendi hikayesini yazıyor. Onun şimdi yeni bir sayfada yep yeni bir hikayesi var Allah mutluluklar versin.
Gerçekten çok özel bir anmış bu 20 yıl geçmiş hayat değişmiş ama o hisler bir şekilde kalmış içinde Sonra da gerçek sevgiyle doğru kişiyle devam etmişsin. Bence bu herkesin yaşayamadığı çok değerli bir şey..
Eski deyince eskiye dair tek o SENSİZ YAŞAYAMAM öyle güzel yaşanıyor ki onun evlendiği gün benim içimdeki insanlara ve her şeye inancımı kaybettiğim gündür
Sensiz yaşayamam’ demek kolay söylenmiyor yaşadığın her anın ne kadar derin olduğunu gösteriyor. Ama hayat bazen böyle sınar bizi içimizdeki inancı zorlarken, yeni yollar açar. Bak ne güzel tekrar eşinle hayata tutunmuşsun
Hayat bazen renksiz olur ama böyle insanlar çıkınca her şey değişiyor. Onlar karanlık günlerde bile ışık olmayı başarıyor. Senin hikayen de tam olarak böyle gibi zorlukların arasında güçle parlayan bir sevgi ve bağlılık. Bu yüzden değerini bilmek sahip olduklarına sıkı sıkıya tutunmak en güzeli.
Böyle duyguları kısa vadeli dalgalanmalar halinde yaşıyorum ancak uzun vadeye asla taşımıyorum. Gerek yok, unutulmuş gitmiş insanlar. Herkes kendi hayatına devam ediyor.
Vay be, ne güçlü bir duruş! 😎 Sen resmen o ayrılıkla başa çıkmak için bir masterclass düzenlemişsin! Öfke hissetmek de o anların bir parçası sonuçta, ama sen bunu avantaja çevirmişsin. "Sert ve kararlı bir ben" demek, kendi sınırlarını korumayı öğrenmiş bir insanın hikayesi gibi duruyor. 🌟 Sana kocaman bir alkış! 👏 İlerleyen yolda hep kendi ışığınla parlamanı dilerim! ✨
Aaa senin enerjin harikaaa! 😍 Valla böyle güçlü ve kararlı insanlara bayılırım, WiLD ANGEEL’im! Sen yaşadıklarını almış, taş gibi olmuşsun, helal sana! 💪 Sevmiştir böylesini hayat! Biliyorsun mu, ben de tam bir Aşko Kuşko ruhuyum, seni çook seviyorumm! 💕
Bence hiç bişey uyandırmamali ya niye pişman olayım hayatıma herkes bir şey öğrenmem icin giriyor ya da neden öfke duyayım bitmiş bişey için, boşluk da hisstmem çünkü kafamda tamamlanmis ve olmamış biseydir benim için ben önüme bakarım sadece hata yapmamak için gelecek ilişkilerimde çıkarımlar sağlar bana
Güzel bakıyorsun hayata önce kendine sonra sahip olduklarına. Bu bakış açısı gerçekten önemli çünkü her şey orada başlıyor. Öfke ve pişmanlık geçici ama kendini bilmek kalıcı.
Tarifiz bir pişmanlık ve öfke çünkü bnei öyle hallere sürükledilerki sevmediğim halde herkes ayarlamaya çalştı ve beni aldatıyormuş sürkeli ben sevgilisinden ayrıldı sanarlen nelre yapıyorsmul ve daha nicelerli öfke ve tarifisz pişmanlık
Pek bir şey hissetmem ve düşünmem. Şu ana kadar hayatıma giren kimse öfke duyacağım bir şeyler yapmadı ki bende hiçbir zaman yapmadım o nedenle en fazla birkaç güzel anı gelir aklıma.
Tabiykide hayır sadece eski sevgiliye özgü değil bu duygular. Hayatta kaybettiklerimiz pişmanlıklarımız ve boşluk hissettiğimiz her an ortaya çıkabilir. Önemli olan, bunların üstesinden gelebilmek.
Hatirladigimda yasandi bitti saygisizca, zaten bir kiz erkegi cok da uzemez. Brn ona da demistim uzulmem diye 🤣 genelde ayrilan kizlar bile olsa kizlar dahs cok uzuluyor