Eski sevgiliye duyulan hisler nasıl geçer?

Gözümden her hareketiyle düşüyor, ama ben aramızdaki mükemmel günleri hatırlıyorum hala.. Şu an çok farklı birisi, gerçekten hiç hoşnut olmadığım şeyler yapıyor, tavırları çok garip ve itici ama ben onun öncesini de biliyorum aramızdaki mükemmel uyumu biliyorum, beraberken yaşadığım huzuru ve eskiden gözümdeki mükemmel insan imajını biliyorum. Çok değişmiş ayrıldıktan sonra, ama hala onu sevmekten kendimi alamıyorum.. Aracına kullanıcı adını yazdırmış mesela gördüm.. Yani bu ne demek ya kızlar görsün yazsın demek değil mi? Bunu görünce bi üzüldüm, garip hissettim niye böyle şeyler yapıyor bilmiyorum, beni terk edişi de zaten ilişki istersem bu sen olursun diyerekti, anlamıyorum ne yapıyor ve onun kız ortamlarına karışma düşüncesi bile beni kötü hissettirmeye yetiyor, ben onu özlerken onun böyle olması.. Ne yapmam gerek? Hala aklımda eski güzel günlerin olmaması için ne yapmam gerek? Biz çok güzel şeyler yaşadık çünkü, beraber eğlenirdik, gezerdik, ben onların evinde kaldırdım bazen, sanki evli gibiydik ve çok iyi anlaşırdık.. Şu an tamamen farklı birisi çok uzak birisi..
Güncellemeler
+1 yıl
Madem “şu an ilişki istemiyorum, sana karşı hislerim yok, eğer bi ilişki istersem bu sen olursun, benim 1-2 sene sonra bile barışan arkadaşlarım var” diyorsa arada bir bana yazması gerekmez mi madem gelecek tekrar? Veya madem gelecek niye aracına kullanıcı adını yazıyor? Bu aranmak değil midir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarda öyle okudum, kızlar yazsın diye yazılıyormuş araca isim vs ben çok bilmiyorum bu işleri ama araştırdığımda öyle gördüm
Eski sevgiliye duyulan hisler nasıl geçer?