Aşk İlişkileri İlişki hakkında soru soracağım biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kafam çok karışık ilişki hakkında soru sorabileceğim birileri var mı? Güncellemeler+1 yıl Cinsel soru değil İlişki hakkında soru soracağım biri var mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl sor yardımcı olabilirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. sor yardımcı olmaya çalışırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstek attım yazacağım Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. sorabilirsin tabikide 0 0 Yorumla
TrueDarkness Takip Et Master Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. E sor işte gizlisin zaten. 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu konuda tecrübeli olduğumu düşünüyorum.. 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl tabıkıde tum detayları sorabılırsın 0 1 Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl ıstedıgın gıbı buyur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konu ne tam olarak anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Yardımcı olmak isterim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sorabilirsin 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sorabilirsin buyrn 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sor bna 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. sorun nedir? 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl bı soru 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim Yorumla
Alperen_ks2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Cinsellikse sor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel değil Yorumla Alperen_ks2 +1 yıl Soru neden cinsellikte 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aşk diye işaretledim cinsellik ne ya şimdi gördüm Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim olay bu ama net anlatamadım işte Yorumla Alperen_ks2 +1 yıl Hahahaj 😂 cinsellikle alakalı varsa sor aşktan soğudum almayım Yorumla Soran +1 yıl Cinsellik ile alakasız yani seni aşktan soğutan neydi Yorumla Alperen_ks2 +1 yıl Aşkın kalpleri terketmesi Yorumla Soran +1 yıl Benimki 4 senelik Yorumla Alperen_ks2 +1 yıl Ne senelikler gördük biz eheeyyyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sor yardımcı olabilirim
tamam
sor yardımcı olmaya çalışırım
İstek attım yazacağım
sorabilirsin tabikide
E sor işte gizlisin zaten.
Bu konuda tecrübeli olduğumu düşünüyorum..
tabıkıde tum detayları sorabılırsın
ıstedıgın gıbı buyur
Konu ne tam olarak anlamadım
Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim
Yardımcı olmak isterim
Sorabilirsin
sorabilirsin buyrn
Sor bna
Sor istersen dinliyorum?
sorun nedir?
Nasıl bı soru
Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim
Ne var anlat
Cinsellikse sor
Cinsel değil
Soru neden cinsellikte 😄
Aşk diye işaretledim cinsellik ne ya şimdi gördüm
Sevgilimin birine taptığını düşünüyorum ama ben mi şizofren oldum ya da olanlar normal değil anlamış değilim olay bu ama net anlatamadım işte
Hahahaj 😂 cinsellikle alakalı varsa sor aşktan soğudum almayım
Cinsellik ile alakasız yani seni aşktan soğutan neydi
Aşkın kalpleri terketmesi
Benimki 4 senelik
Ne senelikler gördük biz eheeyyyy
Tabi sorabilirsin
gel bakalım