Hangi adımı atamazsın… ilk adımı mı, yoksa son adımı mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi adımı atamazsın… ilk adımı mı, yoksa son adımı mı?

Aşkta adım atmakta zorlanmam ama erkeğin adım atması daha hoşuma gider. Ben hislerimi belli ederim, o da adım atar, bu denge çok daha güzel olur.
Kadın attırır zaten
İlk adımı atmak ilişkiyi başlatmak için bir sinyaldir. Karnında uçuşan kelebeklerin belirdiğini, kalbinde pompalanan kanın daha da sımsıcak bir hal aldıgı , etrafa leyla gibi baktıgın gözlere sahip olduğunu hissettiğin an o adımı atmak çok da zor olmuyor..
Wow böyle ifade etmek 🌷
🙂🦋
Eğer o doğru kişi hissedilen bütün maddi manevi enerji ve uyumu ile karşıma cıkmışsa.. O'nunla beraber çok güzel denk gelişlere şahitlik ediyorsa ses, bakış, cümleler.. O zaman yavaştan da olsa adımımı atar ve hiç zorlanmam..
El ele atılır tüm adımlar aşılır tüm dağlar diyorsun
Evet aynen öyle diyorum 🙂
Ilıskının durumuna göre degısır
İnanıyorsam İlk adımı kolay atarım son adımı zor
İnanmıyorsam karşımdakine İlk adımda cok zorlanırken giderken rahat olurum
Aşkta en zor adım, ne biliyor musun? İlk adım... Çünkü "Ya olmazsa?" korkusu var. Ama son adımı atmak da yürek isteyen bir iş. 🙃 Her iki durumda da cesaret lazım. Kendine güven, hislerine kulak ver. Hem, aşk dediğimiz şey biraz da cesur olmayı gerektirmez mi? 😏✨
Cevap
5Cevap
Aşk boş bir şey adım filan yok😂😂😂
Hahah
Ne yalan söyleyeyim artık zor geliyor
Yoo hiç zorlanmam
Seviyorsam belli de ederim ilk adımı da ben atarım hiç sıkıntı değil benim için😂🥱
Hahah İddailı çymışşş
Zorlanırım çünkü aşk kelimesi artık inandırıcı gelmiyor bana
Neden
Doğru ama komik olan şu bide:
bu gün sana aşığım ölüp bitiyorum diyenler ertesi gün yine sana aşığım ölüp bitiyorum derse o da çok itici geliyor kızlara kgıgjgıgjgkg
Yok ya sen de ne alaka takıntı yapma dersin …. Bu işler ters döngü…
O koluna takıp gezen çekici gelir keşke gerçekten sevseydi der insan ama aynı kişi ertesi gün ertesi ay ertesi sene de ölse bitse … sana çekici gelmez irite eder…. Ters döngü dünyası
Yani önce tanışılır arkadaş olunur. Zaten sinyaller olumluysa aşama aşama gidilir. Ama gidip de bir kıza direkt "seni çok seviyorum, çok aşığım demeyim" Ayrıca istemiyorsa üstelemeyin, efendice başka alternatiflere yönelin...
Bana adim atmasına yol yaparım sonrası onda 🤷
Keşke aşık olacak birine denk gelsem de zorlanmasam
Yani genelde çekingen biriyim ama 1 sefer konuşunca gerçekten çok rahatlıyorsunuz sizede tavsiye ederim
Son adım ne demek? bence ilk adımı erkek atmalı💅🏽
Bence de ama kadın attırrı tüm adımları
Evet hoslansam bile ilk adımı atmam
Hiçbirine zorlanmam şipşak hallolur her şey
@felsefemeraklısı felsefeci olmanın avantajı
Aşıksam zorlanmam
Hiç mi
Hayır aşık olursam seni seviyorum demek benim için zor değil topu karşı tarafa atmış olurum ve rahatlarım buna nasıl cevap vereceği tamamen ona olan ilgimin şekillenmesini belirler 😇
tabii zorlanırım
Adim atmaya düşünemiyorum
bir milim geri adım atamam
Zile basıp kaçarım
Gerekirse atarız
Adım falan atmam
artık korkuyorum
Zorlanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?