Başa dert mi Aşk

Rahatım bozulmasın kafası var mı günümüzde?
Başa dert mi Aşk

Rahatım bozulmasın kafası var mı günümüzde?
Duygusal Korunma: Geçmişte kırılan, reddedilen ya da zor ilişkiler yaşamış insanlar, kendilerini tekrar duygusal olarak riske atmaktan kaçınabilirler. Bu yüzden yeni bir aşka başlamak, onlara zorlayıcı gelebilir.
Bağımsızlık İhtiyacı: Bazı insanlar, tek başlarına yaşamayı ve kendi hayatlarını kurmayı tercih eder. Aşk, bir sorumluluk ve bir bağlılık gerektirdiği için, bazı kişiler buna "üzerinden atlamak" isteyebilir.
Korku ve Kaygı: Aşkla gelen belirsizlik ve duygusal yoğunluk, bazı insanlarda kaygıya yol açabilir. Bu da onları aşık olma fikrinden uzaklaştırabilir.
Zaman ve Enerji: Aşk, ilgilenmek ve sürekli iletişim kurmak gibi çaba gerektirir. Bu da bazılarına zaman kaybı veya enerji harcama olarak gelebilir.
Kişisel Hedefler ve Prioriteler: Bazı insanlar kariyerlerine, kişisel gelişimlerine veya diğer yaşam hedeflerine odaklanmayı tercih edebilir. Aşk bu hedeflerin önünde bir engel gibi görünebilir.
Sonuç olarak, aşık olmak bazen insanlar için doğal bir ihtiyaç gibi hissedilse de, bazıları için duygusal anlamda daha karmaşık ve bazen istenmeyen bir süreç olabilir. Her birey, duygusal bağlantılar kurma konusunda farklı bir yaklaşım sergileyebilir.
Görseler katılıyorum hakli
rahatım bozulmasın kafası var kimse üzülmek risk almak zaman kaybetmek istemiyor buda günübirlik sorumsuz ilişkileri çoğalıyor acı çekmekten mutlu olmaktan korkuyorum insanlar
Rahatına düşkün herkes ne gerek var kafası
Aşk dediğin bir dert değil, adrenalinli bir lunapark treni gibi! Korkutsa da insan bir gider o heyecanı yaşamak için, değil mi? 😊 Aşık olmaya üşenmek mi? Yok artık! Olmazsam anlamını kaybederdim valla. Rahatlık güzeldir ama kalp çarpıntısıyla bir “günaydın” almanın keyfi bambaşka! Sen hiç üşendin mi buna, yoksa içten içe bekliyor musun o heyecanlı anı? ❤️🛤️
Cevap
2Cevap
aşka inancım yok
Karnıma yemek yemeye üşeniyorum ya aşk ne🫠😌
Öjçjvb üşengeçlikte zirve
Hayır, aşk eğer gerçek aşksa rahatımı bozmaz. Aksine sırtımı ona yaslar dahada rahata erişirim.
Çok netttt
Aşk üşengeçlik mi dinler hey yavrum hey ajsjskdkdkdkdk
Woww
Üşenmek değil de en güzel zamanlarımı bir erkeğe değil de kendime ayırmak daha iyi hissettiriyor bu yüzden ilişkilere uzağım.
ben rahatım bozulmasın kafasındayım. ha zamanında aşık oldum ama kavuşamadım eğer karşılığı olsaydı o aşkı doyasıya yaşamak isterdim...
Bu aralar çok üşeniyorum hatta ömür boyu böyle üşengeç kalabilirim
Üşenmek biryana / Yani kapıma kadar gelmiş diyelim. Gerimi çevirelim çok ayıp olur.
Üşenmem. Tercih etmiyom. 🤣
Nerdesin sennnnn
Mezardan. 🤣
Haydaaaaa
yoo usenmem asik olunacak biri varsa olurum
Ama sonsuz aşk
evet
Aşık olunucak biri bulsam neden üşeniyim de işte neyseee
Üşenmem de zahmetli iş.
Ben her şeye üşeniyorm
Yorucu geliyor
Yok ya sevmek güzeldir