İlk defa sizinle böyle bu şekilde konuşuyor ne düşünür ne yapardınız? Birde bu konuşmada en ağır söz hangisi olmuş sizce?
Part1
Part2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sana saygisi yoksa zaten kaybetmekten korkmuyor demektir. Ki zaten bu konusmadan anladigim kadariyla degerde vermiyor. Sen buna fazla yüz vermissin, kendini vazgecilmez hissettirmissin bence, bundan dolayida sana nasil davranirsa davransin gitmiceginden emin. Belkide sende ki kusurlari görmeye basladigi icin artik kaybetmekten korkmuyordur. Sende onun sana davrandigi gibi davran, umursama ama tepkinide göster. Fazla pesinden kosup ilgilenmezsen simdi olmasa bile daha sonra eminim pisman olacaktir.
Sana acı çektirmek üzmek istiyorum dedi her dediğin batıyor dedi sabah da özür mesajı atmış içimden gelerek olmadı hiç biri drdiklerimin falan yazmış
Allah alla, sana aci cektirmek üzmek istiyorum ne demek ya? Bunu dedikten sonra bence sakin eskisi gibi olma. Kanma. Demek ki ya kendi aci cekmis aynisini sana yapmak istiyor, ya da belkide sana olan sevgisi azalmis. Ne derse desin gitmiceni saniyordur belkide. Sonrasinda tabi pisman olup özur dileyecek, senin gibi birini bulamacagini biliyor. Elinde tutmak icin. Ben sahsen bana öyle dese sevgilim, devam edemezdim. Insanin sürekli aklina takilir neden öyle dedi diye. Ama bunun altinda kesin bisey var. Ya kendiyle alakali, sevgisi aski vs. ya da baska biri var.
Sevgilim bana bir kere acayip ters konustu ayri sehirlerde yasiyoruz o kadar moralim bozuldu ki. Hic yapmaz ben daha ters daha sinirli bir insanim. Baya ters konustu tamam dedim hic bir sey demedim az camdan baksana dedi meger beni kandirmis sürpriz icin 💓💓💓
Bende öyle sürpriz falan yok maalesef. İlk defa yaptı nedenini de bilmiyorum kafam çok karıştı
böyle erkeklerin yüzünden adam gibi seven erkeklerin adı kötüye çıkıyo erkekliğimden utandım ama sana şunu söyleyebilirim bu çocuk seni kaybetmekten korkmuyor yol ver gitsin.
İlk defa benimle bu şekilde konuştu 1 yıldan beri.
insanlar çok farklıdır aniden farklı duygular yaşayabilir atıyorum ben sinirliyken mesela sevgilimle konuşmuş olsam ona ters cevap verebilirim buda onu üzer kırar ve ilişkiye zarar verir benim şu konuşmadan anladığım kadarıyla umrunda değilmiş gibi davranmış tabi ki karar senin eğer ki böyle davranmaya devam ediyorsa yapacağını en iyi sen bilirsin.
Bu ne seviyesiz ya
Bizde saygi duyacak kadını arıyoruz
Adam karşısında asker arkadaşı
Aynennnn
Cevap
12Cevap
Part 2 biraz ağır olmuş ama part 1 de sahiplenme var bence sen ses çıkartmaman daha hoşuna gitmesi lazım lan falan demiş kızmışsın o da senin kızdığının farkına varıp inatla üzerine gelmiş eğer hala şu an dvam etmekte iseniz ona sende onun davrandığı gibi davrna bakalım ters davranma veya ezilmiş gibi "bana lan deme" veya da" bitti" "sen bana ne diyorsun" vs demeden devam et bakalım o nasıl davrnaıcak hala aynıysa bitir uzatma gereğini de anlat
Böyle durumlarda herkes sakinleşene kadar konuşmamak lazım neden böyle konuşmaya başlamasının sebebi nedir bir sorunu mu var mesela anlamadım ama hiçte öyle şeyler yazmasıni gerektirmio ne yaşadıysa sana
Sorun benden kaynaklı gibi uyuma meselesine kavga ettik kavga çıkardım yani ben gecelere kadar konuşmak istiyorum o erken kalktığı için erken uyumak istiyor tartışma burdan çıktı
Analdm pki biraz dha anliyisli olman gerekmio mu sonuçta erkn kalıyomuş gc vakte kadr durmaz bunun farkındasndir snde zatn nası bir tartışma oldu bilemm ama saygı cercevsii içinde sorunu halletmek grek
Hala onun Sevgilim💜 olarak kayıtlı olması da ayrı bir ironi.. Değer verme süründür senin eserin olmus bu cocugun bu hareketleri
Senin eserin olmuş derken
Yani cok yüz vermissin
Insan arkadaşına bile bu kadar aptalca davranmaz kardeşin falan mı 😆
Altında bişey yatıyor ama ne
part 2 de skmiş atmış daha ne düşüncen sen yoksa harbiden slk mısn? :D
İlk defa ya o yüzden
Çok sinirlendim cidden umarım sende aynı mesajlar yazıp engellemişsindir. Kafa yok ki ne demek
Bende aynı şekil
Bune la boyle yakinda kari kiz muhabbetide yapar bunlar ayrilmazsa 😂😂😂
O kadar değil
Takma be bunda bişey yok herkeste olur normal, demekki sorun sende egolusn 😂
İlk defa bu şekil konuştu neresi normal ayrıca ego falan yok bende
Yuh bu ne be ayrılırken bir insan bu kadar saydırmaz sen niye saydırmadın 😳😳 şok ben
Susmak en büyük erdemliktir. Bende saydırma ya kalksaydım ortada saygı denen bişey kalmazdı eminim
O sana sayarak zaten saygıyı kaldırmış ortadan
ergenlerden arınmış bir dünya için çikoland e gidin bunlar ne ya
Ergen olan yanı
Yuz verme ayiya gelir yapar haliya... :D
Çok süründürdüm oto boka trip attım ondan da olmuş olabilir djdk
Iyii olmuş. Bundan anlar siniz.
Ne alaka be
Ayyy 30yasinda bı p. zevekle mi cikisn
Ne alaka 30 yaşında jdkfkd
Sen bunu sevgili mi sanıyorsun?
İlk defa yaptı nedenini bilmiyorum
Bırak bence. Nedenini bile boşver
kendi konuşmasıyla zeka durumunu belli etmiş.
Bence de.
Hakaret ediyor ya resmen 1 dakika bile durma
En çok hangi sözüne takıldın
Beyin yaşın geride kalmış kelimesi tabikide bu nasıl bir kelime ya kendini çok zeki falan görüyor sanırım
Katılıyorum
Sevgilim olarak kalamaz.
Peki hangi söz çok mideni bulandırdı
Sen insan ol önce ve kafa yok ki kafa cümlesi.
Bırak bu herifi. Bundan bir halt olmaz.
İlk defa benimle bu şekilde konuştu inan ne yapıcam bilmiyorum
Bu yaptiklari resmen terbiyesizlik ve kişiliğine hakaret. Seviyor olabilirsin ama bunlari sana söyleyen adamla işin olmasin. Ayril gitsin..
Doğru
Ayrıl. Resmen hakaret ediyor. İğrenç
Aynen
Agzını burnunu kırardım🙄😂
Ahhahah
Bu ne ya? Ayrıl gitsin, ergen ergen konuşmuş.
Hangi sözü kaldıramazdın bu konuşmada
Hangi cümle ama
Okudukça sinirlerim bozuluyor
Okurken sinir oldum ya bu ne böyle 😒
Bide beni düşün
Çok fazla abartmış illaki bir nedeni vardır
İnşallah vardır.
Bu ne ya bişey anlayan 😏
Boşver jddjjdk
Bence sen bundan ayrıl böyle sözlerden anlamaz
İlk olduğu için tereddütle kaldım
Hiç tereddüt etme böylesiyle muhatap olma bile kendini belli etmiş
bazı kızlara yarıyor böyle konuşmak
Allah allah
Okudum
dzgün birini tercih etmezsen sonuç böyle olur işte
Aynen ama ilk defa benimle böyle konuştu
bilmiyıorum belkide dalga geçti seninle
Yazık sakat heralde.
Hahah aynen
Kafa yok ki :))
Hahahah
tatlı atışmalar
Tabi çok tatlı jdjdks
sen daha bizim atismalarimizi gorsen kavga ettigimde sinirlioluyorumama sinirim gectigindemesajlara yeniden bakiyorumgulme krizine giriyorumnasil sacmalamisiz diye :D
Çok saygısızca asla dememeliydi böyle şeyler
Bence de ama ilk defa böyle davrandı işte
Bazı insanlar gerçek yüzlerini gizleyip böyle anlarda her şeyi dökebiliyorlar 1.5 yıllık eski sevgilimde yaşadım aynılarını çünkü. Ben de kızdığı içindir demiştim ama öyle değilmiş. Dikkat etmeni öneririm.
Hakli kafa yok sende
Hahahah si
Bu nasıl konusma ya
Noldu
Nasıl ağzına sıçarsın ne yaparsın
İlk defa olduğu için bilemiyorum ya
Evet
İlk defa bu şekilde konuştuğu için şaşkınım hala 1 yıldan beri benimle hiç bu şekilde konuşmamıştı. Acaba çok mu üstüne gittim diye düşündüm çünkü bu konuşma tartışma sonrası çıkan bir diyalog. O sözlerini de kendime yediremiyorum şu an ne konuşmak istiyorum onunla ne başka birşey.
Hemen ayrilirm
Ama ilk defa yapsa?
İlk filan olsada böyle düşmana bile davranilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar