benim sorum kimse tarafından görülmedi bana da yardım eder misiniz?
Bir engelim var yürümek için koltuk değneklerini kullanıyorum ve sevgilimle çok güzel anlaşıyorduk aramızda bir problem yoktu dün dışarı çıktım ve arkadaşlarımla çekildiğim bir boydan fotoğraf atmıştım ona sabah yazdı günaydınnn dedim günaydın dedi sadece ve çok merak etmiştim merak edilecek bir şey yok dedi akşam işten aramışlar ve işte ki problemi halletmeye çalışmışlar 2dk haber verebilirdin dedim ki ne kadar yoğun olursa olsun yazmadı bende kızıp peki dedim bir şey demedim başka görüldü attı başka yazmadı, sizce ne yapmalıyım ve o neden böyle davranmış olabilir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim gibi olma hep merak ettircez sonra bize geri dönerler
Bi defa gitti geldi ikinciye de gitti geldi peki her geldiğinde sen niye kapıyı açıyorsun bi kapat kapıyı da aklı başına gelsin böyle tipleri yokluğun ile terbiye edersin ancak
Tatlım aynı durumu ben de yaşadım. Son 2 aydır soğuk yapıyordu. Zorla kalmasını sağlıyormuşum gibi. Ben de gitmek istiyorsan gidebilirsin diyordum lakin öyle bir düşüncesinin olmadığını söylerdi. Ama ben bu soğukluğa dayanamayıp ayrılmak istediğimi söyleyince bütün hatanın ben de olduğunu söyledi. Ve öyle bir gitti ki sanki hiç olmamış gibi
Kafasına taktığı kendi içinde halledemediği şeyler vardır biraz dertleşseniz iyi olabilir gibi belkide onun eksik gördüğü ama senin anlamadığın bir şey vardır
Bana bunaldığını ve sıkıldığını söylüyor anlat dinlerim seni diyorum konuşalım diyorum ama kulak arkası yapıyor ve benimle konuşmak bile istemiyor gibi bir tavrı var
Bence sende şu an fazla bunaltma tamam ilk başlarda biraz acı çekersin belki ama hayatından çık kalbinde senin kapladığın yerin boşaldığını fark edince değerini anlar
Kendi içinde birseyleri sorun etmis birlikte çözebilirsiniz belki
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Defalarca benzer şeyleri söyledi mutlu değilim uzak mesafa felan filan hep ben ilişkiyi düzeltmeye çalıştım ama artık benim de hevesim yok bir şeye amaaa özledim
Mesafeyi sorun ediyor ve sürekli tartışma yaratıyormuşum mutlu değilmiş ilişkimizden dolayı aramasını istediğimde o arama olmuyor ya da aramak istediğimde heves kırıklığı olarak kalıyor içimde
Hahaha eski sevgilin şu an senden muhtemelen daha çekici bir kızla mutlu vakit geçiriyor. Bence yerin dibinde olan loser sensin. Kendine çeki düzen vermek yerine niye bana saldırdın anlamadım?