İlişkim hakkında bir sorum olacak yardım edersiniz sevinirim?

Merhabalar 2 senelik bir ilişkinin içindeyim. Yer yer aşırı mutlu ve aşırı kötü olduğum bu birliktenin dengesizliği beni çok yoruyor. Elimden geldiğince ilgi alaka özveri gösterdiğim kız arkadaşımdan bana karşı saygısı tamamı ile gittiğini görüyorum. İyiyken bunların tamamı ile anlık sinirle söylediğini söyleyen kız arkadaşım aynı hatalara devam ediyor. Kendisi aşırı asabi ve sinirli birisi ve bu siniri ani şekilde parlıyor. Öncelikle konumuza gelecek olursam dünden beri bana biraz soğuk. Bunun sebebi sırtının çok ağrımasıydı. Bende yanında olmak istemiştim fakat kendisi yalnız kalmak istedi. Fakat bende yalnız birakmak istemedim. Telefonda konuşurken seni arıcam diyip aramadi ve geceyi öyle kapadık. Sabah oldu benim klasik rutinim her sabah ilk yaptığım şey kız arkadaşımı ararım sesini duyarım. 4-5 defa aradım açan olmadı. Kahvaltı ediyormuş sonradan yazdı ama bana dönmedi. Bende bu sebeplerden ötürü bana karşı bir kırgınlığı var sandım ve sordum. Bir kaç defa sordum belki onlarca yok dedi uzatma dedi. Maalesef bende de kıymet bildiğim insanlar ile arama soğuk girince kendimi kötü hissediyorum. Ve bu sadece kız arkadaşımla aramda oluyor. Hafif soğukluk sezince yanına gelmek istediğimi belirttim. O ise sırtım çok ağrıyor dedi. Bende olsun 5 dakika göreyim özledim dedim yok dedi ben bunu defalarca söyledim sonuçta sevdiği erkeğim kabul eder kafasıyla etmedi. Akşamüstü kavgaya dönüştü bu durum. Onu çok darliyormuşum onu çok bunaltiyormuşum öyle söylüyor. Ben bunu anlamıyorum. Kavga biraz uzayınca beni her yerden engelledi ve hakaretvari konusmaya başladı. Ben anlayamıyorum sorun ne?
İlişkim hakkında bir sorum olacak yardım edersiniz sevinirim?