İki buçuk yıllık bir ilişkimiz yoksa yeni biri mi Lütfen yardımcı olun seni seven değer veren mi yoksa bu baskasi mi?

Şöyle anlatayım 2 dakikalık bir ilişkim var çocuk beni çok seviyor Ben de onu seviyorum ama ailesi tarafından iyi şeyler olmadı hani hoş karşılanmadı birlikteliğini ve Bizi ayırmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar Erkek arkadaşımı evde çok daralttılar hani bitireceksin ayrılacaksın diye hatta anneannesi evden kovmaya kadar kalktı bu çocuğu evlatlıktan reddedecekti Ona rağmen beni bırakmadı seviyor değer veriyor Hani sevdiğimi de belli ediyor iki buçuk yıldır beraberiz yani bu olay olduğundan beri bir buçuk yıldır peşimle hiçbir şekilde beni bırakmadı onca zorlar ve ailesine rağmen ama Benim olanlardan dolayı güvenim bitti çocuğa güvenemiyorum bu olaylar olduktan sonra Aslında gözü açıldı çünkü Bundan önce annesiydi babasını küçük yaşta kaybettiği için annesiyle büyütülmüş bir çocuk ama annecilikten çıktım diyor hani gözüm açıldı Sena ben sana ve Bana yapılanları unutmam dedi Bir yandan da benden hoşlanan eski bir çocuk vardı onun sevgilisi var diye düşünüyordum çünkü benim olduğunu biliyordu takipten çıkmıştık birbirimize Ama dün bana istek atmış paylaşımlarına baktım imalı imalı şeyler paylaşıyor Çünkü takipçisi bir anda ikibinden 400'e düştü aklımı karıştırmaya çalışıyor olabilir mi Sizce ne yapmalıyım
İki buçuk yıllık bir ilişkimiz yoksa yeni biri mi Lütfen yardımcı olun seni seven değer veren mi yoksa bu baskasi mi?