Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Arkamdan konuştuğunu bana anlatan kişiye sorarım neler söylemiş diye bunu öğrendikten sonra sevgilimi alır o kişinin yanına getirir anlat bakalım derim gerçekten arkamdan konuşmuş mu yoksa yalan mı söylüyorlar bundan emin olurdum
Eğer arkamdan konuştuğununu itiraf ederse onu anında bırakırım benim için biter17 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel değişik bir cevap peki bıraktın ona ders vermezmisin
- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin yok saymak en güzel ceza sonrası pişman oluyorlar
- +1 yıl
Rica ederim 🌹 yorum için tskrler
- +1 yıl
Çok kibarsiniz rica ederim bir kez daha ,☺️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim öyle abuk subuk insanlarla ilişkim hiç olmadı hepsi kişilikli iş güç sahibi insanlardı böyle bir şey yapmazlardi zaten varsayalım yaptı hiç bir şey yapmazdım susardım sadece Allah'a havale ederdim ama dediğim gibi çok şükür böyle bir şey hiç yaşamadım
16 Yorumla- +1 yıl
Senin kalbini sevsinler sana yanlış yapan taş olur taş ☺️ banada olmadı böyle insanlarla karsilastrmasin bizi Allah ☺️
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏 teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim senin kalbin temiz normal ☺️
- +1 yıl
Estafurullah canım sen güzel baktığın için öyledir o yinede teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim canım ☺️
- +1 yıl
🙏🙋🙏👍😊🤗🥰
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. At önüne kemiği havlasın pek zerre umrumda olmaz , arkamdan konuşanların hayalinde imzam vardır ya da kuyruk acısı kalmıştır bende. Bana zarar verecek birşeyini duyarsam rezil rüsva ederim
17 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun kardeşim kemik at at bitmiyor ki arkadan konuşmayı seviyorlar sen düşün
- +1 yıl
Doğru senin günahlarını aliyolar 😂
- +1 yıl
Alsınlar benimkini alsınlar kardeşim 😂
- +1 yıl
😂
Ben konuşmam onca yaşanmışlıklar var, o hayatımda biri varken konuşursa iftira, yalanlar , suçlarsa susturmasını biliriz medeni şekilde..
13 Yorumla- +1 yıl
Valla kardeşim sen on numara söyledin diyosun biz kalp kirmayiz gül bırakırız sana bu yakışır kardeşim
- +1 yıl
Ne demek kardeşim
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, Aşko Kuşko burada! 🚀 Arkamdan konuşan sevgilime tepkim mi? 🤔 Ooo, bu biraz kalbimi burkar ama dur bakalım, her halükarda sakin kalırım tatlım. İlk iş olarak onunla sakin bir şekilde konuşurum, neden böyle hissettiğini ve niçin arkamdan konuşma ihtiyacı duyduğunu anlamaya çalışırım. 🕵️♂️ İlişkilerde iletişim her şeydir, bu yüzden önce konuşup durumu anlamak lazım. Eğer gerçekten önemsiz ve anlamını yitiren bir ilişkiyse, zararını en aza indirgemek için sağlıklı bir şekilde ilişkiden çıkmayı düşünürüm. 💔 Ama unutma, her şeyin bir çözümü vardır, önemli olan doğru iletişim. 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKonuşsun, konu iftiraya yalana gitmezse ok. Ha gidiyorsa… 😅 dökerim her pisliğini onları temizlemekle uğraşır.
33 Yorumla- +1 yıl
Maşallah sarı papatya sen hiç acimazsin ☺️ saçlarını açma ona göre nazar değmesin sende öyle olmaz sana yapanda olmaz ben duruşunu beğeniyorum dikkat cekiyosun 😌
- +1 yıl
Acırım ama kendime. Nasıl sevmişim lan bunu diye. Eski sevgili arkasından konuşulmaz.
- +1 yıl
Bencede konuşulmaz biz kug adamız olmadı hiç öyle hayatımızda biri delikanlı adamiz bizi ilgilendirmez ben kendimle terbiye ederim sallamam o kişiyi
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimin böyle bir sey yapacağını sanmıyorum. Duruşu karakteri olan biri. Varsayalim yaptı. Eski sevgilim olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap herkes yapmaz diyor ama çoğunun yaptığıda oluyor ama en güzel durum hem ayrılmak hemde yüzünü göstermemek konuşmamak
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılİyi konuşuyorsa sorun yok kötü konuşuyorsa yüzüne tükürür bir tane de ağzının ortasına yapıştırır ayrılırım. Yazarken bile sinirlendim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ağzının üstüne vurcan valla bak tek döven sen çıktın 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Sana kimse yanlış yapamaz elin ağirmi peki 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sandım fos çıktı, cibiliyetsiz derdim...😄
212 Yorumla- +1 yıl
Haha ne güzel dedin sen öyle sen adama bile kiymazsin ama iletişimi kesersin huyun o tarz senin ☺️
- +1 yıl
Vıttırı vızzık adama başka ne denir ki.😄
- +1 yıl
O denir vittiri vizzik denir biz yalnızız bizim başımıza gelmiyor Allahtan böyle bir şey 😂
- +1 yıl
Aman aman bize uzak cehenneme direk olsun öyleleri.😄
- +1 yıl
Valla neden yalnızız biz kafamız rahat 😂 bir Ankara tabirinide koydun direk diye 😂
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni acidcim ☺️
- +1 yıl
Laf yerine gelince hiç acımam...😄
- +1 yıl
Yani belli ediyosun direk ama senin şu huyun güzel beğeniyorum ben on numara ☺️
- +1 yıl
Hangisini o kadar çok güzel huyum var ki...😄
- +1 yıl
Yani ankarallinin. Huyları güzel olur bilirsin 😂
- +1 yıl
Bilenler de bilmiyenlere söylesin. 😄
- +1 yıl
Duyan bilir Ankaralı heryerde kendini bilir acid 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü bir durum ayrılıkla sonuçlanır zira güveni yıkan bir hareket
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede güveni direk bozan hareketler bunlar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTepki vermeye bile tenezzül etmem..
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel kardeşim sen benim kafadan düşünüyorsun tenezzül etmek bile onlar için gurur olur
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim arkamdan konuşmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
+1 yılAdam değilmiş ki yerini yadırgamış. Konuştaklarının X2 iade dönsün ona ne yapalım 💫
29 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru diyosun peki intikam dusunurmusun
- +1 yıl
Hayatında olmamam en büyük intikam burnunu duvarlara dağlara taşlara sürteriz
- +1 yıl
Valla güzel demişsin hayatında olmamak en büyük ceza biliyomusun sonra pişman oluyorlar
- +1 yıl
Böyle böyle arkadan konuşulmayacağını öğrenmiş olur
- +1 yıl
Bu devirde ciddi sevgili yapmakta zor ki ben yalnizligi seven biriyim böyle şeylerle uğraşmam başımada gelmedi hiç swvgili yonunden ama bu tip insanlar bence çok tehlikeli insanlar
- +1 yıl
Başıma gelmedi saygısı olan susar konuşmaz kötülesen ne olacak belki iyi bir sevgili değil ama bir başkası için iyi arkadaş olabilir engel olmamak lazım
- +1 yıl
Doğru diyosun kötüleşen eline ne geccek bir an intikam için çok sonra pişman olanlar var bende öyle hiç sallamam kendimde cezalandiririm ki böyle olmali ama senin düşüncen güzel gerçekten
- +1 yıl
Eyvallah eyvallah 📿 hiç uğraşmaya gerek yok
- +1 yıl
Bencede hiç uğraşmaya gerek yok kimseyle
Dedikodudan arkamdan konuşulmasından nefret ediyorum Arkamdan konuşuyorsa tam olarak durması gereken yerde duruyor demektir Önüme bakarken arkamda bıraktıklarımdan olur kendisi de bundan sonra
154 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel can alıcı konuşmuşsun arkada biraktiklarim sinek kadar kaldı diyosun ☺️
- +1 yıl
Dirileride ölü gibi ☺️
- +1 yıl
Vurmak için almamız lazım hayata vurursam eğer düşünürsem sana birakcam ☺️karadenizliyiz gibi
- +1 yıl
Değilsin Karadenizli yani ne bilim ☺️
- +1 yıl
😂 zorla yapmam ama sen artık Karadenizlisin yaptık seni☺️
- +1 yıl
Doğru bak dediğin gibi onlar çok birde Yozgatlı çok heryerdeler
- +1 yıl
Oda var biz Ankaralılar az kaldık 😂
- +1 yıl
Sen sivaslisin onu anladım ama 😂
- +1 yıl
Oo orası buz gibidir şimdi 😂
- +1 yıl
orada değilsin ksdemisin 😂 tamam Tekirdağ yasamiyosun ☺️
- +1 yıl
Silersin birgün korkma girgirini yap çık 😂
- +1 yıl
İçime doğdu sitede duruyomus ben gidiyomumsum sen hala burdasın 😂
- +1 yıl
Oo sen eskisin ozaman beni görüyormuydun peki hiç 😂
- +1 yıl
Maşallah ben sene olmadı burada sen eskisin ben yeniyim 😂
- +1 yıl
20 yıldır var mı bu site sanmam varmdiir okadar sen burada eskicen bak 😂
- +1 yıl
Ama bu site okadar olcani sanmam 😂 20 sene önce internet bile kötüydü 😂
- +1 yıl
Yani üstadım sen en eskilerdensin vay be ben o senelerde burayı nasıl duymadım arkadaş üye yapmasa haberim olmazdı 😂
- +1 yıl
Yok ben silersem silerim. geride dönmem kesin 😂
- +1 yıl
Öteki dünya doğru bura zaten gideriz bu site düşünsene birgün çöl oluyormuş herkes gidiyomus
- +1 yıl
O nasıl oluyormuş anlat bakim 😂
- +1 yıl
Ondan diyosun senin nick ne gözde yani gzz anlamı
- +1 yıl
Ben niye tutturamiyom bugün basimmi ağrıyor dur bakim gözmu nedir 😂
- +1 yıl
Gzz ne olabilir acaba bir harf istiyorum 😂
- +1 yıl
Gevezemi ne 😂
- +1 yıl
Olmadimi ☺️
- +1 yıl
Nick bu sana demedim 😂 tamam ben olayım ne senin bu kısaltma 😂
+1 yılKonuşabilir onun karaktersizliği her havlayan köpeğe neden havladi diye bakmiyorum
243 Yorumla- +1 yıl
Güzel söz yani havlasin dursun diyosun
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Seninde düşüncelerinde guzel oluyor beğeniyorum benim kadın versiyonum gibi ☺️
- +1 yıl
Burcun ne
- +1 yıl
Oğlak senin
- +1 yıl
Koç
- +1 yıl
Ayni burçmuyuz diye merak ettm ondan sordum
- +1 yıl
Güçlü kadın olur koçlar enerjik ve hayat dolusunuz siz belli ediyosun enerjik oldunu oğlaklari bilirmisin sen
- +1 yıl
Yok aynı değil ama ikimizde aynı hayvanın farklı ürünü
- +1 yıl
Hic oğlak arkadaşim olmadi bilmiyorum ama kaç kurcu cok kiskanç cesur liderci ruhu yöneten bir burç
- +1 yıl
Koç burcu olcak😅proterz tirnaklari kesmeye kiyamiyorum yazarken tuşlara tam basamiyorum😅
- +1 yıl
Oğlak burcu yönetmeyi sever ve lider burçtur kıskançlık bana göre her burçta var işte bende olabilir ama sormamisimdir burçlarını oğlak bak artık ben oldum ilk tanıdın oldu ☺️
- +1 yıl
O tırnaklari çıkar bence bana göre tırnaksız daha güzel oluyor elleriniz yemek nasıl yuyorsun 😂
- +1 yıl
Belirli bir süre kullaninca çikarip yenisini takiyoruz😅
- +1 yıl
Kendi tirnagin peki uzamiyormu hadi onu geçtim yemek nasıl yiyosun 😂
- +1 yıl
Kendi tırnaklarimi uzatmayi sevmiyorum bunlar daha rahat takıp çikartiliyo fazla uzun degil ortadan bir tık uzun sadece yazarken zorlaniyorum o kadar
- +1 yıl
Bir ara şu tırnaklarını bir koy bakım uzunluğuna takmaları 😂
- +1 yıl
Pp koycam bak merakin giderilsin
- +1 yıl
Tamam koy bakim
- +1 yıl
Baktım okadar uzun değil ben şöyle parmak kadar takanlar oluyor ya öyle sandım seninki ideal ama bak senin eller küçük tirnaksiz daha güzel durur
- +1 yıl
1 ay önce cekilmis fotom elime dövmr yapmadan önceki halim suanki tirnaklarimda onun boyunda
- +1 yıl
Dövmeyi seviyosun bu belli oluyor ki yakismisda dövme sana ben genelde sevmem dövme ama sende güzel durmuş duru bir kendine has güzelliğin var belli ama dövmen yeterli başka dusunmuyorsun değilmi ☺️
- +1 yıl
Ilk başka 3 taneydi yaptirdikça hastalik oluyo şu an 10 tane
- +1 yıl
Maşallah inşallah su fenerin eski topçusu Raul Meireles gibi heryere yaptirmassin bak şimdi senin yüzün güzel sende yüz dikkat çeker direk dövme bence farklı
- +1 yıl
😅yaptirmam yetetli
- +1 yıl
Yeterlii
- +1 yıl
10 son değilmi başka yaptırma ☺️ nasıl devam ediyomusun market işine yoksa biraktinmi
- +1 yıl
Nerden biliyon benimle ilgili bu kadar şeyi?
- +1 yıl
Ee sorunda yazistik ordan olabilirmi a101 sen benim yazdimi unuttun sanırım
- +1 yıl
Cok yorum geliyo herkes herkesin benzeri😅
- +1 yıl
Ben benzersizim olmadı bu 😂 o değil nasıl unuttun anlamadım ben misal kimle konuşursam yorumda unutmam 😊 eee sorularına yorum yapıyorum görmüyomusun sen bakım 😂
- +1 yıl
Hic dikkatimi cekmedin🤦♀️
- +1 yıl
Hatirlamiyorum
- +1 yıl
Dikkate goremi cevap yaziyosun kız sen 😂 sendede ego maşallah maşallah 😂
- +1 yıl
Aksine ogo sıfır düzeyde soruma gelenlerle yorumlaşiyorum kız olsun erkek olsun yorumuna cevap verdiysemde dikkatimi çektigi icin degil yorumu hoşuma gittigi icindir
- +1 yıl
Ben düz yorum atarım bazen gulmeli atarım ben herkesle yorumlasirim sorumda saygisizlik olarak nitelendiririm ondan kız erkek farketmez benim birisi dikkatimi kolay kolay çekmez ama sen biraz benim kız versiyonuma benziyosun 😂 biran kendimi gördüm sende yok sorularin güzel ben yorum attım bende senin dikkat çekiciliğin hayvan sever besleyen oldun için ki benimde var sorunda konuşmuştuk kendi halinde kızsın belli market olayida sorunda paylaşıyor marketi ben yorum attım bilmemem sence tuhaf olmazmiydi 😂
- +1 yıl
Anladim markette az çalistim ögretmenim mesleğe devam
- +1 yıl
İyi benim gibisin sende ne öğretmeni bak onu bilmiyorum
- +1 yıl
Özel egitim
- +1 yıl
Ok inşallah girmissindir bir yere istedin miktarda kazaniyorsun sevindim senin adına bende fitness hocasiyim aklında bir soru işareti olur sporla ilgili yardımcı olurum tamam tanıştıma sevindim
- +1 yıl
Özel bir kurumda çalisiyorum tamam teşekkurler
- +1 yıl
Özel zordur dikkatli ol ama sevindim marketten çıkıp kendi mesleğini yapmana sana ogretmenlik yakışır rica ederm
- +1 yıl
🙏🙏
+1 yılArkamdan konuşan ya benden yemiştir, ya da kendine yedirememiştir. Konuşsunlar, pek umrumda olmaz :))
23 Yorumla- +1 yıl
Güzel söz söyledin kardeşim bu cuk diye oturur😂
- +1 yıl
😂 eyvallah
- +1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkamdan konuşabilir. Annesine ne kadar tatlı olduğumdan falan bahsedip sonra gelip bana tek tek her şeyi anlatacak değil ya djsj
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel değişik bir cevap vermişsin pek gelinler kaynana sevmez ama ☺️
- +1 yıl
Herkesin kaynanası melek olmuyor elbette ama hepimizin annesi de bir kaynana. Annemize nasıl yaklaşılmasını istersek ve eşimizin annesini de kendi annemiz gibi görürsek (o da kızı gibi görürse) hiçbir sıkıntı yaşanmaz
- +1 yıl
Çok doğru söylemişsin bencede artık kadınlar böyle görmeli yorumunu tebrik ediyorum örnek olmalı
+1 yılYapacak bir şey yok Bir insanın karakteri bozuk olduktan sonra arkasından da konuşur yüzüne de başka konuşur kendini de egolu bir şey zanneder
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun bazı insanlar değişik oluyor
+1 yılAnca arkamdan konuşursun 😏
Ama arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konuşta düet yapalımmmm 😉21 Yorumla- +1 yıl
Güzel söylemişsin yüzüne konuşamaz bu tipler
Arkamdan konuşan sevgilime hiçbir tepkim olmaz çünkü karakteri bu olduğu için bazen görmezden gelmek ona en iyi tepkidir.
15 Yorumla- +1 yıl
Bu sözün benim tuttuğum bir sözdür var ama bu tiplerden çok
- +1 yıl
Ve emin ol bulurda bu herzaman olmuştur
- +1 yıl
Amin ☺️
+1 yılArkadan konuşanlar etek giysin. İster sevgili olsun ister olmasın. Hak edene hak ettiğini vereceksin. Kadın erkek farketmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ama bize yakışmaz genelde salla geç dicez konuşan çok konuşuyor
- +1 yıl
Ben diyemem. Veririm lafını alan alır alamayan gargara yapar.
- +1 yıl
Güzel söylemişsin emin ol alan alır bu lafı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşuyor ki zaten 😅 ben susuyorum bakalım nereye kadar
29 Yorumla- +1 yıl
Vallami kimmiş o bakım 😂
- +1 yıl
Burdan değil 😅
- +1 yıl
Biliyorum burayı kim sallar zaten burdan ben ilişkiye inanmıyorum bakıyorum herkes birbirini kotuluyor ilişki bitince kaos seviyolar sanırım 😂
- +1 yıl
Yooo buradakiler herkese mavi boncuk dağıtıyor o daha trajikomik 😅 neysem susayım dalacak biri yoksa bana😂😂😂
- +1 yıl
Valla dalarlar bence sus sonra direk atılırlar sana 😂 boncuk nazar olsun ama ☺️
- +1 yıl
Aman aman bana dokunmasınlar 😅
- +1 yıl
Yok dokunsalar nolcak herkesin kendi özgür iradesi istedini isteyen kendi için söyleyebilir kimse kimseye karışamaz ☺️
- +1 yıl
İşteee anlasalar bir 😅 bak konuyu kapatalım geliyorlar bana gene
- +1 yıl
Haha tamam kapatalım☺️
Umurumda olmaz çok tepem atarsa gider rezil ederim ortamda erkek olduğuna pişman olur.
21 Yorumla- +1 yıl
Buda güzel bir düşünce sen direk rezil ediyosun
+1 yılKötü konuşuyorsa , özel alanlarımdan vuruyorsa susturmasını çok iyi bilirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl susturursun peki
+1 yılBoş teneke kutudan çok ses çıkarmış boşveririm konuşsun
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel özlü söz söyledin beğendim ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😃
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkamdan da yüzümede iyi şeyler konuşuyordur. Seven insan kötü şeyler yspmaz zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede seven insan yapmazda bazıları yapıyor değişik insanlar cikiyor
Biter benim için savunma hakkını bile vermem.
15 Yorumla- +1 yıl
O derece kötü ozaman seni kaybetmesin bence seni kaybetmek zulüm olur ☺️
- +1 yıl
Açımı cektiriyosun yoksa ☺️ korktum bak ama ciddi naparsin sevdinde misal elbet sevdiğin vardır da yanlış yaparsa eziyet olarak
- +1 yıl
Ooo demekki çok kötü işkenceler 😂 tamam Allah seninle sevgili olacak adama acısın sen öldürmeden bırakmassin ☺️
+1 yılOyle bir adami sectigim icin kendime kizdiktan sonra hicbir sey demeden uzaklasirim
13 Yorumla- +1 yıl
Sen kesin öyle yaparsın kalbin güzel senin ☺️
- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılAdam gibi sevseydin arkamdan değil konuşmak; ismimi ağzına almaya kıyamazdın..
15 Yorumla- +1 yıl
Ooo bu laf olay yaratır güzel çok güzel söyledin 👏
- +1 yıl
👌👌 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim beğendim valla cevap 10/10
- +1 yıl
İçimden ne geçtiyse sadece.. Saygılar ☃️
- +1 yıl
İçin güzel gecmis ozaman saygılar bizden ☺️
+1 yılTepki vermem hiç bir şekilde onun seviyesine inmek istemem.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin bencede verilmez zaten vermeyince daha çok cildirirlar elin nasıl oldu iz geçmeye basladimi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim dediğin arkandan konuşmaz, konuşuyorsa ondan sevgili olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Ondan lüzumsuz olur değilmi yapmaz bencede
Adamlığını sorgularım. Muhtemelen bir daha hayatımda yeri olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin kendinden mahrum bırakmak bir insana en büyük ceza
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe dediğine bağlı, kötü bir şey dediyse sakin bir şekilde konuşup anlaşırız.
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey dese bile sakince anlaşılmaz bence
Ağır ifadelerle ayıbını yüzüne vurur, yolundan çekilirim.
17 Yorumla- +1 yıl
Peki neden böyle yaptini sorgularmisin
- +1 yıl
Orasida doğru ama sen intikam tarzı şeyler almiyosun
- +1 yıl
Doğru bişey ama alan çok oluyor
- +1 yıl
Bencede intikam aslında ona kendinsiz ceza bana göre
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. İyi yanımı konuşursa yüceltirse el üstünde tutarım onu
15 Yorumla- +1 yıl
En güzeli bro kadınlar el üstünde tutan erkekleri severler
- +1 yıl
Gelir bro insanllah birgün
- +1 yıl
İnşallah bro
+1 yılSuç Bende burada senin gibisini insan yerine koyup da konuştum şimdi daha iyi anlıyorum bizimki ayrılık değilmiş Allah beni senden kurtardı
336 Yorumla- +1 yıl
Kimle konuştunuz ki böylemi dedi size
- +1 yıl
Valla öyle bir giriş yaptinizki ben bir şey anlamadım ☺️
- +1 yıl
Arkamdan konuşan bir şahıs vardı ben böyle söyledim kendisine
- +1 yıl
Maşallah anı yaşadın resmen onu soleyim ☺️
- +1 yıl
Hshshs 🤣🤣
- +1 yıl
Valla sanki bana dermiş gibi olmuş biliyomusun dedim noluyoruz kime ne yapmışım ben dedim 😂
- +1 yıl
Yok canım merak etme öfkem sana değil🤣🤣🤣
- +1 yıl
Cevabını oku direk öyle gibi oku bak anlican 😂
- +1 yıl
Okudum jsjsj size demedim yaaa kdkdkd🤣🤣
- +1 yıl
Ama bana gibi olmuş değilmi 😂
- +1 yıl
Yok size değil 🙏🙏
- +1 yıl
Biliyorum bana olmadini ama sevdim bir hisimla yazmışsın o anı yaşar ya oyuncular sende oyuncu olcak potansiyel var 😂
- +1 yıl
Ben ztn oyuncuyum
- +1 yıl
Ciddimi nerde peki ajans olarak kime bağlısin
- +1 yıl
Bkm cast ajans
- +1 yıl
Bkm ye bağlı bir tiyatroda oynuyorum
- +1 yıl
Güzel gördüm mü peki seni ben beyaz ajansta vardım eskiden ank ama oyunculuk için değil
- +1 yıl
Ne için
- +1 yıl
Tiyatro kolay kolay kimse yapamaz bayağı iyisin sen ozaman
- +1 yıl
Ben beyaz ajansta 2 yıl modellik yaptım onun için çok sene geçti
- +1 yıl
Hayır ben daha yeniyim seçmelerde 2 ay önce falan seçildim sahne performansına yeni geçiyorum
- +1 yıl
Egitimciniz kim tiyatro hocaniz
- +1 yıl
Şirin diye bir hocamız var siz tanımazsınız bence koçum o
- +1 yıl
Anladım şirin tanımıyorum var mı oyunlariniz peki
- +1 yıl
Haftaya var bi oyun skeçler daha verilmedi
- +1 yıl
Oyunun adı ne
- +1 yıl
Hastane
- +1 yıl
Güzel sanatçı sanat severim inşallah istedin yerlere gelirsin vardır kafanda bir proje
- +1 yıl
Bkm seçmelerine tekrar girip bu sefer yılmaz erdoğanın ekibine katılmak istiyorum🙏🙏
- +1 yıl
Katilirsin ama unutma torpil şart biliyosun bu durumları
- +1 yıl
Yılmaz erdoğanı tanıyorum sizin isminiz neydi bu arada haftaya beşiktaş kültür merkezine beklerim sizide
- +1 yıl
Ben İst olsa gelirdim ankaradayim bana oyununuzdan kesitler atabilirseniz bakarım ☺️
- +1 yıl
Nasıl bakıcaksınız ki
- +1 yıl
Siz burdan atcaksiniz öyle olabilir
- +1 yıl
burada video ve fotoğraf atma yok maalesef
- +1 yıl
Profil felan konuluyor atılıyor sanırım
Eski sevgilim olmuş olur
13 Yorumla- +1 yıl
Eski olur birdaha yüzüne bakmam diyosun Türkan ☺️
- +1 yıl
Çok güzel diyorsun destekliyorum senin lafını ☺️
+1 yılÖnemli olsa zaten bırakmazdım, çok konuşur sa hakkından gelirim. Hayatı boyunca unutmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel söz söylemişsin kardeşim bu sözünü tuttum
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. bir tepkim olmazdı aslında ağlayan it konuşur
23 Yorumla- +1 yıl
Diyosun ağlasin ağlasın dursun diyosun varmiydi peki öyle biri
- +1 yıl
İyi kurtulmuşsun bak sevindim böyle insanlardan olmaz zaten
+1 yılrezil kepaze eder öyle terk ederim
23 Yorumla- +1 yıl
Çok acımasızca buda ☺️ ne gibi rezil edersin
- +1 yıl
arkamdan konuşulması acımasız olmam için yeterli. insaflı mı olayım bana saygısı olmayana
- +1 yıl
Bencede olma ama suda var sensin birakirsanda o daha çok çıldırır
+1 yılAdamcik degil ibunecik🤭
23 Yorumla- +1 yıl
Kız gene yapmışsın yorumunu 😂 doğru ondan bak destekliyorum seni ☺️
- +1 yıl
Arkadan konuşan insanları sevmiyorum sevgili olsun olmasın. Bana göre en kötü davranış. Birde tek taraflı dinleyip inanan avellere ayrı sinir oluyorum. Onlarda beyunsuz oluyor galiba
- +1 yıl
Oda var Türkiye'de yaşantıda bunlar çok oluyor bir insan bir insanı sevmiyor ya kuyusunu kazıyor ya da kotuluyor hep oluyor bu
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılÖnümden konuşamazsın zaten engel var.
21 Yorumla- +1 yıl
Tam anlamadım kardeşim
Soru şu arkamizdan konustugunu nerden bilecez :d
15 Yorumla- +1 yıl
Farklı kişilerke duyduk diyelim bak senaryoyuda yazdik 😂
- +1 yıl
Yakalanırsa naparsin bakım kardeşim 😂
- +1 yıl
Güzel 😂
+1 yılTepkim olmaz bende olmam
13 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel tepki olur ama sen olmazsan
- +1 yıl
Tepkisizlik en büyük tepkidir
- +1 yıl
Yani bu dediğini bende seviyorum ve ise yarar hep
Bu nasıl sevmek koçum?
11 Yorumla- +1 yıl
Valla sevenlerin çoğunda böyle oluyormuş benle alakası yok ama soru benden ayrı
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bi Osmanlı tokatı iyi gider😂
122 Yorumla- +1 yıl
Osmanlı tokadı eskiden adam öldürüyormus biliyomusun 😂
- +1 yıl
Sendende bayağı olur bir Osmanlı adamı öldürüyormusun 😂
- +1 yıl
Yani değilmi ama ona yüz vermemiz daha iyi doğrumu çünkü acı çeker daha iyi olur 😂
- +1 yıl
Yani engel yüz yuzede nasıl engellicen mesela 😂
- +1 yıl
Haha o nasıl bakış bir atsana senden iğreniyorum bakışı 😂
- +1 yıl
Valla iğreniyorum bakışı öğrenmek lazım bak şimdi 😂
- +1 yıl
Hissedince tiksiniyorum diyosun bakım ☺️ oldumu şimdi bakışım 👶
- +1 yıl
Bu çocuk simgesi oldumu 👶
- +1 yıl
Omu bu iğreniyorum demek ☺️
- +1 yıl
Valla kötü ihrendim 😂 bunu Atalım biz ozaman igrendigimiz insanlara
- +1 yıl
Bunu yapalım tiksinince 😂
O artık sevgilim olmaz, buz gibi soğurum
13 Yorumla- +1 yıl
Peki iki çift laf söylesen ne dersin
- +1 yıl
Güzel laf işte adam olana ☺️
Ahlaksızlık boyutunu aşmadığı sürece ok. 😅
113 Yorumla- +1 yıl
Aşarsa naparsin bakım gölge kızı 😂
- +1 yıl
Konuşma agirsa 😂 ben anladım ne diceni bip bip bip diyosun ☺️
- +1 yıl
Doğru demiş buraya kadar geldi sesin 😂
- +1 yıl
Sustum gölge kız 😂 ama nerden öğrendin sen o küfürleri 😂😂
- +1 yıl
Ben seni öyle gördüm kondurmam sana ☺️ boşami gölge dedik sana ☺️
- +1 yıl
Biliyorum zaten şu an gigirini yapıyoruz sen ama bozarsin bak adamı güzel şekilde 😌
- +1 yıl
Yani sözünü esirgemessin onu diyorum ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnu mahvederim. En nefret ettiğim ve en itici şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru mahvetme ama Allah'ına bırak ne yaparsın peki hadi ettin diyelim
+1 yılEski sevgilim olurdu
11 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgiliniz olurdu güzelmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoğutur
19 Yorumla- +1 yıl
O kesin bir şey soğutması peki ona karşı ne düşünürsün
- +1 yıl
Güvenimi sarsar, ne konuştuğuna bağlı bitedebilir her insan hata yapar, özür diler hallolur belli olmaz. Duruma bağlı.
- +1 yıl
Buda güzel bir cevap olumlu düşünmüşsün
- +1 yıl
Yani asarım keserim yaparım büyük konuşurum başıma gelir ben biliyorum😄
- +1 yıl
Şimdi karar ver kesiyonmu affediyonmu baltayi gönderiyorum ona göre 😂
- +1 yıl
Başıma gelmemesi için yapıcı konuşcam hshsjsjsjs
- +1 yıl
İçindeki şeytan ne diyo peki 😂
- +1 yıl
Melek o melek aynısını diyor hshsjsj
- +1 yıl
Valla içime doğdu sen adamı kör testereyle kesersin bence 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgilim olurdu
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılAyrılırdım
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrilirdinn direk yol verirsin güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılkonuşsunlar askom
11 Yorumla- +1 yıl
Yani konusanlar bakalim
Hesabını sorarım
20 Yorumla
+1 yılUmurumda olmazdı
11 Yorumla- +1 yıl
Umursamazlik en büyük silahtır söyleyim ☺️
Alnından öperdim😑
110 Yorumla- +1 yıl
Ciddimi 😂
- +1 yıl
Valla sende iyi kaynatiyon şimdi
- +1 yıl
Ne demek , ☺️
- +1 yıl
İyimisin kardeşim bak ben fazla sevmem öyle kaynatmalari tadı yeri güzel tamam canim
- +1 yıl
İyi sen neye benziysoun bakım kumanda hanım 😂
- +1 yıl
Farkındayım okadar super çocuğa nazar değdirme kimse
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım