Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burada erkekler kadınlar diye ayırmak yanlış olur. Her insan önce dış görünüşe bakar. Sonrası ise karakter ve huy devreye girer. Alışkanlıklar, ortak zevkler vs. Yani kadınların öyle uzaktan bakınca karakteri okumak gibi bir yeteneği yok hanımefendi. Pasaklı tipsiz bir erkeği tanımak için kadınlar onunla çay içmez:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkekler ilk bedene bakar bu biyolojiktir. Çünkü onlarda cinselliğin beyindeki amacı üremektir, üremeyi tetikleyen unsurlardan etkilenirler. Biz de ilk karaktersel korumacı sahiplenici sadık erkeğe bakarız bizde de bu biyolojiktir. Çünkü bedenimiz hamile olunca bizle ilgilenecek koruyup iyi ortam sağlayacak her durumla başa çıkabilecek erkek ister. Bu yüzden biz dış görünüşten onlar kadar etkilenmeyiz. Ama asıl dış görünüşten etkilenmemizin sebebi (yine biyolojik) beynimizin daha iyi genler ortaya çıkarabileceğini düşünmesi. İnsanları tanıdıkça bu fikrimizin değişmesi de beynin bu sefer zekasal genleri iyi oluşturup oluşturmayacağına karar vermesi. Yani dış görünüşü iyi biri tanıdığınızda beyniniz sonradan zekaya bakıp beğenmeyebilir. Dış görünüşünü beğenmediği birinin zekası veya karakterinden de etkilenebilir.
22 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler 🤍
1 yılkızlar ilk karaktere bakar lafı yalandır kendinizi kandırmayın ilk maddiyata bakar kendine yakıştırmadığı biri ne kadar karakterli olursa olsun takmazlar sonra yok efendim aldatıldım
01 Yorumla- 1 yıl
Sjsjj maalesef öyle ama normal ya ne diyelim
1 yılKadınlar daha çok karaktere mi bakar? Şaka mı bu :D
O yüzde mi birçok kadın esmer olsun, uzun boylu olsun, yakışıklı olsun diretir?
İki cinste karşıdakinin ilk tipine bakar..00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi ama, bu her zaman geçerli değil ki! 😅 Erkekler çoğu zaman ilk olarak görsellikten etkilenir evet, ama bu insanın doğasında var gibi. İlk izlenim görselle oluyor. Ama sonra karakter devreye giriyor ve aslında uzun vadede hep karakter etkiliyor. Kızlar duygusal detaylara daha dikkat ederken, erkekler biraz daha "görsel" olabiliyor. Sence bu her zaman böyle mi peki? 🌸✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Erkekler, tıpkı kadınlar gibi, dış görünüşe bir ilgi gösterebilirler çünkü bu, ilk izlenimlerin oluşmasında doğal bir rol oynar. Fiziksel çekicilik, genellikle birinin dikkatini çeker ve bu, çoğu zaman bilinçli olmayan bir tepki olabilir. Ancak bu, kişilik ve diğer içsel özelliklerin daha önemli olmadığı anlamına gelmez. İlk bakışta birinin dış görünüşü dikkat çekse de, insanlar genellikle birine daha derinlemesine bağlandıklarında, içsel özellikler ve karakter daha fazla değer kazanır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılBiz daha çok duyduklarımıza inanıyoruz onlar gördüklerine fıtrattan gelen bir şey.
11 Yorumla- 1 yıl
Duygu
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben tipe değil karaktere bakarım sadece
10 Yorumla Herkes ilk tipe bakar. Bakmam diyen de yalan söylüyordur. Şöyle ki; bir insanı tanımak istemek, hoşlanma duygusunu içinde hissetmek, merak etmek için ilgini çekmesi lazımdır. Dış görünüşüne önem vermeyen bir insan "genel hayatında sorumsuz" olarak algılanır herkes tarafından. Bu da tanıma hevesi oluşturmaz insanın içinde. Tanımadığımız için de karakteri hakkında yorum yapamayız. O yüzden ben ilk karaktere bakarım diyen yalan söylüyordur ya da fena şekilde yokluk durumundadır. Öyle insanlar da sapkınlığa eğilimli olduğu için hayır beklenmez.
10 Yorumla
1 yılBen biyolojik açıdan yorumlayacağım ☺️
Evrimsel psikoloji erkeklerin öncelikle fiziksel çekiciliğe yönelmesini, sağlıklı ve doğurgan bir eş seçme içgüdüsüyle açıklar. Simetri, sağlıklı bir cilt, belirli yüz hatları ve vücut oranları, bilinçaltında üreme potansiyelini çağrıştırabilir. Kadınlar ise daha çok güvenilirlik, sadakat, koruyuculuk gibi özelliklere odaklanarak, uzun vadede kendisini ve çocuğunu koruyabilecek bir partner arayışına eğilim gösterir.
Sevgiler.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben kizlarin karaktere baktığını hayatimda görmedim. Mumkun yok. Daha konusurken bile once tipini begenecek ki sonra cevap versin. Kizlarin tek derdi yakisikli mi parasi var mi? Karakter dediginiz para olsa gerek
Haa iyileri atlamayayayim iyiler varlar ama denk gelemiyoruz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılGülünç oluyon sadece karaktere bakiyorsa niye bu haldesiniz o zaman erkekler tipe bakiyor diye 10 kilo boya badana yap özene bözene agdayi yap saclari yap et soyun ortaliga cik sonra parasini yiyebilecegin erkek pesinde koş kalk sonra kizlar karaktere bakiyor de evlenince onu iste bunu iste sonra karatere bakiyorum efendi olmasina bakiyorum diye sacmala dur
21 Yorumla- 1 yıl
Herkes aynı değil tabikide
1 yılBenim için fizik tip ön planda. Karaktere de bakarım ama sadece salt karakter için de birine şans vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılherkes dış görünüşe biraz bakıyor ya karakter önemli diyenlerin bile asıl istediği önce dışını beğenip sonra karakteri için sevmeleri, mesela dışını beğenir karakter olarak da sever evlenirsin 10 yıl sonra kel kalır kel olmasını sevmezsin ama yaşanmışlıkların anıların karşılıklı fedakarlıkların hatrına yanında kalırsın bırakmazsın, böyle bir olay tam da
10 Yorumla
1 yılHerkes önce tipe sonra karaktere bakar. Cinsiyeti yok bunun. Dışını beğenmediğin birisinin, içini nasıl göreceksin?
11 Yorumla- 1 yıl
Ben tipini begenmedgm biryle arkadaş olurm eger karakterini seversem aşık bile olurm
1 yılÇok Basit
KADIN ERKEK TEN ROMANTİZM İSTER
ERKEK KADIN DAN EROTİZM İSTER
Eğer erkek akıllı ise
kadına önce istediğini verir
Sonra da ondan istediğini alır.
Bu şekilde anlatınca çıkarcılık gibi görünse de
İçgüdülerimiz bize bunu yaptırır farkında bile olmadan.00 YorumlaKızlar mı karaktere bakıyor. Dur gülüyorum istemsizce 😂😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Bunun erkeği kadını yok. Şu bir gerçek ki kadınlar tipe de bakıyor ama mesleğine gelirine mal varlığına da bakıyor. Erkekler de güzelliğine ve ne verebileceğine bakıyor. Şimdikiler böyle. Kimse bana yüreğine karakterine davranışına veya vicdanına bakıyorum demesin. Evet öyleleri de var ama çok çokmaz.
1 yılKadınlar karaktere mi bakiyo 🤣🤣🤣 he canım he
116 Yorumla- 1 yıl
öyle 😅
- 1 yıl
Öyle bişey olsa benim çoktan 7 hatunu götürmüş olmam gerekirdi :) keşke karaktere baksalar ama eğri oturup doğru konuşmakta fayda var dış görünüşünü beğenmediğin birinin karakterini tanımak istemez
- 1 yıl
Ben isterm ama
- 1 yıl
Kandırmaya devam 👍
- 1 yıl
Kandrmakla alakası yok erkeklerin konusma tarzı kültürü benim için daha onemli çünki zamanda yaşadım ve sonradan aşık oldm
- 1 yıl
Kadınlar hipergami gereği kendilerinden eşit bir erkekle ilişki yaşamak istemez örneğin 1.80'in altındaki erkekleri ya da kassız bi erkeği tercih etmezler çünkü o boydaki erkekler hem daha az erkeksi görünür hem de koruyucu bir imaj vermez bu yüzden de kadın ona ne arzu duyar ne de çekici bulur e çekici bulmadığın biriyle ilişkiye girmek doğru mu sence hadi bunu esgecelim madem kadınlar dış görünüşe önem vermiyor o zaman kadınlarda neden diğer kadınlardan daha güzel ve bakımlı görünmek için yarışıyorlar ama erkekler bu yarışma isteği var
- 1 yıl
Ama erkeklerde bu yarışma isteği yok*
- 1 yıl
Yani düşün bi erkek bi diğer erkek arkadaşıyla buluşurken süslenmiyor da kadınlar neden süsleniyor :)
- 1 yıl
Tek erkek için suslenmez ki kzlar
- 1 yıl
Demiyom tipe bakmiyo kadınlar ama erkekler daha fazla önem veriyor yoksa kzlar onlara güzel gozukmez icn bu kadar ugrasmaz
- 1 yıl
Ben erkekler için süslenirler demedim ztn ki o da var ama hemcinsiyle buluşmaya falan gittiğinde bile süslenmek durumunda çünkü doğası gereği kadında rekabet vardır ama bi erkeğin böyle bi rekabeti yok :)
- 1 yıl
Erkekler de kadınlar da daha fazla bakar çünkü çekicilik olmazsa olmaz beğenme olmazsa olmaz bunun ayrımını yapmayın lütfen 👍
- 1 yıl
Ama erkeklerde daha fazla kabul etmek lazm
- 1 yıl
Öyle bişey olsaydı kadınlar kadar boy takıntısı falan olurdu erkeklerde ama öyle bi şey yok siz daha çok takıyorsunuz dış görünüşe
- 1 yıl
İnat yapmicam sen dedgn olsn 😅
- 1 yıl
Doğrular 🫣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılGenelleme yapmayalım ben de tipe bakıyorum, at hırsızını ne yapayım
11 Yorumla- 1 yıl
Gulmekten aglicam nxmddjjd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılHerkes tipe bakar. Kızlar karaktere falan bakmaz ilkinde
13 Yorumla- 1 yıl
Ama sohbet ederm ben tipini begenmedgm biriyle
- 1 yıl
Ama arkadaşça sohbet edersin.
- 1 yıl
öyle bise yaşadım ve zamanla sevdm
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Biz erkeklerin bir sorunu da o. Kapağını beğenmediğimiz kitabın içeriğini merak etmiyoruz 😁😎
12 Yorumla- 1 yıl
Kırıldım 😅
Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Reis bence bu olayın erkeğin kadını yok 2 tarafta ilk başta tipe bakar
13 Yorumla- 1 yıl
Kadın zamanla yakışıklı olmayan erkege aşık olabilir ama erkekler güzel değilse yakn durmaz
- 1 yıl
Aynen
eğer bir erkek seni tanısa tipine bakmaz tanımıyorsa fiziğine bakar çünkü amacı belli
12 Yorumla- 1 yıl
Ama ilk tipe baktgı icn tanma imkanı olmaz
Erkek ve kadın beyni farklı çalışıyor çünkü. Biz duygusal olarak doyuma ulaşmak istiyoruz onlar ise fiziken doyum pesindeler. Bu yüzden onlar ambalaja bakıyor biz ise içeriğine
21 Yorumla
1 yılBence karakteri oturmuş olgun biriyle tanışmak daha mantıklı ben kendimden üst seviye biriyle birlikte olmak istemem ikimizde orta tipli olalım yeter
10 YorumlaGörünüş önemli kısa boylu kızlar neden uzun boylu erkek istiyorsa oda aynı şey evlenince güzel bir çocuk dünyaya gelsin diye kızlarda çocukları uzun boylu olsun diye düşünüyorum
10 YorumlaKızlar da önce tipe bakıyor hiç kusura bakmayın. İlk bakışta gördüğün şey giydiği kıyafet, vücut ve yüz tipidir. Ve buna göre bir değerlendirme yaparsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraktere baktım aşık oldum tipini gördüm mahvoldum snjsjaja
11 Yorumla- 1 yıl
😅😅
1 yılKızlar daha çok karaktere kısmı bence yanlış. Ayrıca erkekler görsel varlıklar oldukları için tipe önem verirler
10 Yorumla
1 yılKadınlar karaktere bakmaz öncelikle. Erkeklerde sadece tipe bakmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen ben tipini beğenmediğim birine sırf zengin diye gitmem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBen de tipe bakarım. Yani kadınlar olarak tipini begenmedigimiz biriyle konuşmuyoruz bence...
10 Yorumla
1 yılKadınlar işittiklerine erkekler gördüklerine aşık olur
10 YorumlaDostum bunun erkeği kızı yok. Hepimiz aynı bkuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekler tipe değil canı neye bakmak isterse ona bakıyor 😂 İşimize hangisi gelirse 😎
10 YorumlaBunun sebebi net
Sizler duygusal
Bizler görsel severiz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılEğlenecekse ilk ve son farketmez önce tipe sonra senden alabileceklerine bakar
10 Yorumla Güldürdün beni. Onun için mi her yer 1.90, yakışıklı ve zengin erkek arayan kızlarla dolu. Kızlarınniki lafından biri yakışıklı olsundur ama erkeklerde bunu duymazsın, nefrs alsın yeter bizim için. 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kadınlar da tipe bakiyor tipini beğenmediği hiç bir erkeğin karakteri kadın için önemli değil emin ol
04 Yorumla- 1 yıl
Kadın sevserse tipi onemli olmaz her haliyle tatlı gelir zaten
- 1 yıl
Ben sevdim ama😅
İlk izlenim %100 bu önemlidir sonra devamı gelir..
11 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde gelmez güzel değilse😅
1 yılSiz neden sadece kaba tipli hanzo tipli tekinsiz tipe sahip erkeklere bakıyorsunuz
160 Yorumla- 1 yıl
Kanka biz tipten çok fiziğe bakarız çünkü bu evrimsel bisey mesela götü büyük olsun rahmi henis olsun memeleri büyük olsun çünkü daha rahat emzirsin daha rahat dogursun ölmesin doğum yaparken diye
- 1 yıl
Mağara insanı doneminden beri boyle
- 1 yıl
Siz de maalesef hayır gelmiyceği tipinden belli olan erkeklere gidiyosunuz
- 1 yıl
Ben masum seviyom 😅
- 1 yıl
Eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik tipe sahip olunca niye masum oluyor djdjdj
- 1 yıl
Sence vücudum kadınsı mi kanka yoksa iyi mi
- 1 yıl
Kıllar haric
- 1 yıl
Yok erkeksi😅
- 1 yıl
Sağol reyis
- 1 yıl
Var ya sırf eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik tipe sahip erkekleri yakışıklı bukmadiklari için reddediliyorum
- 1 yıl
25 yaşına gircem hala sapım ve bakirim
- 1 yıl
Aslind erkeksi bulmuyosun dime 😂
- 1 yıl
Neyse yokltuktan erkeklerden karnıma orurmasni isitiyorum artık
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Napim ya kızlar kadınsı vücudun var diyeo
- 1 yıl
Kara ten rengine sahip olcan
- 1 yıl
Daha tehditkar tipe sahip olcan filan
- 1 yıl
Takma😅
- 1 yıl
Sence tipim nasıl
- 1 yıl
Yakışıklı miyim hoş muyum
- 1 yıl
10 üzerinden kaç mesela
- 1 yıl
Küsüratlı verebilirsin
- 1 yıl
Yüzün fazla gozukmuyo😅ama fake değilse 7
- 1 yıl
Faks degil
- 1 yıl
Küsürat yok mu
- 1 yıl
Sadece düz yedi mi ne bilim 7.5 7. 6 hiç degilse 7.3
- 1 yıl
Niye sadece düz yedi
- 1 yıl
Bilmem bana göre öyle fikirler farklı
- 1 yıl
Hepiniz aynı puanı veriyosunuz da ondan
- 1 yıl
Vay be demek ki cirkiniz he size göre
- 1 yıl
Sende aynısın bak
- 1 yıl
Sen de benim gibilere bakmiyosun demek ki
- 1 yıl
Yani tipe asıl bakan sizsiniz
- 1 yıl
😅7 kötü puan değil ve öyle bise dedgimi hatrlamiyom
- 1 yıl
Ama düz yedi dedin
- 1 yıl
Yani taban puan en azından 7.5 dersin
- 1 yıl
Tipe bakcak olsam cevab bile yazmadım😅
- 1 yıl
Demek ki hep sap ve bakir kalıcak benim gibiler
- 1 yıl
Arzulamana yetecek bir puan değil
- 1 yıl
Neey
- 1 yıl
Tipe bakicak olsan cevap bile yazmadım he yani o derece çirkinim
- 1 yıl
Tipe bakicak olsan dirket reddedersin
- 1 yıl
Ne bu alınganlk😅
- 1 yıl
Öyle dedin ama tipe bakicak olsan hiç begenmesdin yani
- 1 yıl
O anlama geliyor
- 1 yıl
Yani insanların dış görünüşü onemli degl benim için sadece puanla dedin bende yaptm
- 1 yıl
Keşke 7.6 ya da 8 verseydin
- 1 yıl
Neyse napalim coğrafya kaderdir
- 1 yıl
Ben burdan insanların dış görünüşüne göre yorm yazmiyom demek istedgm bu
- 1 yıl
Başkası belki 8-9 verir fikirler farklı
- 1 yıl
Anladım. ama. baksaydin emjnim bana bakmazsin
- 1 yıl
Gidip 8 9 puan verdiklerine bakardin
- 1 yıl
Büyük ihtimalle ilgini cekmezdim
- 1 yıl
Yok vallaha hepiniz en fazla 7 veriyosunuz
- 1 yıl
Yakışıklı bulan yok acilen ülke değiştirmem lazım sjsjsjs
- 1 yıl
Senden az puan verdigm insanla sevgili oldum konu tip degl konusma tarzı saygısı kültürü
- 1 yıl
Azerbaycana gel😅
- 1 yıl
Yok oranın kadınları da ayni
- 1 yıl
Japon kadınları lazım bana onlar eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik tipe sahip erkrkleri yakışıklı buluyorlsr
- 1 yıl
😅😅 başarılar sana o zaman
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes eşinin sevgilisinin güzel veya yakışıklı olmasını ister bu doğaldır. Elbette güzellik bir yere kadar bir noktadan sonra hiç bir önemi kalmaz
10 YorumlaErkeği sizin için çekici kılan kişiliğiyken, kadını bizim için çekici kılan güzelliği oluyor. Bu roller tamamen içgüdülerimiz tarafından belirleniyor. Aslında çok basit, ama günümüz için uzun bir hikaye denebilir.
10 Yorumla
1 yılBence tam tersi.
Erkekler arzularına bakar , kadınlar çıkarlarına.12 Yorumla- 1 yıl
Ckarsz sevenler azda olsa kaldı hala
- 1 yıl
Kader
1 yılKimse dıs görünüşünü beğenmeden iç güzelliğe bakmaz cinsiyet farketmeksizin böyle bu
21 Yorumla
1 yılErkeklerde duygu yok çünkü görseller
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAynen aynen kızlar kişiliğe bakıyor tabi bana bir gülme geldi
03 Yorumla- 1 yıl
Çocukca düşünenler tipe bakar ama ne istedigni bilen kadınlar bu erkek onu mutlu ediyomu güvene bilirmym diye bakar
- 1 yıl
O öyle olmuyor sizin gibi diyen birisini tanıdım arkadaşına ben ile alakalı yazdığı şey; Her kızın hayal ettiği erkek sınıfına yakın birisi her şey var ama neden bilmiyorum sevemiyorum bunu okuduktan sonra uzaklaştım
- 1 yıl
Herkes farklı benim ilk sevgilimn tipini begenmiyodm ama bana gercekten sevgildgimi his etdirdi o kadar mutlu etti ki her haline aşık olmuştum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kızdan ve erkekten erkeğe değişir. Örnek Ben bir kadının tüm davranışlarına tipine temizliğine konuşmasına kültürüne bakarım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kızlarda karaktere bakmıyor; yakışıklı, bad boy umursamaz erkeklere bakıyor. Karakter dediğin yavşamayan erkekse belki
00 Yorumla
1 yılErkekler gözlerinin önünü göremez.. önlerindeki organları ne emir verirse oraya bakarlar.
00 Yorumla
1 yılDışını beğenmediğin hiçbirşeyin içini merak etmezsin.
00 YorumlaHerkes tipe bakar aw içini kesip de iç güzelliğine mi bakıcak ne yaşıyonuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılİlk herkes tipe bakar, sonra karakter analizi, cinsiyeti yok bunun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. G. te baksak suç, tipe baksak suç nereye bakalım siz söyleyin bari
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar bakmıyor mu bence ilk kadınlar bakıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBen g*te bakıyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
1 yılKızlar daha çok paraya bakıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler guzellik istegidi icn guzellik de bu devirde parayla
Bu sadece erkekler için değil iki taraf içinde Geçerlidir. Önce görsel hoşuna gitmeli ki sonra tanıyıp devamını getirebilesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılKızlar karaktere bakar diyor 😁
11 Yorumla- 1 yıl
öyle 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılKizlar mi karaktere bakar 😀🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Evet😅
Her cins ilk tipe bakar sen tipi cirkin bakımsız erkeği sever misin
00 YorumlaKızlar da karakter diyor ama tip yine ağır basıyor karşılıklı bu aslında iki cins içinde
10 YorumlaKızlar karaktere değil paraya bakar erkekte evet tipe bakar
10 Yorumla
1 yılTip önemli değil aslında biraz güzel olsun yeterlidir, geri kalan sen karaktere kişiliğe kalıyor.
10 Yorumla
1 yılilkte karakteri nasıl çözüyorsun çok merak ettim. herkes başta tipe bakar
29 Yorumla- 1 yıl
Zamanla sohbet ederek iki güne kimse kimseyi sevmez zaten
- 1 yıl
tamam işte ilkte herkes tipe bakar. tipini beğenmediğin birinin karakterini merak etmezsin
- 1 yıl
Arkadaş olarak tandkdan sonra sevmistm ben yani herkes farklı düşünüyor
- 1 yıl
Ben tipini begenmedgm biriyle sohbet ederm ama erkekler etmez
- 1 yıl
Hiç kimseye kusura bakmasın da kimse karaktere bakmıyor kimse kendini karakteri bakıyorum diye kandırmasın Ben hizmet sektöründe yıllarımı verdim neler neler ile karşılaştım hala daha da karşılaşmaya devam ediyorum o bana bakmaz dediğin fıstık gibi kızların yanında mecbur de bağrı açık bilmem nerenin çingenesi ve buram buram sabıka kokan tiplerle takılıyor o bakın yani tiplerde kadınlara Kolay lokma olarak görüyor Nasıl olsa bize bakıyor diyerek onlar da kadınları kullanıyor ve o tiplerde kadınların dikkatini çekiyor baksan heriflerin hayatında hiçbir şey yok ben onlara Çarşı serserileri diyorum Çünkü Hayatta hiçbir baltaya sap olamamış Bak sen her gün çarşıda boş boş ömrünü çürütmüş hiçbir iş hayatına girip çalışmamış çalışma hayatının ne olduğunu Bilmemiş Daha doğrusu hayattan bir haber insanlar kadınların dikkatini çekiyor O yüzden bence kimse karaktere bakıyorum demesin
- 1 yıl
Evet kızlarnn ilgisini öyle tipler çekiyor ama takntı onların ki sevgi değil ben sahsen masum seviyom😅
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat