Güncellemeler
+1 yıl
Madem “şu an ilişki istemiyorum, sana karşı hislerim yok, eğer bi ilişki istersem bu sen olursun, benim 1-2 sene sonra bile barışan arkadaşlarım var” diyorsa arada bir bana yazması gerekmez mi madem gelecek tekrar? Veya madem gelecek niye aracına kullanıcı adını yazıyor? Bu aranmak değil midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda öyle okudum, kızlar yazsın diye yazılıyormuş araca isim vs ben çok bilmiyorum bu işleri ama araştırdığımda öyle gördüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben de böyleyim. haketmedigim halde sinirlenip ağır laflar etti 2 senemizi silip ayrıldı üstüne iğrenç görünümlü kızlarla oyun oynuyor.. ama ben onunla geçirdiğim kahkaha dolu uyumlu günlerimizi düşünmeden yapamıyorum. lanet bir şey
Ne kadar geçti ayrılalı?
sadece 6 gün oldu
1 2 sene sonra barışan arkadaşlarım mi var? o kadar eminki senin cepte olduğundan sakin geri dönme ya bu nasıl bi laf. 1 2 sene gezerim tozarım flortlesirim sonra gelirim barışmak isterim e sende kabul edersin zaten. cidden bunu kabul etcek misin?
2 sene sonraki düşüncem ne olur bilemiyorum ama o zamana çok şey değişir. Koskoca 2 sene sonuçta.. Böyle bir erkeği nasıl döndürebilirim? Nasıl eski günlerimizi tekrar istemesini sağlayabilirim?
Kıyamam ya daha çok yeniymiş seninki de
döndüremezsin keyfine düşkün biri ve seni cepte görüyor. sil her yerden bidaha mesaj atarsa ağırlığını köy o zaman farkına varıp seni kaybedeceğini düşünür de gelir işte
Bir daha mesaj atmaz ki niye atsın ya da nasıl atabilir
ya arabasının arkasına kullanıcı adını yazmış farkında misin kendini yol etmiş bi insanı mi hayatına yakistiriyorsun. o mükemmel zamanları geçirdiğiniz zamanki insanı sevdin sen bu insanı değil sen kimseyi eski haline getiremezsin o istemedikçe. o isteseydi ozleseydi şu an yanında olurdu. ben de özlüyorum o hallerini hatta ilişki içindeyken de çok uyardım eskisi gibi olsun diye ama olmadı. uğraşma şu an o farklı biri ve sen o insanı değil baştaki insanı sevdin ama o yok o istemeden de geri gelmicek
Haklısın o istemedikçe eskiye dönmeyecek ama istemesi lazım bunu nasıl isteyebilir onu bilmiyorum işte.. Niye erkekler böyle ya
Kendini yol etmiş ne demek gelen geçen yazsın mı demek ya işte böyle biri değildi ben de ona şaşırıyorum
ama artık böyle biri demek ki karakterinde bu varmış. karakterinde böyle bir şey olmasa yapar mıydı sen yapar mısın ne olursa olsun böyle bir şey? hayır. nasıl isteyeceğini düşünmesi gereken sen değilsin demek ki istemiyor isteseydi şu an yanında olurdu benimkide benim yanımda olurdu bu kadar basit aslında
Doğru yani.. teşekkür ederim. Umarım sen de ben de mutlu oluruz, yüzümüz güler..
inşallah
3 sene oldu gözümden gram düşmedi, seviyorsan gözden düşmez
ve aramızda 743 km var 3 senedir 1 kez ne duydum ne gordum ama hala it gibi seviyorum :)
Ama böyle bir şey yok aslında, bir insan birini unutabilir sanırım istemeyle alakalı bir şey bilmiyorum ama unutulmaz diye bir şey yokmuş
valla ben it gibi seviyorum sevdiğim için utnuamadım
Eninde sonunda geçer alışkanlık olmusturb
Unutamadığın eski sevgilin oldu mu sonra nasıl unuttun?
Var tabiki 5 gün önce engeledi gitti beni ve sürekli gelgitli ilişkimiz bizim