Yazma deyince de hemen pes eden de ne bileyim.. 😏 Özellikle de bi erkek yazma dense de taam deyip susuyorsa bence sevgili yapmasın ya.

Yazma deyince de hemen pes eden de ne bileyim.. 😏 Özellikle de bi erkek yazma dense de taam deyip susuyorsa bence sevgili yapmasın ya.
Yazmam belki sinirle söyledi belki gerçek valla yazmam bir hocamız vardı çocukla iletişim dersinde ister çocukla ister yetişkinle bir çatışmanız olsun sakinleşmesini bekleyin derdi hatta karşıdakine sakinleş öyle konuşalım diyin derdi o gündür bugündür biriyle çatışmam olsa yazmıyor dese de demese de
Tartışma anında veya sinirle söylenmiş sözler geçersizdir. İnsan o an ağzına geleni de saymamali ama tartışma anında söylenmiş biseyi de bahane etmemeli
Bir kadın yazma diyorsa bu, "ben sana yazma desem de, yazmalısın. Benim için çabalamanı görmek istiyorum. Beni ne kadar önemsediğini hissetmek istiyorum." demektir. Bu nedenle, yazarım. Hatta ararım.
Bazılarına da yazmamak lazım ama. Yazma dediği için değil, bazı tipler tartışmak istiyor, kızıyor falan filan ondan sonra kendi halinde bir müddet bırakmak gerek.
Ooo, şimdi böyle bir durumda olay çok hassas ya! Yazma diyorsak biraz “bak kendine gel” sinyali oluyor ama adam hemen sustuysa… Hani azıcık dik dur işte! 🎭 Tartışmak da gerek bazen, doğruyu bulmak için. Ama her şey sınırında olmalı, yoksa sadece ego savaşı olur. Sevgililik biraz mücadele gerektirir, pes etmekle olmaz tabii! 😏
Cevap
26Cevap
Yazma deyince daha inadına yazasım gelir. Söyleyeceğimi söylemeden yazmayı bırakmam..
Aahdhhd söyleyeceklerim bitmedi nereye gidiyosun
Ya şöyle diye diye insanları manipüle ettiniz yeter ısrarla yazma diyosa yazmicaksin bitti
Neden mi?
Çünkü erkeği seven insan arar yazar çabalardan
Erkek istenmediği yerde durmaza dönüştürdünüz
Yazma diyen kiz deli gibi asiktir. Sovdurtene kadar yazarim 😀
işte zeka aferin
Hahaa Allah razi olsun 😅
Yazma diyor sonuçta ne yapalım yani.. ses mi atalım
Yani siniri geçtikten sonra yazın öküz değilseniz siz de :D
İşte öküz olmayın diye ültimatom çakıyorum şu an anlayanlara :D
Hemen anında yaz diyen kim yahu siz erkekler cidden alıksınız galiba bazı konularda :D o anda yazmazsın ama bir gün sonra yazarsın atıyorum. Ya da müsait misin biraz konuşabilir miyiz dersiniz. Cidden akıl tutulması yaşıyorsunuz he bazen :D
Yaşamayın işte o kolaya kaçmak oluyor. Seviyorum ediyorum diyosanız mesela karşınızdaki insanla empati yapabilmeniz gerekiyor en başta :D
Evinin adresini biliyorumsa yeminle mini etek alıp gönderirim susjjs 'aşko bu olayyy' diyerek 😅
ahdhd tanga da gönder yanında
Bazısı lâfının üstüne lâf gelmemesi için "yazma" diyor. O zaman o kişiyi tankla ezesim geliyor.
Diğeri de sinirlendiği ya da ergensi tavırlara girdiği içindir, işte o zaman yazmam.
Beni sunuşunla cezalandırıp ve seninle bir anlık dahi olsa iletişimin kopmasına izin verme derdim.. susmicam derdim 😅
Yazmam keserim sesimi ama çileden çıktıysam dinlemem ruh halime bağlı arsız halime gelsiyse dalga bile geçerim.
Erkek mi yazma dicek.. Annesinin prensesi jsjs ben dicem yazma o da yazmaya devam edecek bu işler böyle
O sohbetten çıkamaz valla çok baskınım çıkamaz yani öyle bir ihtimali yok orada sohbette duracak tartışacak
Eğer tartışmalarda tartışmanın boyutu kızışıyor ve kötü yere gidiyorsa en azından bir tarafın durması gerekir.)
Gerçekten yazmam çünkü insan sinirli anında kırıcı ve sistem dışı oluyor. O yüzden kendi köşeme çekilir ve fırtınanın dinmesini beklerim.
Ölüm sessizligine burunurum. Kimse benden kıymetli değil.
Daha yazmam bende. Bazen evrenden ne dilediğini bilmek lazım 😂
Yazarım ben ona bakmam sdfghjklş ilaki onu yumuşatacağım başka yolu yok. 🤔
Gel o zaman birlikte yazalım aşk hikayemizi derim 😂
Kesinlikle yazmam. Saçma ergensi tavırlarıyla uğraşamam
Tavsiyeyi dikkate alıp sevgili yapmıyorum. Söz dinlerim ben 😂
yazana kadar yazmam aramam öyle kalırım taaa ki dönene kadar dönmezse keyfi bilir ısrar yok
Yazmam ben de kızın sakinleşmesini beklerim ısrar etmek daha çok kızdırır
Hahaha. Ben yazma demem yazma derse karşımdaki kız duymam fakında olma
Erkek dediğin " yazma " denmesine rağmen ısrarla yazcckkkk
Yazma derse yazmam bı daha
Sizin tepkimi @HeartofFire ne olurdu
Konuya ve kişiye göre değişir. Genelde lafım yarım kaldıysa tamamlarım. Bunun dışında sessiz kalmak istiyorsa kendi bilir. Erkek naz niyaz yapmasın bir zahmet.
Aynısı dün başıma geldi çok sinirlendi bana sus dedi tamam sustum dedim ama akşamı aradım ne oldu havamı aldım hala sinirliydi😄
yoo yazcam derim erKEK değilimki tamam yazmicam diyim
Ona mı sorucam ne yapacağımı
Tamam yazmıyorum
Yazarm sanane kardeşim
Cevap bile atmam onla mı uğraşcam
Yazmam bende ne yapayım 😂
Prenses elbisesini almaya giderim
Öfkem geçene kadar yazarım ben
Jet hızıyla susarım.
Tamam, nasıl istersen derim, yazmam.
Yazma derken aslında yazmamı isteyen kadın ruh hastasıdır. Net değildir. Sözü ile düşüncesi tutarsızdır.
sıfır tepki bir daha yazmam
yazmazdım arardım
Ben sevgili yapmıyom ya taaam 😄😄
Yazmıyorum
Yazmam araman sormam ki
Bak beri. Önemli
Tamam bundan sonra hiç yazmam derim biter
Yazmam
Yazmamm 🙄🙄
Ararım
Yazmam
Yazmam 🤷🏻♀️