AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Samimiyetsizler çünkü hepsi yalancı
Ben aşk istiyorum
Çünkü p*rno izleye izleye beyinleri çürüdü
İnsanlar güvenilmez oldu
Çünkü artık kadınlara guvenmiyorlar
Aşk zahmetli iş artık
Çünkü mesafeler koyuluyor ondan dolayı
Sana denk gelenler öyle
Karın doyurmuyor ondandır
Sorumluluk almak istemiyorlar
Bacaj arasını nikahsız açan kadınlar var
Bu zamanda artık kalmadığı için
Saçma sapan bir şey olduğunu anladık, çok önemsiz
Abazan yaratkların ne düşündüğü neden umurunda tek istedikleri seks bu lanetlilerin...
Trübüne oynama herkesin ne istediği belli kendinde saçmalamışsın
Aşk istiyorum bulamıyorum ki
Veren varken sevene sıra gelir mi
Siz kızlar istemiyorsunuz 😒😒😒😒
Kim istemiyor ben istiyorum
Artık çiçek gibi sevilmek istiyoruz sjsj
Birazdan okuyacağım
Yoo istiyorlar
Erkekler başka bir şey istiyor tatlım
Evet biz erkekler karşımızdaki kızda zeka istiyoruz, bize güven vermesini istiyoruz, sadakat istiyoruz, bize emek vermesini ve hak ettiğimiz değeri görmek istiyoruz. Günümüz kızlarının çoğunda bu özellikler olmadığı için malum kızların çoğuyla sevgili olmak istemiyoruz 😄😎
Sizinle sevgili olmama sebebiniz haz peşinde koşmanız
Ben istiyorum.
Ağzımıza ettiniz, ondan olabilir mi
Kim demiş istemediğimi ama hak edeni bulamıyor
Çünkü herkes biliyor TC kızların ne olduk ların herkes biliyor
Tc kızlarına kurban ol sen tc erkeklerinin de ne olduğunu biliyoruz
😂.
@Kalplivceld biz bize olun 🥺 biz olduk da noldu
Siz* bize olun
@SoaringDragon yo siz bize olun tc erkeği sevgiyi aşkı hak etmiyor hepsi güzel kardeşim âm meraklısı
Kurban olun tc kızlarına hak etmiyorsunuz sizi boynuzlamak ezmek lazım o hoşunuza gidiyor
@Kalplivceld evet haklısın onları haketmiyoruz çünkü biz daha iyilerine layık olduğumuz için size ihtiyaç duymuyoruz sizde 180 boyunun üzerinde kaslı zengin yakışıklı erkek istediğiniz için bi tek bizim güzel kız meraklısı olmamız batıyo size ayrıca mesele o bile degil nice sevilmeyi hak eden emek veren erkekler bile tc kızları tarafından ya aldatiliyo ya terk ediliyo ya red ediliyo o yüzden siz bize kurban olun 🤷🏻♂️
@Kalplivceld ayrıca erkeklerin âm meraklısı olması doğamız gereği sürekli her bulduğu dişilerle çiftleşme ihtiyacı duyar hani siz doğanız gereği nasılki maskülen bi erkek güçlü sahiplenici bi erkek ariyorsanız erkeğin doğasinda da her bulduğu kadınla çiftlesme ihtiyaci duyar
@SoaringDragon ee siz güzel kız istiyorsunuz bizim 180 üstü erkek istememiz batıyor zorunuza gidiyor. O meseleye gelince siz zaten sizi ezeni kötü davrananı seviyorsunuz bir tarafta sizi seven bir tarafta aldatan kız olsa aldatanı seçersiniz kızlarda baktı erkekler aldatılınca daha çok seviyor aldatmaya ezmeye başladı siz kurban olun bize hak etmiyorsunuz bizi. O kalpsiz tipsiz kısa boyunuza bakmadan aldatıp güzel kadın istiyorsunuz sizin kayığınız değil Türk kızı sokaktaki köpek bile değil. Türk erkekleri çöp kadar değerli değil
@SoaringDragon siz hayvan mısınız ki doğamız gereği diyorsun sizi hayvandan ayıran zeka iradedir sen üç kuruna sahip çıkamıyor zekanı kullanamıyor güzel kadın peşinde koşuyorsan kızlarda uzun zengin erkek peşinde koşar bir zahmet zoruna gitmesin
@Kalplivceld gerçekler hiçte söylediğin gibi değil pek çok erkek efendi olan ve saygı gösteren erkeklerin neden kadınlar tarafından sevilmediğinden şikayet ediyor o zmn neden yanlız kalıyorlar çünkü sevgi ve saygı gösterdiklerinde bile karşılık göremiyorlar onca haberlerin birçoğunda eşinden ayrılmak isteyen kadınları öldüren erkekleri tercih ediyo kadınlar değerimizi anlamayan bize zarar veren kadınlarla bi arada olmak istemiyoruz ve bu yüzdende yabancı kadınlarla ilişki kurmayı tercih ediyoruz asıl kurban olan biz değil sizsiniz güzellik ise herkesin aradığı bişeydir siz nasılki uzun boylu bakımlı kaslı zengin yakışıklı erkekleri tercih ediyosanız erkeklerinde kendi beğenilerine göre seçim yapmaları doğaldır ayrıca ben şikayetçi değilim kadınların böyle bi istekte bulunmasından az önce erkeklerin güzel kız istiyo diye saçma sapan kriterlere saygısızlık eden sendin doğaya geldiğinde ise işinize gelmeyen davranışları ya da dürtüleri bize hayvanlık olarak yaftalarken aynı zamanda sizi koruyup kollamayan erkeksi gibi davranmayan erkeği prenseslikle suçlamakta hiçbir sakınca görmüyosunuz ama
@Kalplivceld Ben doğanın bize verdiği iradeden bahsediyorum ztn
@SoaringDragon o efendi erkekler sevgi ilgi vereni değil kendini ezeni seviyor. Kaç defa şahit olduk. Sende iyi insansın ama ben onu seviyorum diyor sevdiği Kızlar kendisini ezmiş finansal köle yapmış aldatmış Kızlar 😄😄 hak ediyorsunuz siz
@SoaringDragon sen bir insansın beynin var istesen engel olursun hayvan değilsin çiftleşmek tek amacın olsun insanın duyguları olur
@Kalplivceld iyide aldatmayan kadınlar da var diyolarki ben sana karşı hiçbi şey hissetmiyorum iyi bi insansın ama ben seni kardeşim arkadaşım dost gibi görüyorum dostluğumuz bozulmasın diye red ediliyolar efendi erkekleri ona ne diceksin :)
@Kalplivceld hanımefendi o zaman hayvan değilsek neden kadınların çoğu bizi prenseslikle suçluyolar o zmn
@Kalplivceld doğamız gereği kadın kaçar erkek kovalar fakat devir değişti erkekler prensesleşti şimdi erkekler kaçıyo biz kovalıyoruz diye saçma sapan savunmayı senin hemcinslerin yapıyo
@SoaringDragon e bunu erkeklerde diyor sen iyi bir kızsın ama benim sevdiğim başka diyor ezeni aldatanı seviyor
@SoaringDragon e doğamızda bizde uzun gösterişli erkek seçiyoruz buna ağlamayın bir zahmet siz nasıl ki cinsellik doğamız diyorsanız Bizimde uzun gösterişli erkek seçmemiz doğal seçimimiz
@Kalplivceld erkek bunu demez çünkü erkeklerin birçoğu ztn sevgiye duyguya aç hadi birisi böyle senin dediğin gibi dedi diyelim başkasına şansını denediğinde illa red etmeyecek bi erkek karşına çıkar ztn
@Kalplivceld allahım sen bana sabır ver xd ben hiçbi konuda hiçbi şekilde şikayet etmiyorum sen ediyosun erkekler âm meraklısı diye üstteki yorumu okurmusun bi
@SoaringDragon geç bu işleri erkekler sevgi aşk aramaz cinsellik arar ezilmek ister
@Kalplivceld banane kardeşim erkeklerin âm meraklısıysa bahsettim neden olduğunu yani doğamız gereği siz korunma yani hipergami canlılar olarak nasılki koruyucu birisini istiyorsanız sizden alt seviyedeki erkeği nasılki tercih etmiyosanız erkeklerin âm meraklısı olması sebebi de doğamızın gereği sen kendin şikayet ettin âm meraklısı diye ben değil
@SoaringDragon Bizimde doğamız gereği uzun erkek isteriz
@Kalplivceld ezilmek kadınlar da istiyo işte :)
@Kalplivceld tamam ben bişey demedim sen âm meraklısı dediğin için ben nedenini açıkladım
@SoaringDragon sen herkesin yorumuna durup dururken salça olursan bende yazarım
@Kalplivceld erkeklerin bi çoğu sevgiye aç birisine senin numaranı alabilirmiyim diye sor 50 kişiden 30 kişi red etmeyecektir emin ol
@SoaringDragon seni tanıyorum rahat durmayan kadınlara laf atan seçilmeyen birisin sorgulama siz âm peşinde koşarsanız bizde uzun erkek isteriz
@SoaringDragon uydurma erkekler sevgi aşk istemez cinsellik ister erkeği seversen kaçar ezersen gelir
@Kalplivceld ben bize laf atan kadınlara laf atıyorum bacım ben durduk yere kimseye sataşmam yanlış tanımışsın xd
@Kalplivceld emin ol sevgiye açlar hatta buluşma planını kendin ayarla bak bakalım seni başkasına kaptırıyo mu :)
Erkek düşman
@SoaringDragon seni ilgilendiren durum yok ben âm peşinde değilim diyorsun sana ne o zaman sana gelmiyor laf ama kuduruk durur mu kaşınıyor
@SoaringDragon erkekler sevgi istemez çok gördüm erkeğe sevgi veren kızları hiçbirinin yüzüne bakılmadı erkekler sadece seks ister kalpsizler
Erkekler sevgi istiyor ama siz diyor sunuz erkekler kız gibi oldu erkeklerin duyguları var
Tüm kızlar değil ama çoğu bencil iğrenç para göz ve aptal ve ego ist
Yok erkekler sevgi istemiyor seks istiyor
Kim diyor bunu
Götü başı açık gezen kızlar iki erkek bakınca diyor lar ay bu erkekler ne sapık herkes biliyor onalr seks objesi
Erkekler böyle git yorumları oku. Erkeklerin tek derdi seks. Sevgi aşk istemezler ezilmek isterler bu kadar iğrenç kalpsiz Türk erkekleri
Tabi senı de haklısın konuştun erkekler hepsi keko erkekler
Senin konuştuğun kızların hepside egolu kaşar para avcısı Kızlar düzgün kızlara zaten bakmazsınız çünkü seks yapmazlar
Seks yapan temas yapan kız tabii ki egolu olur para ister bedenine dokunuyorlar
@ardabybebe kardeşim ben gereken cevabımi verecem sen uğraşma :) şimdi işyerindeyim
Eyvallah reis
@SoaringDragon ben sana gereken cevabı verdim ağzının payını defalarca verdim kaybol
13 Luk Sude ve feminist
15lik arda ve incel
18 ve gay ama her şeyin farkında
Vayy gaysın demek:d
Sana ne oluyor peki sana ne kızlardan erkekleri elinden alıyorlar diye mi bu kinin ne çok düşmanımız var ya:dd
Hayır artık kaşar kızlar dan sıklıdım
Tamam gay kardeş
Ok erkek düşman
@Kalplivceld ama benden alman gereken ağız paylarında var onlar nolacak konuya gelelim demişsinki erkekler seks meraklısı evet seks meraklısı dediğim gibi ve defalarca dememe rağmen onların doğaları gereği ne var bunda ayrıca sadece erkeğin istediği bişey değilki arkadaşlığı sevgililikten ayıran özelliklerden bitanesi de bu işte siz sevgili ya da evlilik ilişkisini playstation xbox oynayıp birbirinizi pes ya da fifada birbirinizi mi tokatlamak falanmı zannediyosunuz anlamıyorum o zmn ilişki kurmanın ne anlamı var seks olmadan ilişkimi olur ya da evlilikmi olur kadınlarda evlilikte cinsellik ister bu bi ihtiyaç evliliğin temel taşlarından biridir ve çiftlerin birbirleriyle olan fiziksel yakınlığını iletişimlerini ve uyumlarını doğrudan etkiler cinsellik evlilikteki karşılıklı beklentilerin arzuların ve ihtiyaçların karşılanması demektir eğer bu ihtiyaç karşılanmazsa zamanla çiftler arasında mesafe oluşmaya ve evlilik çoktan bozulmaya başlar buda evlilikte ciddi zarara uğratır cinselliğin eksikliği sadece anlık bir tatminsizlik yaratmakla kalmaz aynı zamanda uzun vadede çiftler arasında sorunların birikmesine birbirlerine karşı soğukluk hissetmelerine ve anlaşmazlıkların artmasına yol açar onca bu sitede bile kocamla cinsel ilişki yaşayamıyoruz diye şikayet eden biçok kadın var cinsellik her iki cins için önemli kadın içinde önemli erkek içinde önemli seven erkek de seks düşünür bunu öğren
@Kalplivceld seks olmadan ne bi ilişki olur nede evlilik erkeğin seks istemesi onun sevmediği anlamına gelmez
@Kalplivceld ayrıca sevgi veren kızlar sadece hoşlandığı ve alfa erkeklere sevgi verir efendi erkeğe hiçbi şey vermez erkek çiçek değil ağaç bile getirse kafasını koparır öyle diyim
Konuş reis
@ardabybebe engellemedin değilmi
Yok ben senin gibi kadın düşmanı erkeklerin düşmanıyım
Konoş roos ben onun ağzının payını çoktan verdim şu saatten sonra anca arkamdan havlar
Adamın üstüne atlamak için bu kadar çırpınma arda :d tc erkeklerinin ne olduğunu biliyoruz
Bi sinek sesi duydunmu yoksa banamı öyle geldi
Hala havlıyor arkamdan neyseki engelli ahahahahah
Sizi ezip geçmek farz sevmeye layık değilsiniz her gördüğün yerde kadınlara saldıran ezikleri her seferinde ezerim reddederim gözünün yaşına bakmam 😄😄
Aa cevaplarım ağır geldi beni engelledi demekki fazla ağır geldi ona bende diyorum sinek sesi nerden geliyo :)
O kadar kudurmuş ki ne yazdığımı görmüyor ama hala yazmaya devam ediyor
Bi söylesene sinek sesi takliti yapmaya devam etmesin 🤣🤣
Fazla ağır gelecegini bilmiyordum😎
Hala engelli merak ediyorum neye kuduruyorda yazıyor hala görmüyor bile yazdıklarımı erkek kurusu 😄😄
Böyle kudurtur engeli yersin işte sana ağzının payını herkes veriyor kadın düşmanı idiot 😄😄 hazımsızlık zordur kayısı ye 😄😀
Gayet net görüyorum ama sen hem yazdıklarımı hemde gercekleri goremiyosun diye üzülüyorum 🙄
Hakaretlere falanda başladı o kadar ağır geldi lafların 🤣
Laflarım
Onlar uzaktan havlar
Havla bakayım
Ben değil sen havliyosun :) sen havla
Hala havlıyor boşa havlıyor hahahahah
Öyle bir kudurttum ki hala yazıyor arsız arsız 😄😄
Kesin ikinci hesabı var bakıp bakıp tekrar gelip yazıyor dur şikayet edeyimde kapansın ahahahah
kardeş şu sineği bi öldürsene lütfen :)
Dur dur şikayet edeyimde kapansın hesapların hazımsız hesap açıp bakıyor o kadar hazmedemedi belasını arıyor kavga istiyor kadın düşmanı sana kimse bakmaz
dur bende hesabını şikayet edimde seninki de kapansın çünkü ben hakaret etmeden sen gelip bana hakaret bile etmedim
hakaret etmedim gelip sen bana hakarette bulundun
başka hesabım yok senin bildirimin yüzünden gizli sekmeden bakıyorum hep ayrıca istediğin kadar şikayet et ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovalarlar ben kadın düşmanı falan değilim ama sen erkek düşmanı olduğun bariz hep çamuru erkeklere atıyosun neymiş erkekler seks dışında başka bişey düşünmezmiş
Ne havlattım be kudurttum sen yan hesaptan bakmaya devam et yazdıklarıma ban geliyor 😄😄
ban yiyorsan o zmn boş konuşmayıp havlamayacaksın :) hadi ikile
Bekle bekle yan hesaplardan yazdıklarımı okumaya devam et alacaksın ağzının payını bu sefer ahahah
Ban yedirecek şimdi sana havlayan köpek artık susacak bu sefer fişini çektim kopecik
Kadın düşmanı incel seni kim sevsin ucube 😄🤩
Kardeş rica ediyorum sustururmusun şunu @ardabybebe
Yaz yaz ban yedircem sana hazımsız kopekcik
bak hala hakaret ediyo bence ban yicek kişi sensin ben sana bi hakarette bile bulunmadım ben senin hesabını çoktan şikayette bulundum hakaret ediyosun sus artık da motorun soğusun :)
@ardabybebe bunu engelle de yazamasın hala hakaret ediyo
@SoaringDragon türk erkeklerinde namus şeref var mı ki sknzden başka bir şey düşünmüyorsunuz pislikler gelmiş birde kadınlara laf atıyor siz bu hale getirdiniz kadını seks yapmıyorsan temas yoksa ben yokum dediniz sonuç bu kız haklı siz en kötü şeyleri hak ediyorsunuz beter olun
Defol git be defol yüzsüz yazma diye engelledim hala diğer hesaplardan bakıyor yapıştı yakama sülük gibi
@justgirlss yazma şuna hazımsız kuduz o sanada bulaşır
@Justgirlss bi sen eksiktin tam oldun xd biz burada şeref namustan bahsetmiyoruz şeref namus yapanın yorumuna atla ben burada fiziksek ihtiyaçtan bahsediyorum :) temas yoksa bende yokum diyen asıl kadınlar evlendikten sonra neden bi kadın kocası cinsel ilişkiye girmiyo diye şikayet ediyo
@Kalplivceld haklısın kanka👍 bunlardan bir bok olmaz tipik tc erkeği anca burada kadınlara saldırır incel gibi pasifler kadın nasip olmaz bunlara
@Kalplivceld dediklerinin sonuna kadar arkasındayım seks düşkünü objeler bunlar pis abazalar
@ardabybebe kardeş lütfen şu kullanıcıyı sustur bunun bildirimini görmek istemiyorum hem hakaret ediyo hem boşboş konuşuyo @Kalplivceld
@SoaringDragon niye sen onların arasına girmişsin bir sen eksiktin niye girdin aralarına zoruna mı gitti
@Justgirlss ayrıca beter olun falan doğru konuş ağzını topla soruma cevap veremiyosun hemde sende hakaret ediyo beddua ediyosun
Ya hala yazıyor yazma diyorum sana yazma yazma bana yazma defol artık ya yazma bana kopek havlama
Geldin sen sap oldun yazdın bana köpek gibi yapıştın bırak yakamı hala adama dileniyorsun sen yazıyorsun bana sen kuduz kopek
Ben sana yazmadım git artık yeter be defol istemiyorum seni
@SoaringDragon kes sesini be adam kız istemiyor ilk sen yazmışsın ona hala yazıyorsun sen ne utanmaz adamsın hala yazmaya devam ediyorsun sus artık boş yapmışsın abazasın abaza
@Kalplivceld sensin köpek doğru konuş benle
@Justgirlss evet ben yazdım yorumumu dile getirdim yasakmı? sanamı soracam
tamam ne haliniz varsa görün ben susuyorum
@SoaringDragon sen kızlara sap oluyormuşsun sen kes sesini defol git burdan yazma kızlara
@SoaringDragon yazan sataşan sensin kızlara defol
@ardabybebe şu @justgirlss ve @kalplivceldi engellersin ben giderken
Defol DEFOL DEFOL DEFOL DEFOL anladın mı yazma bana adi köpek kapımdaki kopeksin sen yazma bırak peşimi istemiyorlar yazmanı defol
@Justgirlss lan kızlara sap olmuyorum direkt yorumumu dile getiriyorum sen buranın bekçisimisin de yorumuma salça olusuyon hayırdır kes sesini
Şunu engellede kurtulalım yeter be gördüğü her yerde köpek gibi kızlara yapışıyor kadınsız kal
tamam neyse ben cidden susuyorum siz istediğiniz gibi kudurun iyi günler
@SoaringDragon emin ol sevgiye açlar hatta buluşma planını kendin ayarla bak bakalım seni başkasına kaptırıyo mu
Bu dediğini aşkından değil seks istediğinden yapıyor nasılda kıvıyorsun sende biliyorsun
@SoaringDragon ayrıca kendin demişsin kadınların erkeklere yazdığı şeye geliyorum diye sana fikrini sormuş mu kız sus diyor hala yazıyorsun salça olan sensin milletin yorumuna
@Justgirlss şimdi burası özgürce fikrini beyan edebildiği bi platform ben burada kadına hakarette bulunmadım kendisi beni engelleyip bana hem hakarette bulunuyo hemde havlama artık diyo engelledikten sonra ben ona tek bi hakaret bile başvurmadım ben burada ne kadınları gömdüm nede aşağıladım gelmiş burada saçma sapan kadın düşmanı ilan etti fikrim hiçbi şekilde kadınları gömme aşşağılama linçlemeye yönelik bi yorumum yok hiçbi yerde tek bitane bile bulamazsınız kadının söylediği tek cümle erkekler âm peşinde diyo bende burada erkeklerin doğası gereği sekse ihtiyaç duyar çünkü dişilerle çiftleşme ihtiyacı duyar dedim çünkü doğamız gereği öyleler yani bunu inkar edemez kimse ben bunu söylediğimde siz hayvanmısınız diyo e peki güzel kardeşim hayvanların yapacağı işse dedim neden senin hemcinslerin bizim doğamıza laf atıp örnek olarak işte kızlar kaçar erkek kovalar fakat devir değişti prenses oldular şimdi erkekler kaçıyo diyolar dediğimde doğru düzgün cevap veremiyo bizde uzun erkek severiz diyo ben kadınların fıtratlarına göre kriterlerine ne eleştirdim nede şikayette bulundum şikayette bulunan ta kendisi sonrasında kadınlarda erkekler kadar seks düşkünü olduğunu ve bunu gerekçelerle anlatmama rağmen beni engelleyip sonrasında şu saatten sonra anca arkamdan havlar diye bana laf atmaya başlıyo yani hem yorumumu beğenmiyo hemde hakarette bulunuyo kusura bakmayın ama ben sizin gibi düşünmek zorunda asla değilim sizin gibi düşünmüyorum diyede bana hakaret etmeyeceksiniz ayrıca sende bi sorunun altında erkeklerin yorumlarına salça oluyosun benim yorumum seni niye ilgilendiriyo o zmn
@Justgirlss bu bir ikincisi ise demişsinki bu dediğini aşkından değil seks istediğinden yapıyor nasılda kıvıyorsun sende biliyorsun demişsin o zmn kadınlar ilişki sırasında neden biyolojik gereksinimler sonucunda kadınlar erkekler gibi hatta daha fazla cinsel dürtüleri olmasına rağmen kadınlar erkeklerden daha zevk aldığı görülüyo evlendiklerinde neden kocaları ona yanaşmıyo diye şikayetçi oluyolar demekki onlar da istiyo ama erkekler hem sevebilir hemde seks düşünebilir bi erkek seks düşünüyo diye sevmediği anlamına gelmiyo
@SoaringDragon kız sonuna kadar haklı sen yorumuna salça olmuşsun
@SoaringDragon işine geleni yazmışsın erkeklerin cinsel dürtüsü varsa kızlarında uzun erkek dürtüsü var bu hipergami doğamız gereği uzun istiyoruz
@Justgirlss bu seni ilgilendiriyo mu acaba kimin yorumuna salça olmak istersem olurum çünkü farklı bi fikrim varsa bunu belirtmekten çekinmem niye başkalarının yorumuna dahil olmuyorum anlamıyorum benimde bi başkasının yorumuna dahil olmam benim özgür irademlerden biri
@Justgirlss hanımefendi yukarda ben şikayette bulunmadım veya ben buna itirazda getirmedim ztn fakat kadın bizim kriterlerimizi eleştirdiği için ben bunu yazdım
yoksa banane ister uzun biriyle ilişki yaşayın ister kısa
Sal arkadaşım sal o laftan anlamayan kadın düşmanı
@Kalplivceld kadın düşmanı falan değilim eğer bildirim geliyosa sessize al dahada bildirim almazsın saygısız yapan sensin bi kere
ben sustuğum zmnda yorum yazmaya devam etmeyin o zmn da susiyim bildirim geliyo çünkü
Adamın canı sakılıyor kadınlara sataşım kavga ediyor onun normal hali doktor kendi haline bırakın dedi
@SoaringDragon o zaman bildirimleri kapat? Sen susarsan kimse yazmaz herkes sana sus diyor bence sen sus
@Justgirlss ben niye kapatıyorum bildirimleri susmamı isteyen sizsiniz ben değil siz kapatın ben susmama rağmen cevap vermeye devam ettin ben normalde susacaktım fakat tartışmanın devamını sen getirdin
@SoaringDragon yo biz rahatsız olmuyoruz yorum paylaşıyoruz sen hiçte susmuyordun kadına saldırıyordun orada
Kalplivceld çok komiksin benim doktorluk bi durumum yok fakat senin var gibi görünüyo hakaret edip havlama diyen sensin
tamam neyse susuyorum yazmayın daha
@SoaringDragon susmayan sensin milletin yorumuna salça oluyorsun
@Justgirlss olurum istediğim kişinin yorumuna salça olurum bu seni ilgilendirmez yeter artık yazmayalım daha
@SoaringDragon kadın seni engellemiş hala yazıyorsun taciz ediyorsun bırak insanların peşini yazma çocuk musun sen
susmamı isteyen sizsiniz siz de susun tamam
@SoaringDragon bende istediğim kişinin yorumuna salça olurum yazmak istemiyorsan yazma git
@Justgirlss kardeşim susacakmısın tamam artık
@SoaringDragon susmamızı istiyorsan bildirimleri kapat ben akşama kadar yazarım
@SoaringDragon istediğimi yazarım salça olurum kız haklı erkekler cinsellik istiyor bizde uzun isteriz
@Justgirlss e sen böyle yapınca beni de taciz etmiş olmuyo musun susucam diyorum sabaha kadar yazarım sen sus diyosun şimdi :D
@SoaringDragon sende diğer kızı taciz ettin yazdıkça yazmışsın bende yazarım rahatsız oluyorsan bildirimleri kapatırsın
@Justgirlss tamam siz uzun istiyosunuz bizde seks istiyoruz şimdi anlaştığımıza göre susacakmıyız :)
Köpek havlar havlar durur ben ağzının payını verdim arkadaşım
@Justgirlss tamam sende beni taciz ediyosun bu şekilde işte ben bildirimleri kapatmam sen sus çünkü sen benle tartışmaya girdin ben hiçbi şey yzmıyorum onunla alakalı şuanda
@SoaringDragon rahatsızsan bildirimleri kapat ben istediğimi yazarım bak dediğime geldin sonunda ağlamayın uzun isteyince
Bak hala hakaret ediyo
Susun tamam
@SoaringDragon e sende kızı taciz ediyorsun neden bildirimleri kapatsın sen rahatsız ediyorsun hemde benim yazmamdan rahatsızsın o zaman kapat bildirimi o kız yazmadığı için yazmıyorsun ama ona salça olan sensin bende sana salça oluyorum
@SoaringDragon sen yazdıkça yazarım
@SoaringDragon bak ondan bahsediyorsun rahatsızsın o zaman bildirimi kapa kimse susmayacak yazacağız
O kemiğini yemeden duramaz
@Justgirlss ben senin yazmandan rahatsız değilim istersen dme gel oradan beni taciz edebilirsin benim için hiç sıkıntı yok fakat susmanı isteyen hem o hem sensin şu an tartışmayı siz uzatıyosunuz ironiksiniz cidden ayrıca ben kadınların uzun erkek istemesinden ötürü bi şikayette bulunmuyorum hatta al bakalım bu soru sahibine yazmış olduğum yorumun linkini paylaşiyim sana
Erkekler neden ilk tipe bakar? ↗
@SoaringDragon yok ben buradan yazıcam sen burada salça oldun millete bende burada yazıcam erkekler düzgün değil kadınlarda onların yüzünden bozuldu
@SoaringDragon yukarıda yazmışsın 180 erkek istiyorsunuz diye e normal 180 erkek isterız çünkü erkekler cinsellik istiyor bizim de kriterlerimizin olması batıyor size
@SoaringDragon zaten Türk erkeklerinin ne olduğunu tüm dünya biliyor kimse sevmiyor sizi Türk kızları bile
@Justgirlss o zaman bana sus diyemezsin şu an muhattabım sensin o değil artık konuya gelelim tamam 180 ve üstü erkek istiyosunuz dediğim bi kadının kadınlar işitsel ama erkekler görsel canlılar olduğunu savunmasından ötürüydü yani kadınlar dış görünüşe takmaz fakat erkekler takar diyerek savunduğu için bende öyle değil sizde 180 üstü kaslı ve yakışıklı adamlara daha çok beğeniyosunuz diye yazdım yani orada yazdığım şey şikayet değil sizin istediğiniz bi kriterden bahsettim nerede şikayet etmişim ben peki heee burada tc erkekleri tüm dünya biliyosa tüm dünyada kadınları biliyo onda bi problem yok
@Justgirlss erkekler düzgün değil kadınlarda onların yüzünden bozuldu diyosun da o yüzden mi efendi erkeklere hiçbi şans vermeyen kadınlar hala serseri ve sicili bozuk erkelere ilgi duymaya devam ediyo
@SoaringDragon kendinle çelişiyorsun az önce diğer kızla alakalı bir şey yazmıyorum dedin şimdi bana diyorsun sende bize sus diyemezsin susmam akşama kadar sabaha kadar yazarım karışamazsın
@SoaringDragon biz dış görünüşe takmıyor muyuz? Bunca kadın uzun erkek istiyor sen bizim adımıza konuşma cüretini nerden buldun sen kadın mısın ki bizde görsel varlıklarız uzun erkekleri beğeniyoruz
@Justgirlss çelişki yok şu an sen araya girdin senle tartışmaya başladım onu konu dışı ettim yazmıyorum etiket dahi atmıyorum şu an ama o hala hakaret etmeye devam ediyodu
@SoaringDragon tc erkeklerini kimse sevmiyor bak herkes size düşman
@SoaringDragon ayrıca serseri erkekleri seçen serseri açık saçık kadınlar oluyor demek ki sizde sicili bozuk erkekleri seven sıkıntılı kızları beğeniyorsunuz gidin kapalı efendi kızlara olun o zaman
@SoaringDragon kadına yazıyordun çünkü ondan rahatsız ediyordun yazdıkça yazdın o da yazmak zorunda kaldı
@SoaringDragon sen susmadın ki o da sussun kimse susmak zorunda değil
@Justgirlss tc erkeği de sevmiyo sizi bu mantıklada o zmn :)
@Justgirlss kapalı kadınların çoğuda ve bazıları serseri erkek seviyo haberleri izle önce
@Justgirlss tamam sonra sen geldin yorumuma salça olmaya başladın bende seni mesaj yazmanı davet ettim red ettin taciz falan yok şu an senle tartışıyorum boş yapma
@Justgirlss bende değilim o zmn hodri meydan
@Justgirlss ulan linkteki yazıyı dahi okumamışsın xd ben takmıyorsunuz demedim ztn kadın takmıyo diyorum hem okuduğumu anlamıyo hemde boş yapıyo xdd
@justgirlss kadın kendisi kadınlar dış görünüşe takmıyoruz diyo ben demiyorum yani ben takmıyosunuz demedim o takmıyoruz diyo xdddd
@SoaringDragon tamam işte bende yazıyorum susmam istediğimi yazarım ayrıca kadınlar dış görünüşe takar kendin diyorsun kendin inkar ediyorsun iyi değilsin sen kadınlar 180den aşağı erkek istemiyor diyorsun sonrada dış görünüşe bakmaz diyorsun
@SoaringDragon dış görünüşe bakıyoruz bu arada
@SoaringDragon yazdıklarının çocuğunu okumuyorum zaten boş yapıyosun çünkü sldklamdksmd
@SoaringDragon sabah akşam yazarım valla hodri meydan
@Justgirlss okuduğunu anlamada ya problem yaşiyosun ya da yazmak için yaziyosun ben demiyorum dış görünüşe takmiyosunuz diye soru sahibi biz kadınlar olarak dış görünüşe takmayız diyo ben değil o diyo o
@SoaringDragon yo öyle bir şey yazmamış bu senin uydurman
@Justgirlss ulan hadi yorumumu okumadın kızın açıklamasını da mı okumadın xd Kızlar daha çok karaktere erkekler tipe bakar diyo
@SoaringDragon olm ben yazdığım yorumların çoğunu takmadım sen diyorsun link attım soru sordum yazdım çizdim diyorsun ben bu sorudan bahsediyorum bulmuşsun bir tane Kezban kendisi çirkin tabi bakmaz biz kızların çoğu 180 arıyoruz bir kişiden gaza gelmişsin
@SoaringDragon böyle mallık olabilir mi ya git sor bakayım 190 erkek mi ister 170 erkek mi Allah’ın gundisi 😄😄
@Justgirlss uzun istiyoruz diye ağlama diyen sen olduğun için ben sana o linki attım yani ben kadınların uzun erkek istemesinden şikayetçi değilim şikayetçi olmadığımı göstermek için sana o linki attım şu an resmen sadece yazmak için yazıyosun kendinide belli ediyosun bu şekilde :) dengen şaşmış senin
@SoaringDragon sende yazmak için yazıyorsun kanka sabahtan beri kadınlarla uğraşıyorsun hatta sen her zaman kadınlarla uğraşıyorsun boşuna ağzını ayırma
@SoaringDragon uzun erkek istemesinden şikayetçisin üstte 180 erkek istiyorsun yazmışsın
@SoaringDragon olm ne döneksin sen ya sürekli ağzını ayırıyorsun birde
@Justgirlss yooo ben kadınlarla alakalı sadece fikir tartışması yapıyorum bu benim uğraştığımı göstermez ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim ayrıca sen şuanda söylemediğim bişeyi söylemişim gibi kadınlar dış görünüşe takmıyorum diyip bi de kıvırıp diyosunki ben bu sorudan bahsediyorum diyosun xd ek olarak kadına da kezban diye hakarette bulunuyosun
@Justgirlss bu arada ben senin kankan değilim
@SoaringDragon ben lafın gelişi herkese kanka derim ümitlenme zaten
@SoaringDragon bu fikir tartışması değil sen alalen kadınlarla dövüşüyorsun hiç kıvırma hiçbir kadın sevmiyor seni bu yüzden
@SoaringDragon ayrıca dış görünüş bizim için önemli bunu kafan aldığında haa diyip bana teşekkür edeceksin gelip
@Justgirlss aynı şeyleri bi daha yazıyo 🤣🤣
@Justgirlss ben istediğim kişiyle tartışırım seni ilgilendirmez kimseyle kavga yapmiyorum sen her kadinin yorumuna itiraz getirmeme hazmedemiyosun problem bu
@Justgirlss istediğim kişiyle tartışırım bu seni ilgilendirmez hadi defol git şimdi
@SoaringDragon o zaman ben kadınlarla tartışmıyorum demeyeceksin tartışıyorsun her kadının yorumu sende hazımsızlık yapıyor çünkü senin eksikliklerin var yetersizsin yetersizlik hissiyle sataşıyorsun bende senin yorumuna itiraz getiriyorum hazmedemiyorsun
@SoaringDragon ben kızları savunurum hemcinsime sataşanlara bende bulaşırım rahatsızsan sen defolup git
@Justgirlss ulan sen nasıl bir değişik bir kızsın ya söylemediğim şeyleri söylemeye devam ediyosun sürekli ben tartışıyorum ztn tartışmıyorum demedimki hakikaten nasıl bir cins br kızsın anlamadım
@SoaringDragon sus be adam kes sesini defol sus sus sus
@SoaringDragon sus defol git ya yazma bildirim geliyor
@Kalplivceld Sana noluyo ben senle mi konuşuyorum?
@SoaringDragon sen ne dönme dolap birşeysin sabahta kıza ben seninle mi konuşuyorum dedin şimdi bana diyorsun ruh hastası mısın sen kimle konuşuyorsun kendi kendine mi zeka özürlü kene
@SoaringDragon bundan sonra kadınların yorumuna salça olduğun her yorumda gelip sana salça olucam
@Kalplivceld çünkü ben tamam susucam dememe rağmen o avukatin yine gelip yazmaya devam ediyo e bu durumda napsaydim ayrıca senle tartısmamız bitti sen bildirimi kapatabilirsin boylece de yazdiklarimi görmek zorunda kalmazsin hadi şimdi defol
@Justgirlss buyur hodri meydan bekliyorum
@SoaringDragon bekle gördüğüm heryerde kavga edicem sen kadınlara mı sataşıyorsun ordayım çok oldun sen kaçarın yok
@Justgirlss tamam başustune 🖐️ iyi aksamlar hepinize
@SoaringDragon peşindeyim rahat yok sana
@Justgirlss tamam 👍
Helal kız kestin sesini sonunda eline sağlık
@Kalplivceld 🥱🥱yooo
O aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlayan sabit fikirli olduğunu kendini ispatlamış oldu o yüzden susuyorum
Ama cidden susuyorum aynen o yüzden iyi akşamlar dilerim hepinize
@SoaringDragon feci kaşınıyorsun sen
@SoaringDragon aynı şeyleri tekrarlıyorum çünkü anlamıyorsun anlaman için tekrar tekrar yazıyorum kapasiten anca yetiyor
@Justgirlss aynen
İyi aksamlar
@SoaringDragon işte böyle kaçarsın ahahahaha
Zafer benim 🤩
@Justgirlss aynen aynı şeyleri tekrarlaya tekrarlaya bi de söylemediğim şeyleri söylüyormuşum gibi konuşmandan ötürü Zafer sana ait oluyor tebrikler jinx 🥱
@SoaringDragon sende aynı şeyleri tekrarladığın için aynı şeyleri yazıyorum
@SoaringDragon böyle ağzının payını veririm işte
@Justgirlss yok ben tekrarlamiyorum sen tekrarliyosun :) 🥱
@Justgirlss agzimin payini almam ben payını veririm 🥱🙄
@SoaringDragon yok ağzının payını verdim papağana bağladın
@SoaringDragon anlaman için tekrar tekrar yazıyorum
@Justgirlss burada kimin papağan olduğu belli 🙄
@Justgirlss daha ağzımın payını verecek kapasiteye gelmedin sen benim sorularima tıkanıp kalıp demediğim şeyleri demişim gibi konuşup iftira atarak ağzımın payını verdiğini düşünüyosan aferin 🤣🤣
Boş konuşuyorsun
Koca bir boşsun
İşe yaramaz herifsin kadın düşmanı
sen çokmu dolu konuşuyosun
@Justgirlss bence daha fazla rezil olmadan uzaklaş buradan
Görüş sahibi şunu engelle hala taciz ediyo
@SoaringDragon hoştttt hala yazıyor hoşttt
@SoaringDragon engel açıp bakıyor sonra yine engelliyor kuduruk
@Justgirlss ulan manyakmısın ben engellemedim sen engelledin hakkatten nasıl bi cinssin anlamiyorum 🤣🤣🤣🤣
@Justgirlss Çünkü durmuyosun dme gelsene sen benle milleti rahatsiz etmeyelim
@SoaringDragon yo ben seni hiç engellemedim dün hastası ikidir engelliyorsun tekrar açıyorsun bak benim etiketime olmuyor sen engelliyorsun sonrada bana diyorsun manyak mısın deli misin nesin
@SoaringDragon sen durmuyorsun asıl
@SoaringDragon ben yazmıyorum ama hala yazıyorsun
@Justgirlss bende seni engellemedim engelleseydim senin yazdıklarını görmezdim ben durmuyorum evet çünkü sen inatla yazmaya devam ediyosun dme gel oradan yaz kimseyi rahatsız etme
@Justgirlss ben seni engellemedim tekrar söylüyorum
@Justgirlss lan ben seni engellemedim engelleseydim senin yazdıklarını görmezdim hala anlamiyomusun sus kes sesini işine bak
@Justgirlss site hatası o zmn ben seni engellemedim ama sen belliki feci bi şekilde kaşınıyosun susmayacaksan o zmn dme gel çünkü benimde susacağım yok ağız dalaşı yapmaya bu kadar meraklıysan dme davet ediyorum seni oradan gel benimle ağız dalaşı yap hakaretlerin sadece beni güldürür çünkü rezil oluyosun ve küçük düşüyosun bu gidişle :))
@Justgirlss ayrıca seninkiside renkli değildi ben seni engellemediğimde
@SoaringDragon sen yazdıkça yazıcam buraya
@SoaringDragon sus aq suss defol şurdan istemiyoruz seni
@Justgirlss bak hala idrak edemiyosun kadınların yorumlarına dahil olmam ve fikir ayrılığımı belirtmem beni kadın düşmanı yapmaz ona bakarsan sende erkek düşmanısın geçen bi sorunun altına her erkeğin altına salça olup duruyodun sende erkek düşmanısın belliki akıllı ol
@Kalplivceld susmazsam napacan istemiyosanız sizde bildirimi kapatın kadın birkaç saat sonra yazmaya başladı susmak nedir bilmiyo siz susun o zmn
@Kalplivceld lütfen bildirimi kapatırmısın
@SoaringDragon ayrıca sen kapat bildirimleri
@SoaringDragon sana ne sana mı sorucam kes sesini ucube
@Justgirlss yalancının tekisin xd gördüm seni sende salça oluyodun erkeklerin yorumlarına bende erkekleri koruyorum kadınların yorumlarına katılarak bende istediğim yazarım yazdığımda da bana kadın düşmanı demeye hakkın yok ben aklımı kullanabiliyorum şükür fakat sen bunu beceremiyosun o yüzden susmanı öneriyorum :))
@Kalplivceld o zmn bildirimleri kapat
@Justgirlss iyi gidin italyanlara aşık olun bize bulaşmayn
@SoaringDragon zaten öyleyiz sen bize bulaştın
@SoaringDragon sen kapat sülük sen bana yazdın ilk sen kapat
@SoaringDragon istenmeyen sensin 2ye 1 sen kapat herkes susar
@kalplivceld ulan anlamıyo musun kız gelip kendisi şimdi başlatıyo benle kavgaya birkaç saat sonra anca gördüm yorumunu cevap vermek zorundayım sen konunun dışındasın o araya girdi şimdi o benle tartışmaya giriyo senle bişey konuşmuyorum o yüzden ben kapatmam sen kapat ayrıca bana istenmiyosun diyosun da siz bu gidişle erkeklere tc kızlarına kurban olun falan diyipte erkeklere kin bulaştırıyosanız sizde istenmemişsiniz demektir gerek tıpkı @justgirlss gibi geçen gün bu kadın birkaç erkeğin yorumuna salça oluyodu
@SoaringDragon ben kadın değilim bu bir kadınlara salça olurum Buda iki siz Türk kızına kurban olun bu da üç
@Justgirlss kadın değilim derken fakemisin?
@Justgirlss o zmn sizde tc erkeklere kurban olun biz niye bi tek oluyoruz anlamıyorum
@SoaringDragon bak yukarıya en son kim yazmış sen yazmışsın sen bana yazdıkça bana cevap hakkı doğdu en sonunda yazmadım ama sen yazmaya devam ettin şimdi cevap hakkımı kullanıyorum işte
@SoaringDragon kaşınıyorsun sende canın kavga istiyor rahat durmuyorsun yerinde
@SoaringDragon sadece çocukça bir hırs senin ki karşımdaki yazmasın bende yazmayayım kafası yazarsa bende yazarım son yazan ben olacağım kafası ergen misin sen ya
@Kalplivceld o zaman seninle tartışmamız bitmemişti @justgirlss girdiğinde tartışmamız bitmişti anladınmı şimdi
@SoaringDragon tamam bende şimdi senin ağzının payını veriyorum işte
@Kalplivceld iyide kendisine dme davet ettim yok ben burada yazcam sen yazdığında bende yazacam demeler noluyo peki ona bakarsan oda ergen
@Kalplivceld ayrıca kardeşim ben senle ciddi manada tartışmıyorum bak tekrar söylüyorum senle tartışmıyorum sen bildirimini kapatabilirsin ben sana bişey yazmıyorum o yüzden lütfen bildirimi kapat bak senden rica ediyorum
@Kalplivceld bak hala payını veriyorum falan sen payımı veremezsin sende öyle bi kapatsite yok
@SoaringDragon evet abicim kadın değilim ben
@SoaringDragon kızım
@Justgirlss ne fark eder sonuçta cinsiyetin kadın xdd neyse peki
@SoaringDragon sen kapat bildirimi bu kadar rahatsızsan kapat işte yalvarma bana kurtul bizden kimse seninle özele gelmek zorunda değil kes sesini otur aşağı
@SoaringDragon sana defalarca ağzının payını verdim kapasitem seni aşıyor ezerim başını
@Kalplivceld bende susmak zorunda değilim o zmn
@SoaringDragon ikimizde yazarız sabaha kadar ayrıca
@Kalplivceld iyi yazın bakalım xd
@SoaringDragon bende susmuyorum hodri meydan
@Kalplivceld ezemezsin sende öyle bi yürek yok :))
@SoaringDragon en başa döndürürüm olayı gerekirse tekrar tekrar veririm ağzının payını sen kadınlarla uğraşamazsın gücün yetmez
@SoaringDragon ezerim senin gibi değersiz varlığı yürek sende yok teneke tc erkeği
@SoaringDragon zerre vicdan yok içimde size karşı yüzüne tükürürüm görsem
@Kalplivceld ne kadar zenginsin pay may falan ya bence ağzının payı varsa önce kendine harca eksik kalmasın sonra :)
@SoaringDragon ben senin gibi kalitesiz hadsiz değilim senin gibi salça olanlara ağzının payını veriyorum
@SoaringDragon dayı canın sıkılıyor senin ha
@Kalplivceld salça diyorsun ama kıvama bir tek sen gelmemişsin çiğsin :)
@SoaringDragon insanların yorumuna salça ol sonra yalvar uğraşamayınca bildirimi kapat de sen kapat
@Justgirlss kavgayı tekrar sen başlattın senin sıkılıyo benim değil kardeşim
@SoaringDragon ama yemez dimi kapatamazsın sataşman gerek çocuk gibi son lafı etmen gerek aman izin vermicem devam edicem sen kapatana kadar bildirimleri
@Kalplivceld ben rica ettim bildirim alma diye bana sinirleniyosun sus diye
@Kalplivceld bende susmuyorum o zmn bana sus demeye hakkın yok kardeşim
@SoaringDragon salça olan sensin? Böyle başın ezilip koparılımalı hemde
@SoaringDragon yo ben dünden beri yazmadım çünkü sende yazmadın ama baktım canın kavga istiyor bana yazdın bana da cevap hakkı doğdu
@SoaringDragon iki kişiyle tartışıyorsun aklınca ama sana bizden ekmek çıkmaz boşuna çabalıyorsun
@SoaringDragon bende susmuyorum yazıcam sabaha kadar yazarım sen susana kadar yazarım arkadaşlarımıda çağırırım onlarda gelir uğraşırlar seninle
@Kalplivceld çünkü fikrimi sunmak istememden ötürüydü sonra o araya katılınca ona yazmak zorunda kalıyorum o yazdıkça
@Justgirlss 8 saat önce gördüm yorumunu dün hiçbi şey yazmamıştın belliki senin canın kavga yapmak istiyo xd ama merak etme bende yazmaya devam ederim siz yazdıkça
Ulan bu ne aq ya
Niye bu kadar uzatıyorsunuz anlamıyorum ki
300 tane yorum gelmiş burada 😂😂
Artık kavga etmeseniz
@SoaringDragon sana fikrini sormadım.
@SoaringDragon fikrini belirtme
@Kesper bu yazmak istiyor kavga istiyor susmuyor tanıyorum bunu kudurmuşun biri kadınlarla hep kavga eder
@Kesper kardeş ben burada erkeklere yönelik saldırı yapan özelliklede fikrine katılmadığım bi kadının yorumuna yazı yazmamdan ötürü kadın düşmanı ettiler beni
@Kesper istediğim fikrimi yazarım onlara ne
@SoaringDragon bende bu sabah gördüm yorumunu yazdım aynı senin gibi
@Justgirlss tamam demekki canın kavga istemiş yine
@SoaringDragon sana mı kaldı sana ne bende kadınlara yönelik saldırı yapanlara yazıyorum kudurma
@Justgirlss istediğini yap fakat bana kadın düşmanı diyemezsin
@SoaringDragon sana fikrini sormadım. defol git başka yerde belirt fikrini senin bana düşman olman yorumumu eleştirmen beni engellemeyecek. Ayrıca tc kızlarına kurban olun diyorum bunu saldırı olarak gören sorunlu sensin
@Kalplivceld peki sen neden o görüş sahibinin yorumuna dahil oluyosun bana fikir sorulmasına gerek yok ben gördüğüm kişinin yorumuna itiraz getiririm sanane bundan
@Kalplivceld seninde bize kurban ol dememden ötürü saldırı olarak görmen sorunlu o zmn
@SoaringDragon ben fikir belirtmedim? Ve benim yorumuma sataşamazsın sana ne benim yorumumdan senin sana ne dediğin yorum benim yorumum ve yorumuma kimin yorum yapacağına ben karar veririm senin bir hükmün yok kes swsiniu
@Kalplivceld burada görüş paylaşmama rağmen hiçbi hakaretim yok gelmişsin bana köpek gibi havlama hoşt falan diyosun hakaretlerin kendine gelsin anladınmı
@SoaringDragon e sende tc erkekleri kurban olsun dememi saldırı olarak gördün sataştın sorunlu varlık karşımda olsan boğardım seni dünya bir kadın düşmanı erkek sevdalısından kurtulurdu
@SoaringDragon yorumuma karışamazsın yorum yazdığım kişi rahatsız değil ve ona yazdım ama sen benim yorumuma yazamazsın seni istemiyorum yüzsüz
@Kalplivceld bende istediğim yorumumu yazarım istediğim kişinin yorumumu yazarım buda benim özgür hür iradem seninde bi hükmün yok kardeşim
@SoaringDragon çünkü herbokolog kadınlara sataşan yaratıksın bu laflar hakaret değil sen zaten bunlarsın kene gibi yapıştın bana bırak peşimi be yazma git bildirimleri kapat
@SoaringDragon yapamazsın efendim. Bana yorum yapamazsın. Tc erkekleri kurban olsun Türk kızlarına. Yine yazıyorum sende bana yorum yapamazsın
@Kalplivceld evet çünkü orada benide katmış oluyosun otomatikman ondan dolayıda yazmak zorunda kalıyorum ayrıca karşında olsam bana afedersin bi b"k yapamazsın tehditlerini kendine sakla küçük bayan
@SoaringDragon benim yorumuma benim hükmüm yeter ama senin benim yorumuma bana karışma hükmün yok bana yazamazsın defol git başkasına yaz naş kaybol
@Kalplivceld yaparım istediğim kadar yaparım sende bana karışamazsın
@SoaringDragon yok seni katmadım kardeşim sen benim gözümde tc erkeği değilsin defol git şimdi bana yorum yapma
@SoaringDragon sana cevap hakkı vermedim izin vermedim benim yorumuma yazamazsın
@SoaringDragon benim yorumuma yapamazsın.
@Kalplivceld köpek yakıştırması yapman hakaret değilmi sen türkçe nedir belliki onuda bilmezsin anlaşıldı sana hem türkçe öğretmemişler hemde insanlık dersinide vermemişler
@SoaringDragon sana o hakkı vermiyorum biraz yüzün varsa gururun varsa sende çeker gidersin istenmediğin yoruma zorla yazmazsın ama sende gurur olduğunu sanmıyorum sen arsız kadın düşmanı kadınlara salça olan birisin karşımda olsan bir kaşık suda boğarım seni yüzüne tükürürüm
@SoaringDragon insan olmayana insancıl davranmıyorum maalesef kopeğe köpek demek hakaret değil
Alo hooop!!!
Tamam ya
Kavga etmeyin yeter
@Kalplivceld benim karşımda olsam inan bi b"k yapamazsın tehdit edemezsin tekrar söylüyorum siz hem gelin bana hakaret edin sonra gurur diyin sen önce insan olmayı öğren sonra gururdan bahset hakaretle var olmaya çalışanlar ancak kendi çukurunda boğulur
@Kesper abi onlar başlatıyo ben değil
@Justgirlss pardon biri sana küfredince küfür eden mi kabahatkidir yoksa kulağını kapamadın diye sen mi kabahatli olursun?
Tamam yeter ki kavga etmeyin haklı kim haksız bunu tartışmayacağım fakat rica ediyorum bildirim geliyor :) sadece tartışmanızın sonlanmasını istiyorum arkadaşlar
@Kesper abi ben susarım ama onlar susmayınca banada cevap verme hakkı doğuyo
@SoaringDragon sen başlattın sen geldin yazdın salça oldun bana
tamam ben susmaya başladım hepinize iyi geceler dilerim
@Kalplivceld tamam abisi
@SoaringDragon sen bana sataşmadaydın git dediğimde gitseydin yüzün olsaydı hakaret yemezdin sabrımı taşırdın defol git yazma bana
@Kalplivceld ulan hala anlamıyo bu kız çıldırtacak beni senle tartışmamız o kız geldikten sonra bitti diyorum senin kafan almıyo mu
@SoaringDragon bak hala devam ediyor senin o kıt kafan unutmuş belli ki sen orada bana yazmaya devam ettin ben cevap vermedim şimdi sen sus çek git. Sen gidersen daha fazla sorun kalmayacak zaten
@Kalplivceld hanımefendi o kızla tartışmaya devam ettiğimde hoşt hoşt defol köpek diyen sen değilmisin sana ne etiket attım nede senden bahsettim tartışmanın devamında ben onla konuşunca sen git defot hoşt demeye başladın senin kafan belliki almıyo kıt olan ben değil sensin
Tamam arkadaşlar artık sakinleşelim lütfen 😊😊😊
@SoaringDragon sen öncesinde bana sataştın gitmeyince yazdım hala neyi uzatıyorsun sen ya sen ilk geldin bana yazdın kabahatli sensin benim yorumuma yazmasaydın da incinmeseydin madem o senin sorunun sataşırken düşünecektin zeka özürlü
@SoaringDragon kıvırma boşuna sen suçlusun seni tanıyorum ayrıca kadınlara sap olan birisin herkes tanıyormuşsun seni benim yorumuma geldin ağzının payını alırsın herşeyi derim müstehak istenmediğin yerde zorla duruyorsun kovuyorum gitmiyorsun mecbur bırakmasaydın
@Kesper kapasın bildirimlerini bana hava hoş o yazdıkça yazarım
@Kalplivceld bak hala anlamıyo cidden kıt olduğunu belli ediyosun burada bak sana diyorumki o kız senden sonra bana sataştı sonra onunla muhattap oldum onunla tartışınca hiçbi şey yazmadım sana o kızla her defasında tartışmamın ardından bana köpek yakıştırması yapıp defol istemiyoruz dedin evet önce senin yorumuna itiraz getirdim o zmn o kız devreye girmemişti o kıza dme davet ettim sen bildirim alma bi daha diye kız red etti ben buradan yazacam dedi bende dedim tamam bende yazarım dedim o kız gelmeseydi sana yazmayacaktım fakat o gelince onunla tartışmaya başladım şimdi anladınmı seninle tartışmamız bitti yani sana daha yazmıyorum
Tamam uzatmayın
iyi akşamlar
İyi akşamlar
@SoaringDragon sen kıtsın kıt ben sana fikrini belirt demedim sormadım ama hala söylerim ederim diyorsun sana sormadım diyorum sormadım defol git başka yerde yaz fikrini kopeğide sen bana yazdıkça yazdım bana cevap verme hakkı doğdu. Sen susmuyorsun karşındaki susmadıkça susmuyorsun ben yazmadığım için yazmadın bana bildirimleri kapat diye yalvaran sensin
@Kesper iyi akşamlar kardeşim.
@Kalplivceld olur bidahakine senden izin alırım yorum yazayımmı diye xd istediğim kişinin yorumuna dahil olurum senin yorumuna bile o yüzden k-a-r-ı-ş-a-m-a-z-s-ı-n
@SoaringDragon bak hala yazıyor arsız kabına sığamıyor. Evet benden izin alacaksın benim yorumuma karışamazsın her seferinde ensene şaplağı yersin böyle
@SoaringDragon karışmaya cürret edersen böyle ağzına sçrm
@Kalplivceld senin şaplak dediğin şey ancak cahilliğin sesi ağzı bozuk olanın fikri de boştur ztn
Arkadaşlar kusura bakmayın ama hepiniz gerçekten hem abartıyorsunuz hem de çocuklaşıyorsunuz tartışmaya bir son verin rica ediyorum
Kendinizi sürekli laf dalaşı yaparak hepiniz kendinizi küçük düşürüyorsunuz yapmayın bunu
@Kesper o yazıp duruyo ama
Tamam yazmasın sen de yazma ama yeter ki yazmayın
@Kesper o yazınca bende cevap verme hakkı doğuyo napayım abi
@SoaringDragon senin cahilliğine indiriyorum şaplağı ayrıca bende iyi günler dedim ama sen rahat durmadın yazmaya devam ettin bana da cevap hakkı doğuyor susmuyorsun kuduruk seni yolup atmak lazım
@SoaringDragon yo bana cevap verme hakkı doğuyor hepimiz iyi günler dedik en son ama sen yazdın yine bana da şimdi cevap hakkı doğdu kes sesini cevap vermem o zaman
@Kalplivceld cahilliği bana yakıştırmadan önce aynaya bak o el senin cehaletinin uzantısı ayrıca hiçbiriniz iyi günler falan demedin izkendini kandırma şuanda yalan söylediğin belli oluyo bi bakın bakalım yoruma nerede dediniz
demediniz
@SoaringDragon ya defol git şurdan dedim yorumları okumadan gelme
@SoaringDragon herkes iyi günler dedi sipastik ruh hastası yorum okumuyor sadece kavga edilen yorumları görüyorsun arsız cahilsin boş yazıyorsun konuşmak için konuşuyorsun iyi günler demiştin omun altında yazdık seni ergen o kör gözünü açta bak yalan söylediniz diye iftira atıyor münafık
@SoaringDragon sen bak yoruma bakalım nerde demişiz kes sesini
@Kalplivceld noldu bulamadın değilmi xd
@SoaringDragon @kalplivceld YA ALOOO
TAMAM YETER ARTIK
SUSUN
@SoaringDragon lan çık bak yukarı kör neyi bulamayacağım sen bulamıyorsun
@Kalplivceld senin yorumun altında hiçbi yerinde iyi günler çıkmıyo onların hepsini ben yazdım sen bak bakalım bi
@Kesper şu mala der misin herkes sende bende iyi günler demedik mi bu demediniz yalan söylediniz diyor mallık yapıyor
@Kalplivceld o iyi geceler dedikten sonra bende iyi geceler dedim sen bana yine sataştıktan sonra iyi geceler dedin kıvırma
YA ALLAH AŞKINA Bİ SUSUN YA
SUSUN SADECE SUSUN
BİLDİRİM GELİP DURUYOR LÜTFEN SUSAR MISINIZ
@SoaringDragon ee sende bana sataştıktan sonra iyi geceler dedin bana söz hakkı doğdu ağzının payını verdim sonrada bende iyi geceler dedim
@Kesper tamam abi
@Kalplivceld sen daha ağzımın payını verecek kapasiteye gelmemişsin ben çoktan verdim hala pay arıyorsun pay meraklıysan gel yanıma işe başla
@Kalplivceld ben susacakken sen tekrar sataştın sonradan
@Kesper bu sussa ben susacam ama susmuyo
@Kalplivceld kardeşim tamam artık sakin ol
@SoaringDragon Sen de
@Kesper görmüyor musun bu öküz yazıyor
@SoaringDragon sen sataşıyorsun sürekli sus bende susarım
@Kalplivceld ben susmam öküz de sensin
Ya abi hakikaten 5 yaşında çocuklar gibisiniz
Sizin okulunuz işiniz gücünüz falan yok mu
Neden her defasında birbirinize giriyorsunuz
Artık yatın uyuyun
@SoaringDragon öküz sensin hemde tescilli öküz bende susmam sen susmadan susmam
@Kesper o sussun bende susarım
@Kalplivceld sensin öküz hatta türünün en son örneği xd
@Kalplivceld ben de susmam
@SoaringDragon benim lafımı çalma öküz
@SoaringDragon ben hiç susmam
İyi ne bok yiyorsanız yiyin artık bu bildirim nereden kapanıyor
@SoaringDragon sen geldin ilk sataştın yorumuma defolup gidecek olan sensin
@Kalplivceld ben de susmam o zaman
@Kesper yukarda yorumun üstünde bi seçenek çıkıyo oradan bildirimi kapat diyebilirsin
@SoaringDragon ne sevimsiz yaratıksın sen
@SoaringDragon şuanda ölmeni isteyecek kadar nefret ediyorum senden
@Kalplivceld senin yorumun değil sen o görüş sahibine yorum yaptın senin yorumun değil o
@SoaringDragon o dediğini sen yap sen kapat insanları rahatsız ediyorsun derdin ne bok
@Kalplivceld ohhhhhhh nefret ediyosun çünkü doğruları konuştuğum için değilmi :)
@Kalplivceld ben nie yapıyorum sen yap sen rahatsız oluyosun benden xd
@SoaringDragon ee sende geldin görüş sahibine değil bana yaptın sen bana sataştın benim yorumum defol ya ne sevimsiz şeysin sen
@SoaringDragon doğruları konuşan tek kişi benim senden nefret ediyorum çünkü köpek gibi peşindesim
@SoaringDragon gebersen üzülmem ucube
@SoaringDragon sen yap sen rahatsız oluyorsunuz
@Kalplivceld bi tek senin yorumuna atlamıyorum güzelim başka kadınların yorumlarına da dahil oluyorum bu kadar ağlayacanı bilsem yazmazdım mendil getiriyim sana dur bari xd
@Kalplivceld kıyamam sana yaaa o kadarmı sinir oldun benden
@SoaringDragon bana güzelim falan deme senin güzelin değilim yâvşama bana benim yorumuma zıplama git başka kadınların yorumuna ekmek çıkar belki
@Kalplivceld pardon istemeyerek güzelim dedim :)
@SoaringDragon birazcık yüzün varsa gururun varsa senden bu kadar nefret eden birinin peşini bırakırsın
Siz kac yaşındasınız
@Kesper ben yıldım bundan bu başka sorularda da gelip kavga ediyor kadın düşmanı bu Allah’a havale ettim bunu
@Kalplivceld sanki bi tek senin yorumunu atlıyorum başka kişilere de yorum yazıyorum seni dahi tanımıyorum o yüzden kişisel algılama :))
@SoaringDragon mal yaratık bana etiket attın bana yazdın kişisel algılama diyor ortaya yazsaydın o zaman bana yazdıysan kişisel algılarım oksijen israfı
@SoaringDragon engellesem yine yazmaya devam ediyorsun yüzsüz gibi kovuyorum gitmiyorsun adamsan tek kelime etmez gidersin
@Kalplivceld asıl ben seni ettiğin hakaretlerden ötürü allaha havale ediyorum kadın düşmanı falan değilim sen yazdığım yorumlarımı haz edemiyosun sorunun bu ben seni tanımıyorum ben kadınlarla sadece fikir tartışması yapıyorum kadın düşmanı olsam hepinize hakaret ederdim tc kızları böyle böyle derdim ya da aşağılayıcı kelimeler kullanırdım fakat bunların hiçbi kadına kullanmadığıma göre bana gelip kadın düşmanı diyemezsin senin bana kadın düşmanı demeye hakkın yok bizi sürekli yanlış bildiğinizden ötürü ben asıl sizden yıldım sürekli erkekler sevmeyi bilmiyo sevmeyi bilmiyo aklı fikri hep cinsellik peşinde yok efendim işte güzel kız meraklısı biraz kalbe baksalar bu iş çözülecek demeleriniz falan ben bu yorumları yapan kadınlarla tartışma yapınca kadın düşmanı falan olmuyorum kardeşim sen kadın düşmanı ne demektir onu öğren ben hiçbi şekilde kadınlara düşman değilim aksine kadınları severim fakat sizin gelip bizi sürekli kötü göstermeye çalıştığınızdan ötürü ben asıl sizden yılmış durumdayım sürekli bizi kötü göstermeye çalıştığınızdan ötürü ben sessiz kalamam direktmen kimin yorumunda bizi kötü göstermeye çalışıyolarsa o kadınla fikir tartışması yaparım istediğim kadar istediğim şekilde girerim ama yoruma dahil oluyo olmam benim kadın düşmanı olmamla alakası yok sen kadın düşmanı nedir git onu bi öğren önce öyle gel bu bir ikincisi ise kişisel algılama dediğim yeride anlamamışsın ben sadece senin yorumuna dahil olmuyorum başkalarının yorumunada dahil oluyorum yani sen değilsin çünkü senin gibi bi sürü erkekleri kötü göstermeye çalışan kadınlarla her daim doğruları göstermek zorundayım siz gelip bize erkekler şöyledir böyledir diye genellemeyi bırakırsanız ztn kimsenin yorumuna salça olmam bunu başlatan sizsiniz
@Kalplivceld ulan sizin yüzünden erkekler hoşlandığı beğendiği kızlara yaklaşmaktan korkar hale geliyo sizin yüzünüzden o erkekler kızlara açılamıyo sonrada onu özgüvensiz bulup erkekler prensesleşti biz adım atıyoruz diye saçma sapan şeyleri siz kuruyosunuz sonrada adım atmıyo diye prenses yakıştırması yapıyosunuz ben manipülelere asla gelemem beni anlıyomusun dediğim gibi kadın düşmanı değilim kadın düşmanı hiçbi zmn da olmadım olmamda son olarak engellediğin halde bildirim alıyosan o zmn orada bildirimini kapatabilirsin ama sen kapatmıyorum sen kapat diyosun o zmn bildirim almak istemiyosan nie 2 saattir sen kapat ben yazmaya devam edecem diyip tartışmayı uzatmayı seçiyosun paranoyakmısın
@SoaringDragon zaten adam olsaydın yazmazdın o lafın üstüne
@Kalplivceld ben adam gibi adamım merak etme
@SoaringDragon her gördüğünüz kadın yaklaşmayın o zaman herkes sizi sevmek zorunda değil. İçinizden bir sürü tcizci çıkıyor öldüren çıkıyor oldu her önüne gelene mavi boncuk şaşılarım neymiş adım atamıyormuş siz hoşlandınız beğendiniz diye kabul etmek zorunda değiliz haddinizi bilin kimsiniz siz
@SoaringDragon güzel kadın beğeniyorsanız red yemesini kabulleneceksiniz kimse sizi sevmek zorunda değil bizde uzun isteri
@SoaringDragon sen adam olsan o lafın üstüne yazmazsın tipik gsli ne gurur var ne adamlık yazdıkça yazıyor
@SoaringDragon hepinizde kene gibi yapışırsınız insanlara sarkarsınız nerde gsli gördüysem aynı silah çeker adam vururlar sende bana yapıştın Allah’a havale ediyorum seni
@Kalplivceld kimse kimseyi elbette sevmek zorunda değil ama saygı duymak duygularını küçümsememek ve red etme şeklinide kibar yapmak zorunda aksi taktirde tabiki erkekler sizin yüzünüzden adım atmaktan korkar adım atmıyo diye prenses yakıştırması kimsenin yapmaya hakkı yok siz gelip erkekler güzellik peşinde cinsellik peşinde sevmesini kalbe bakmasını bilmiyo derseniz işte o zmn burada kendiniz bize saygısızlık etmiş olursunuz kimse kimseyi elbette karşılık vermek zorunda değil ama herkes herkese saygı duymak zorunda bi erkek size karşı yaklaşımı iyise ona hoş karşılamak zorundasınız bunu yapmadığınız için bizi küçük düşürmeye çalıştığınız ve bizi kötü göstermeye çalıştığınız için kimse size adım atamıyo adım atmaktan korkar hale geliyo sizde adım atmadığı için prenses diyosunuz onu demeye hakkınız yok beni anlıyomusunuz eğer öldüren vs serseri tipler varsa uzaklaşın onlara karşı ilgi göstermeye devam ettiğiniz ve mantığınızı kullanmayı beceremediğiniz için (ki aklını kullanan kadınlar da vardır illa onları ayırt ederek konuşuyorum) bişey olmaz ya ben onu değiştiririm dediğiniz için ve değiştiremediğiniz için sizi öldürmeye başlıyo sonrasında öldüren erkeği gördüğünüzde bütün erkekler böyle p*slik varlıklar diye bizi kötü göstermeye başlıyosunuz ben bu manipülere gelemem tabiki öyle yorum yapan kadınların yorumlarına atlarım kardeşim çünkü bizi suçlu gösteriosunuz ben bu kötü göstermeye çalıştığınızdan ötürü hiçbi kadına yaklaşamıyorum korkmasın diye ama harbiden bıktım bende aşk sevgi huzur istiyorum fakat izin vermiyosunuz bende buna yıldım he bu arada gsliyim diye gidipte silahla kimseyi vurmadım şu zamana kadar bjkli fbli olan arkadaşlarım var hiçbirimiz tuttuğumuz takım için birbirimizi üzmedik bence genellemeyi boşuna yapıyosun kendinle barışık olmayı dene kardeşim
@SoaringDragon sen kendinle barışık olda kadınlara sataşma. Kadınlada düşmansın. Seni istemiyorum hala yazıyorsun istemediğimiz adamlara kibar davranmak zorunda değiliz erkeklerde beğenmediği Kızlar kibar davranmıyor
@Kalplivceld sizde kibar davranan birisiyle olun hoş karşılayın diyorum işte kendisini istemiyosanızda özgüvenini sarsmayacak şekilde red edin diyorum siz gidip serseri erkeği değiştirmeye çalıştığınız için bizi suçlu buluyosunuz problem burada yukarda az önce sana boşuna mı yazdım o şeyleri ben ztn kendimle barışığım fakat bizi genelleyen kadınlar yüzünden bizi kötü göstermeye çalışan kadınlar yüzünden kimseye adım atamıyorum bu bi problem bizi suçlayan kadınlara karşı nie sessiz kalayim
@SoaringDragon senin burcun ne
@SoaringDragon sizi sevmek zorunda değiliz sevmiyoruz istemiyoruz suçlusu sizsiniz tc erkekleri
@Kalplivceld bizi sevmezseniz sevmeyin ama saygı duymak zorundasınız size efendice gelenleri hoş karşılamak zorundasınız burcumda başak senin ne
@SoaringDragon yo efendice karşılamak zorunda değiliz karşılamıyoruz. Reddediyoruz tc erkekleri en ağır reddi hal ediyor hiçbir zorunluluğumuz yok
@Kalplivceld efendice karşılamak zorunda değilsen neden o zmn 15 saattir boş yapıyon
@Kalplivceld hakkatten arızalı bi vakasın
@Kalplivceld sen bu gidişle kimseyi isteme ztn seni kimse haketmiyo
@Kalplivceld böyle herkesi genelleyerek hem kendini hemde karşındaki kişini de zarar verirsin
@SoaringDragon doğru beni kimse hak etmiyor size göre fazla iyiyim daha iyileri hak ediyor beni:d
@SoaringDragon sen geldin sataştın ben tc erkeklerini sevmiyorum dedim
@SoaringDragon bana gelen hiçbir zarar yok olan size oluyor reddediyoruz
@Kalplivceld sataşırım tabi çünkü işin içine benide katıyosun bende tc erkeğim sen daha iyilerine laik olsan bu tarz yorumlar yapmazdın saygısızsınız çoğunuz
@SoaringDragon kardeşim bırak ben okudum yorumları zaten bırak kendisi yazsın senin diyeceğini dedin artık tartışmayı sonlandır
Kız belli zaten kimseyi istemiyor sen efendi olduğunu belli etmişsin niyetini dile getirmişsin uzatmasan olur mu
@SoaringDragon yo seni katmıyorum sen üstüne alınma ben sen hariç diyorum hadi işine bak ben sizden daha iyilerine layığımız siz saygıyı sevgiyi sadakati hak etmiyorsunuz
@SoaringDragon tipik başak burcu takıntılı kene gibi yapışıyor
@Kalplivceld seni katmıyorum diyosun hemde siz diye benide işin içine katıyosun çok çelişkilisin
@Kesper tamam abi ben diyecemi dedi o hala ben saygısızım hoş karşılamak zorunda değilim diyo ztn ben cevabımı alıp tartışmada onu yendiğimi düşünüyorum umarım en kısa zamanda tedavi olur bu arada tartışmayı sonlandırıyorum iyi geceler dilerim
diyecemi dedim
@Kalplivceld ulan burcumada laf atan efendi olsa shgadgsadgsh
@SoaringDragon bende dicemi dedim sataşma sana fikrini sormadım
@Kalplivceld tamam güzelim
@SoaringDragon tc erkeklerinden efendiyim emin ol
@Kalplivceld belli hgsaasg
@SoaringDragon boş konuşuyorsun yazmak için yazma
@Kalplivceld tamam güzelim emredersin
@SoaringDragon yazma kaybol
@Kalplivceld al yazdım var mı xd
@SoaringDragon sen de lütfen
@Kalplivceld kardeşim artık sessiz olur musun
@SoaringDragon bende yazdım al
@Kesper susmuyor ki sussa yazmam Bana cevap hakkı doğuyor
@Kalplivceld benim lugatta normalde susmak yoktur fakat sen hem burcuma hemde tuttuğum takımıma laf söylediğin için kimin yazmak için yazdığı belli oluyo bu arada seni tartışmada defalarca yendim sen sadece laf sokarsın erkekler senden o kadar nefret ediyoki boynuzlanmayı hakedecek bi insan olduğunu burada kendini ispatlamış oldun her tc kızı bi tutmamakla beraber sen ve senin gibi bu tarz kızlar ztn sevmeyi ilgi görmeyi haketmemeli
@Kalplivceld çünkü sende ne saygı var ne edep var edepli olsan bunları yazmazsın
@SoaringDragon sen yazmak için yazıyorsun boş yapıyorsun
@SoaringDragon sende ar, Saygı namus olda bana yazmaya devam etmezsin
@SoaringDragon tamam kardeşim sen de sus o da sussun çünkü ikiniz tartışmaya devam ettiğiniz sürece hiçbir. şekilde bitmeyecek
@Kalplivceld ben boş yapmıyorum ama senin yaptığın belli 😎😎😎
@Kalplivceld ne yani saygısı olmayan erkek sana mı yazıyo
@SoaringDragon yok burada tek boş yapan sensin kadın düşmanı boş adamsın
@SoaringDragon evet senin gibi arsız seviyesiz terbiyesizler yazıyor engelliyorum yine yazıyorsun utanmaz yalan dolan hepsi sende
@SoaringDragon umarım hayatındaki kadınlarada senin yaptığın gibi musallat olurlar
@Kalplivceld kadın düşmanı değilim eğer düşman olsaydım tc kadınlarından nefret ettiğimi falan yazardım ama etmiyorum aralarında senin gibi görgüsüz saygısız arsız olmayanlarda var 😎
@Kalplivceld o zmn bildirimleri kapat bildirim almazsın ben yazmaya devam ederim hiçbi yalan dolan yok fakat sen hakaret etmek için yazdığın belli burcuma takımıma laf eden hadsizin tekisin git tedavi ol
@Kalplivceld olsunlar
@SoaringDragon bende yazmaya devam ederim sen kapat
@SoaringDragon sen bana karışan salça olan takıntılı hadsizin tekisin sen git tedavi ol kadınlara salça oluyorsun bilinç altın bok gibi
@SoaringDragon asla vazgeçmem senin gibilere haddini bildirmekten tipik gsli ve başak burcu toksik insan birleşimi şimdi bu lafımıda çalarsın hırsız
@Kalplivceld yok ben kapatmayacam yazmaya devam
@Kalplivceld had bildirmeden önce bu arada o had sende var mı onuda sorgulasanmı pek yok gibide 🥱🤔🤔
@SoaringDragon sen öyle san hadsiz arsız birisin terbiyesiz takıntılısın tek derdin erkeklere laf gelmesin ama her yerde laf ediyorum daha ettiğim bir sürü yer var hiçbiride cevap veremiyor ben haklı çıkıyorum kudur
@SoaringDragon had sende yok işte duracağın yeri bilmiyorsun sende adamlık şeref olsa yazmazsın
@Kalplivceld ben cevap veriyorum işte sende benim verdiğim cevaplarımdan ötürü hakaret ediyosun bu seni hakaretlerden ötürü haksız birisi yapar evet derdim erkeklere haksız yere kötü göstermenizi engellemek ben bunu her halükarda yaparım bunu yapıyo olmam beni kadın düşmanı yapmaz sen efendi olmayı deneyip doğru insanla birlikte efendice yaklaşan erkeğe şans verseydin seninde mutlu bi ilişkin olurdu fakat sen efendi erkekleri sıkıcı bulduğun için seni ezeni seviyosun sonrasında seni ezeni değiştiremediğin için bütün kin ve nefretini erkeğe bulaştırıyosun ben bunu yapmana müsade asla etmem var mı ötesi
@SoaringDragon sen duracağın yeri bilmezsen her lafı ederim
@SoaringDragon hadsiz birine haddini bildiriyorum arsız arsız yazıyorsun yüzsüzsün sen yazdıkça herşeyi derim bende
@Kalplivceld ben duracak yerimi sana soracakda değilim hadi kes sesini
@Kalplivceld sende had yok işte bildiremeyecen şeyi bana bildiremiyosun
@Kalplivceld şimdi uza
@SoaringDragon bana soracaksın
@SoaringDragon 3 gündür haddini bildiriyorum ki iy gibi kudurarak yazıyorsun hahaha sen yazdıkça haddini bildiriyorum
@SoaringDragon ben susmam git bildirimleri kapat rahatsızsan
@SoaringDragon gel uzatayım seni 170
@SoaringDragon ağzına sçtmın gundisi hadi uza hadi 180 :dd
Arkadaşlar kusura bakmayın fakat bildirimleri kapat gibi seçenek yok o yüzden sussanız mı
@Kesper ben susmam abi o yazdıkça
@SoaringDragon yazdıklarım gtune girmiş ki başından beri gtunu yırtarak bana yazıyorsun sende zekada yok beyinde zeka özürlüsü kendin köpek gibi hadsizce saldırmasaydın
@SoaringDragon saldırırsan böyle ağzının payını veririm kopekcik
@SoaringDragon zoruna gitmiş ki hala peşimdesin maymundan dönme
@SoaringDragon gel kucu kucu gel havlama kemik vereyim
@Kesper ben hiç susmam ilk başta o yazdı bana o susacak
@SoaringDragon laf çalma kapımdaki kopek
@Kalplivceld tamam aşkım ❤️
@Kalplivceld @SoaringDragon ciddi söylüyorum ikiniz de sorunlusunuz
Hepiniz susmayı tartışmasını bilmeyen insanlarsınız
@SoaringDragon domuzsun gtunu büzüp büzüp yazıyorsun sana yazmadım yukarıda diğer çocuğa yazıyordum çocuğa dedin ki işteyim gelince sataşıcam demişsin sen sataştın sen başlattın sen susacaksın
Susmak bir erdemliktir siz susmayı bile beceremediğiniz için kendi seviyenizi indiriyorsunuz
@Kesper o sussun ben susmam
ben de susmam
@SoaringDragon yâvşak senin ananın âmına koyan çok olmuş ondan bu kudurman
Peki hep böyle mi sürecek
Donseydin
@SoaringDragon senin ânanın âmına girsinler böyle sokakta taciz ederlerde Rahat bırakmazlarda o zaman bu yorumu hatırlarsın takıntılı ospu evladı
Sen herkesi anan mı sandın ospunun evladı ananda senin gibi sağa sola sarkıyordu erkeklere sataşıyordu ananının oğlu
@SoaringDragon kaphenin evladı seni doğuran ananın awı patlak diye kudurma herkesi yosma anan sanma
@SoaringDragon senin tanımını burcunu namusunu ananı takıntını olmayan şerefini skm
@SoaringDragon âmına kodumun ospu çocuğu seni ne kadar sksem ne kadar saydırsam az sana yâvşak ospu evladı
@SoaringDragon seni dünyaya getiren ospuyu skm
@SoaringDragon senin arsız kadınlara salça olan zihniyetini skym
@Kalplivceld kudur kudur böyle iyi oluyo ahshshshahshshgshdhdh
@SoaringDragon gördüğü her kadına sataşıyorsun hı öyle mi yâvşak ananada sataşsınlar skio atsınlarda öğren milletin kızına sataşmak neymiş
@SoaringDragon canın yanınca anlarsın domuz it köpek ospu evladı
Buradan bildirimi nasıl kapatacağım
Kapanmıyor çünkü
@Kalplivceld hahaha kudur kudur orspum kudur böyle iyi oluyo
@Kalplivceld keşke banada verseydin en iyi ben sustururdum o kızgın buruşuk yerini
@Kalplivceld fazla kuduracağını bilseydim
@Kalplivceld neyse senin * çok sıkıldım artık seni çöpe atıp kendi yoluma bakmaya gidiyorum 👍👍
s.. mekten
@Kalplivceld belliki yaran var bana saldırıyosun ben battı dediğimde küfür yağmuruna boğdun küfürün kralını sen yapıyosun belliki kinlerin coştu bana saldırıyosun ama ben seni ztn skp attım çöpe daha fazla yalvarıp havlama bana hadi ben senle çok fazla bile muhattap oldum şimdi daha fazla havlamadan yavaşça bende seni engelliyim şöyle 😏😏😏😏😏😏😏
@Kalplivceld jshsggagsysys
@Kalplivceld havla havla iyi oluyo böyle jshsahayysys
@Kalplivceld ağlaman geçerse söylede mendil vereyim canım kardeşim 😎😎
Neyse havlamaya devam ben buradan tüyuyorum istediğin kadar havla umrumda değil nasilda çıldırttım seni
@SoaringDragon
@Kalplivceld sadece rezilliklerine gülüyorum baksana küfürler ederek nasılda millete kendini rezil ediyosun 😂😂😂
@Kalplivceld senin ağzının payını çoktan verdim küfürler ederek kendini küçük düşürmeye başladın bundan sonra sana cevap yazmayacam çünkü kendini rezil ettiğin için seviyeli bi tartışman olmadığı için senin havlamana musade ediyorum aşkım ❤️😍 buyur havlamaya ve küfürler etmeye devam
@Kalplivceld zaten daha fazla sana ilgi göstermektenki anladın ilgi derken ne demek istediğimi sıkıldım artık başka kişilerden ilgi ara artık 🥱
@Kalplivceld tamam havlayabilirsin ben yazmayı cidden birakiyorum buyur havla 🖐️🖐️🖐️
@Kalplivceld senin havlaman daha çok yakışıyo 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️
@Kalplivceld hadi biraz daha havla ❤️ aşkım
@Kalplivceld ahshusuwhsus devam devam böyle iyi oluyo ahahahhahshshshsyw
Havla havma
Normalde ben susmam fakat sen çok havlamayı sevdiğin için ve tartışmayı bilmediğin icin sana havlamanı izin veriyorum buyur biraz daha küfür edip havlada biraz daha rezil ol 😊😊😊😊😊
Tartışmasını bilmeyen embesil beyninizi olmak dışında başka bir faydan yok neyse hadi biraz daha havla ben cidden susuyorum iyi tedavi görmeni dileğiyle
@Kalplivceld hatta sana erkeklerin haksızlıklara uğradığı ama kadınların haklılık paylarını da sayarım oda say say bitmez erkekler toplumda genellikle fiziksel güç gerektiren tehlikeli ve yorucu işlerde çalışmak zorunda kalır İş kazalarında hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğu erkekler askerlik yükümlülüğü savaşlarda en çok can verenler yine erkekler buna rağmen erkekler sosyal ve duygusal olarak mahrum kaliyo bunu biliyo musun hiç sanmıyorum kaldıki psikolojik sorunlar erkeklerde daha fazla görülüyo bu konular üzerine konuşmak yardım almak erkekler arasında hala tabu sayılıyo ayrıca erkekler aile içinde duygularını ifade etmekte bile zorlanabiliyo neden çünkü sen erkeksin güçlü olmak zorundasın algısı yüzünden buda ruh sağlıklarını olumsuz etkiliyor ama siz ise toplumsal olarak bi çok alanda haklı korumalar ve destekler alıyosunuz kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıklar özel günler sosyal yardımlar kadın hakları yasaları gibi destekler bu kapsama giriyor ayrıca kadınların güvenliği için bi çok önlem ve yasalar bulunmakta kadınların cinsel taciz ve şiddete karşı korunması için toplumda daha fazla farkındalık ve hukuki yaptırımları bile varken erkeklerin can kaybını önleyecek hiçbi şey yok ve bu destekler erkeklerin yaşadığı sorunların görünmez kalmasına neden oluyo erkeklerin yaşadığı depresyon intihar oranlarının yüksekliği aile içi roller nedeniyle üzerlerinde ağır bir sorumluluk olması gibi konular çoğu zaman göz ardı ediliyo erkeklerinde duygusal destek ve eşit anlayışa ihtiyacı var ama toplum genellikle onları güçlü olmalı diye zorluyor sen hala erkekler ne boka yariyo de
@SoaringDragon ben geldim 🙉 herif😄
@SoaringDragon ne işsiz yaratıkmışsın sen boş beleş kadınlara sarkan birisin
@SoaringDragon Akşama kadar kadınlara yazıyor vay ahlaksız abaza
@Justgirlss maymunlar en azından akıllı yaratıklar 🤣 sizden daha akıllı hatta
@Justgirlss ayrıca akşama kadar bu saygısız dışında kimseye yazmadım 😂
@Justgirlss Gittiğin yere geri dön bi dahada gelme
@SoaringDragon yo gelicem sende engel olamazsın maymuncuk
@SoaringDragon yazmışsın bana yazma hakkı doğdu
@SoaringDragon sende zeka ne gezer maymuncum
@Justgirlss tamam şimdi uza bi daha yazma evet maymun olarak sizden en akıllı hayvanım
@SoaringDragon yazmamı istemiyorsan bildirimleri kapat o zaman
@SoaringDragon gitmiyorum sen uza maymuncum
@Justgirlss maymunlarda akıllı hayvanlar sizden daha akıllı
@SoaringDragon maymun olduğunu kabul ettin yani ahahhahaha
@SoaringDragon tamam maymuncum
@Justgirlss sen Kalplivceldsin değilmi fake hesaptan yaziyosun yüksek ihtimal
@SoaringDragon o kim tanımıyorum maymuncum ama sen bildirimleri kapat
@Justgirlss maymunlar akıllı hayvanlar sizden daha akıllı çünkü
@SoaringDragon tamam bundan sonra maymun diyecem sana maymuncuk
@Justgirlss he tanımıyorsun hadi oradan sensin o fake hesap açıp beni kandırıyosun
@SoaringDragon ben insan olarak senin gibi maymunlardan zekiyim
@SoaringDragon ruh hastası aq sldkdldksk ben seninle dünden beri uğraşıyorum maymuncum
@SoaringDragon hiç boş vaktide yok maymuncuğun akşama kadar kavga ediyor aöödslösös işsiz
@Justgirlss keşke zekan olsaydı belli etmiyosun şuanda karşımda beynini kullanamayan zekasını kullanamayan birisini görüyorum karşımda fake hesap açmaya utanmiyomusun :) senin o zekan keşke senin kadar konuşkan olsaydı
@SoaringDragon harbiden hastasın sen diğer erkek hesapları senin miydi yoksa kendin mi açıp geliyorsun kişi kendinden bilir işi maymuncum
@SoaringDragon kimi dediğinide anladım çağırayımda gelsin birlikte saldıralım sana ahahaha @kalplivceld
Kanka gelde şuna bir ayar verelim yine canı dayak istiyor akşama kadar boş işsiz yazmak için yazıyor
@Justgirlss bende fake hesap yok ama sende var belli o yazmayı bırakıyo sen yazmaya başliyosun sen yazmayi birakiyosun o yazmaya başlıyo belli yani fakesin
@Justgirlss fake olduğunu biliyorum hiç inkar etme
@SoaringDragon kişi kendinden bilir işi maymuncuk
@SoaringDragon yalnız seni iyi yolmuş ha ellerine sağlık slxldööxmx
@SoaringDragon sana ilgi vermiyorlar mı maymuncuk
@SoaringDragon sevmiyorlar mı seni kıyamammmm hahahahha
@Justgirlss harbiden fakesin hahaha tamam şimdi seni şikayet ediyorum adminlere bak bakalim boylede gulebilecekmisin :)
@SoaringDragon bildirimleri kapat bakayım maymun
@Justgirlss fake olduğun ortaya çıktı
@Justgirlss dur sen dur
@SoaringDragon ilgi var buna @kalplivceld
@SoaringDragon ilgisiz kalmış maymuncuğum ahahha kafayı yemiş
@SoaringDragon zavallı seni kadınsızlıktan sataşırsın yazık ahahah
@Justgirlss şimdi sen dur burada bakalım seni adminlere bildireyimde gör gününü
@Justgirlss son gülen iyi güler
@SoaringDragon bende sana salça oluyorum hemcinsime saldıran herkesin yorumuna salça olurum
@SoaringDragon o yapmazsa ben yaparım kulaklarını çekicem senin
@SoaringDragon kepçe kulak maymun ahahah
@Justgirlss boşuna kıvırma fakesin anlaşıliyo ne bok olduğun
@SoaringDragon ooo küfürde ediyor ben senin seviyene inmem maymuncum
@SoaringDragon seviyesiz maymun seniii
@Justgirlss kes lan fakesin gelmiş oradan bana kufurleri sen etmissin bide ben etmedim diyosun kimi kandırıyosun sen sen bekle
@SoaringDragon bak küfürlere bak vay seviyesiz var onları sana iade ediyorum
@SoaringDragon fake olan senin hesabın gibi diğer hesabında xper1 dur şikayet edeyim de kapansın hesapların dur sen
@SoaringDragon şimdi kesicem sesini senin sen bildirimleri kapatma böyle
@Justgirlss jahsuwfhhs senin kapatacağın tek şey biberonun kapağı
@Justgirlss seni seviyen varmıydı hiç sanmıyorum
@SoaringDragon dur sen dur hesaplarını kapattırıcam kendini ele verdin maymuncum
@SoaringDragon mod tanıdıklarım var işini görürler
@Justgirlss çok korktum 🙄🙄🙄🙄
@SoaringDragon birden fazla hesap yasak dur şimdi alırlar seni burdan ahahahah
@SoaringDragon buradaki tek seviyesiz sensin sende biliyorsun kadınlara sarkan birisin
@SoaringDragon rezil olmuşsun tüm siteye dur yazdıklarını paylaşıcam
@Justgirlss hadi kardeşim hadi kapattır hesabımı bekliyorum
Bana laf cambazlığı yapma
@Justgirlss Benden mi bahsediyorsun
@Justgirlss hadi kapattır bekliyorum
@Kesper yo şu maymundan bahsediyorum seninle alakası yok
@SoaringDragon bekle maymun arkadaşım siteye girsin
@SoaringDragon hahahahhaa fake hesap olduğu nerden belli ama korkudan hesabı kapatıyor tekrar açıyor diğer hesaplarıda gitmesin diye boşuna kapatma hesabı hepsi gidecek maymuncum
@Justgirlss hesabımı kapattılar san diye seni kandıriyim dedim 🤣🤣🤣
@Justgirlss eee hadi kapattırsana 😳😳😳
@Justgirlss bekliyorum
@SoaringDragon Kapat bildirimleri rahatsızsan Taciz ediliyorsan kapat
Beni engelleyen kadın düşmanı şahısta burada yazarımda görsün @SoaringDragon yok sen yazmazsan yazmam sus be git bu kadın düşmanı şahıs yazarsa ona yazarım ancak sana yazdım bile sen geldin bu şahsa destek çıktın o da bunu istiyordu hangi kadın buna darbe vurduysa ellerine Sağlık Allah onun yüzünü güldürsün helal olsun ona
@SoaringDragon susarsan susucam o şahıs bana yazarsa ona yazarım sen yazmazsan sana yazmam
@Justgirlss tamam kardeşim artık bi sakinleş 😊
@Justgirlss ben ztn artık daha fazla muhattap olmayacam senin istediğin oldu sen kazandın tartişmayı artık daha fazla birbirimizi kırmayalım olur mu
@SoaringDragon bak bana yazma yazmıcam yazma diyorum sana
@Justgirlss sakin olurmusun bi
@SoaringDragon kardeşim yazma bana yazma diyorum sana yazma yazma yazma
@Justgirlss bi sakin ol tamam yazmayacam
@SoaringDragon hala yazıyorsun bak yazma git defol git
@Justgirlss peki iyi geceler 🖐️
@SoaringDragon da kardeşim bana yazma yazma sus git suss
@Justgirlss sonunda uzun uğraşlarla senin hesabını kapattırdım şükürler olsun
@Justgirlss ilk başta adminler ilgilenmiyorlar sandim fakat son kez tekrardan kapattırmak için son uğraşlarla hesabını kapattırdım hem hakaretlerinle hemde senin bu beyinsiz tavırlar yüzünden benle uğraşmakla
@Justgirlss sizin fikrinize katılmak zorunda olmadığımı belirtmeme rağmen bana kadın düşmanı diyecek son insansın hiçkimse bana kadın düşmanı diyemez kadın düşmanı olmak demek kadınlara hakaret edip varlığına laf söylemek demektir ben ne öyle bişey yapmadığıma göre seninde hesabın kapatıldığına göre artık gönül rahatlığıyla başkasının katılmadığım yorumlarına dahil olabilirim
@Justgirlss epey bi uğraş gerektirdi ama olsun en azından dün öğlen kapattırabilmeyi başardım :) benim hesabımı kapattırmayı başaramadın en baştada söylemiştim senin kapatabileceğin tek şey biberonun kapağıydı xd
@Justgirlss benle uğraşmanın sonucu da görmüş olduk benle uğraşman ahanda böyle sonuçlara katlanır fake hesap açıp erkeklere hakaret ediyosun gelip hemde kadın düşmanı diyosun sacma sapan
Ben istiyorum ama kabul edilmiyorum
Sizin çok var sankii
Ney çok var 🙄
Yanlışlıkla sana yorum yapmışım reis kusura bakma 🫠
Herkesi aynı kefeye koymamak lazım.
Bende yaşamadım yaşamak isterdim
Neden istemeyelim ki 😎
Çünkü herkes aynı tipte ve huyda.
Aşk isteyen Erkek çekici mi sizce Kızlar?
cinsellik istiyo ondan
Öyle bişey olduğuna olan inancımı kaybettim çünkü
Ben istiyorum. Beni sev.
İsteyen var da bize denk gelmiyor
Doğru
Çünkü varacağı yeri görüyor önceden.
Sadece para ve zaman kaybı
Bazısı için öyle bir şey olabilir evet.
Niye istesin, bunca beleş bacak açan olursa
Kızları kullanıp atmak daha zevkli çünkü
Paran yoksa kimse bakmaz sana
Kullanıp atmak hmmmmmmmm
(d*ldo ve cüzdan oluyor) HAHSHWHHSJWHSQJSHJAHSJA Devammmm ettt koçum benimmm heytt be sana kızların oyuncak ve bankası 💋
Bir bardak süt için inek beslenmezde ondan
Kızlar zengin erkekle evleniyor ama fakir öküzden bir şey olmaz😄
@Kalplivceld zenginim
Hayallerde 😄😄
@Kalplivceld gerçekte
Zengin adamın bu sitede işi olmaz sen bu sitedekiler açlar sende öylesin evde soğan yok bu zenginim diyor sitede kız kovalıyor para yok evlenecek tabi fakir fakir sitede seks yapacak bedava birilerini arıyor😄😄
@Kalplivceld ne alaka sadece takılıyorum burada evet zenginim kdbdh
Zengin adam burada takılmaz golf tenis sahalarına kadın kızla tanışır gider boş hayaller kurma uyan Namık 😄😄
@Kalplivceld muhafazakar biriyim karı kız ortamım yok
Bak sen muhafazakarmış 😄😄 ama Bir bardak süt için inek beslenmezde ondan diyor. Gayrimeşru ilişki tek seferlik yapıyor tam bir muhafazakar erkek 😄😄 kızılcık şerbeti fatih
@Kalplivceld :)
Bak nasılda gülüyor sen nasıl muhafazakarsın evlenmeden yapmak günah senin o ineği beslemen lazım
@Kalplivceld olmaz beslemem
Sözde Müslümansın sende haram işliyorsun cehennemi var bunun
Her naneyi yiyorsunuz siz muhafazalar seküler erkeklerden daha çok günah işliyorsunuz
@Kalplivceld temiz kız yok jsjdbs
Bu seni ilgilendirmez sen muhafazakarsın nasıl Müslümansın insanları dinden soğuttunuz her haltı yiyorsunuz yasaklar nerde
@Kalplivceld erkeğim ben erkek ile kadın eşit mi ndbd
Kuranda erkek zina yapar kadın yapmaz mı diyor nerede geçiyor zina konusunda eşit değil misiniz erkek evlenmeden kadınla olabilir yatabilir mi diyorsun hangi din bu
Hangi dinde erkek kadınla yatar serbesttir diyor bu senin cahil muhafazakar ailenin uydurması mı
@Kalplivceld elhamdülillah Müslümanım ama temiz kız yok
erkeğim ben erkek ile kadın eşit mi ndbd
Bunu açıkla hangi ayette var bu sen erkeksin nasıl kadınlarla nikahsız olabiliyorsun
@Kalplivceld kadın erkekten yaratıldı yeterli değil mi
Temiz kız yok diyorum
Sen erkek nikahsız olabilir kuranda böyle geçiyor demeye getiriyorsun nasıl dindarsın sen
@Kalplivceld elhamdülillah müslümanım diyorum dinime bağlıyım ama temiz kız yok
Ben sana temiz kız temiz erkek demiyorum zalağa yatma Müslüman erkek nikahsız kadınla birlikte olabilir mi
Sen erkeğim nikahsız olurum diyorsun Allah’ın Mete’de böyle emri var göster
@Kalplivceld temiz kız olsa evlenelim diyorum bende
Sen nikahsız kadınla olurum diyorsun erkeğim diyorsun erkeklere serbest olduğunu gösteren ayeti at
@Kalplivceld temiz kız olsa zina yapmayız diyorum
Ayrıca sen ilk yorumundan bir bardak süt için inek beslenmez dedin derdin temiz kız değil sen evlenmeyeyim her haltı yiyeyim sorumluluk almayayım diyorsun cehennemde senin gibi erkeklerin hali ne olacak?
@Kalplivceld 40 sopa :)
Bu kızların sorunu siz temiz olun siz erkeksiniz üstün görüyorsunuz ya kendinizi zinayı siz daha çok yapıyorsunuz erkeğim diye
@Kalplivceld 40 sopa dedim yeterli değil mi ama kadına recm cezası:)
Cehennemde eşit yanıyorsunuz?
@Kalplivceld temiz kız olsun tövbe edelim doğru yolu bulalım o zaman :)
Sende çok iyi biliyorsun nikahsız kadınla olmanın cezasını bir bardak süt için inek beslenmez sen sorumluluk alma onun bunun yatağında gez sonrada cennete gideceğini sen domuz suretinde uyanacaksınız ahirette
Tamam zina yapmış kız tövbe etsin evlenin doğru yolu birlikte bulun
@Kalplivceld kabul etmem temiz olacak
Temiz Kızlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kızlara nasip olur
Sen dinen zinaya düşmüş sapık pis bir adamsın senin neyine temiz kız layığın zina yapmış kızdır
@Kalplivceld sigara alkol kumar gibi seylerim yok sadece zina onuda eşim olsa yapmam
En kötüsünü yapıyorsun zaten zina. Senin bedenin pis kendin gibi kadına denksin
Sen birde muhafazakarsın zina yapıyorsun ahlaksızlık sizde daha çok var
@Kalplivceld ne alaka kötü birseyim yok zina hariç
Ee zina en büyük günahlardan biri? Domuz suretinde uyanacaksın diyorum
Neyse sen inek beklememeye devam et.
@Kalplivceld tövbe ederim temiz kız bulup evlendikten sonra?
Temiz kız sana nasip olmaz Allah nasip etmez Allah temiz kızları temiz erkekler için yaratmıştır sana nasip etmez
Evlenme sen zaten inek besleme
@Kalplivceld tertemiz olursa beslerim:)
Sana nasip olmaz temiz kızı zaten temiz erkekler istiyor
Sana ihtiyaç yok
@Kalplivceld benim gibi birini bir kız bulduysa dua etsin :)
Senin gibi birinden uzak duranın verilmiş sadakası olur cenabet
@Kalplivceld ne alaka gusulsuz yere basmam
Ama doğru senin gibi birini zina yapmış kız bulursa dua eder 😄😄
Neyse işine bak
@Kalplivceld para itibar kariyer daha nicelerri bende var
Ok
Çünkü haz vermiyor aşk
Kılan at yapan çok
Kalpleri yok ondan
Gerçek aşk mı kaldı bu zamanda sahte hepsi
O ne ya yeniyor mu o...
Bıktırdınız çünkü