Eski sevgilinin acısı nasıl geçer?

Ayrılalı 6-7 ay oldu. Bu süreçte hiç konuşup görüşmedik. Ben unuttum zannediyordum. Yani acısını çekiyordum ama onu unuttum diyordum hep. Dün ortak arkadaşımızın nişanı vardı. Azcik haysiyeti varsa gelmez dedim. Çünkü beni çok kötü bir şekilde bıraktı. İlk gelmedi. Gece pasta yerken geldi. Kaç aydır görmedim ya. Pasta yerken gördüm. Yemin ederim lokmami yutamadum, gitmedi. Kendimi tutmaya çalıştım, tutamadım. Gözlerim dolmaya başladı. Normalde agladigim falan yoktu. Hemen yukarı çıktım, orada baya baya ağladım. Gece boyunca hiç yüzüme bakmadı. Hep arkadaşlarıyla güldü muhabbet etti. Bilerek canımı acıtmak için gelmediyse bir şey bilmiyorum. Eve geldim. Gece boyunca 5 dk gözüme uyku girmedi. Sabahladim. Ben napacagim canım o kadar yanıyor ki

Güncellemeler
+1 yıl
Bu nişanlanan arkadaşlarımız bizi tanistirmisti. İkimizin de yakın arkadaşı nişanlandı yani. Giderken beni sormuş. Çıkışta hemen gitmemiş biraz oyalanmis beklemiş ama ben en son ailelerle çıktım gece. Neyle gidicem onu sormuş. Giderken de götürülecek biri var mı diye sormuştu duymuştum. Beni kastettiği belliydi. Yani bı insan hem ayrılmam için elinden gelen toksikliği yapıp niye merak edip beni sorar ya. Bunun gel gitleri yüzünden nefes alamaz oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Barıştım arkadaşlar... Allah belamı verecek hissediyorum ama yine ikna etti beni
Eski sevgilinin acısı nasıl geçer?