Size iki yıllık ilişkim hakkında birkaç şey sormak istiyorum…?

Biz iki yıl önce tanıştık İlk tanıştığımız zamanlar hayatımda görmediğim İlgiyii hediyeleri verdi mükemmel bir sevgiliydi diyebilirim ben sandım ki ilk zamanların heyecanıdır ileride sıkılır yapmaz falan yine aynı şekil davranıyor tabi yine çiçekler alıyor falan yine geziyoruz sürekli ama eskisi gibi değil daha az hediye daha az gezme daha az ilgi yani düşünüyorum hala ara ara vay be dedirten şeyler yapıyor bana Ama eskisi gibi yapmıyor Her gün bana her dakika romantik romantik şeyler söylerdi artık onları söylemiyor Beni sevmiyor mu artık diye düşünüyorum bir de şöyle bir sorunumuz var çalıştığı yerdeki kızlardan rahatsızım o da o kızları hiç sevmiyor Çünkü çalışmıyorlar işlerini yapmıyolar o bu yüzden sevmiyor ben de erkek arkadaşımı beğendiklerini biliyorum Ben de bu yüzden sevmiyorum Ama kendisine onlarla ilgili bir şey sordugumda çok sinirleniyor tek sinirlendiği konu bu olabilir zaten 20 gün sonra işten çıkacak Ama yine düşünüyorum neden o kızları sorunca bana bu kadar sinirleniyor diye sürekli aynı tepki veriyor o kızlar benim umrumda değil yeter artık sorup durma şunları bize ne onlardan falan diyor yani genel olarak bu şekilde Ben mi çok abartıyorum sorun bende mi yoksa haklı mıyım Bilmiyorum kendimi yiyip bitiriyorum bazen beni eskisi gibi sevmiyor falan diye düşünüyorum ona deyince de ben de değişen bir şey yok falan diyor Yani bugün konuştuk hatta biraz tartıştık sevmesem yanında olmazdım falan diyor..

Size iki yıllık ilişkim hakkında birkaç şey sormak istiyorum…?