Baştan diyeyim bu konuşmalar geçmişte konuşulmuş yani halen arkadaşlar ama yüz yüze görüşmüyorlar kızın erkek arkadaşı olunca kocamı aramıyor sormuyor ama boştaysa telefonda kankiler işte herneyse şu konuşmalar normal mi ya

Baştan diyeyim bu konuşmalar geçmişte konuşulmuş yani halen arkadaşlar ama yüz yüze görüşmüyorlar kızın erkek arkadaşı olunca kocamı aramıyor sormuyor ama boştaysa telefonda kankiler işte herneyse şu konuşmalar normal mi ya

birbiri ile Samimi olan latifeci kişiler ile keşke sizde latifeci kişiliğinizi serbest bırakıp onlar gibi şakalaşabilseniz.
Eminim ki hayat ve eşiniz ve arkadaşları ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz
Böyle kişiliğiniz yok ise ufaktan ufaktan bu kişiliğe bütünün derim
@EdaGörür yalnız bunun biraz fazlası direk sıkıntı olabiliyor
Bu kadar hassas bir dengede ye bu kadar hoş görülü olalım ki?
olun zarar gelmez. olacağı bir şey varsa zaten olacak. engel olamazsınız. olursa hatayı (eksik, fazlalık her ne varsa) 2 tarafta arayın
samimi olan taraflarla sizde samimi olun... olmaya çalışın... olmayı başarırsanız iyi olur... takmayın, keyifli zaman geçirmeye bakın
dediğim gibi sizde beklediklerini bulamayan insan beklediklerini karşı da arar... Bu latifeci kişilik ile eğlebeilmekse bu sizde de olsa fena mı olur
beklentilerin çeşidi, kuvveti, uzun süre bulunamayışı ayrılığı beraberinde getirir
Siz sohbete, görüşmeye... V. s izin verseniz de vermeseniz de
2- bazı şeyler olmayacaksa illa aldatma ile ayrılmaya gerek yok bunları durumlarda bazı şeyleri belirleyip olay daha kritik olmadan sonlandırmak gerek dah sonrasında olursa daha çok zarar veriyor
çalınan bir şarkıda bütün enstrümanlar aynı ritmi yakalamalıdır. sizde eşiniz ile arkadaşları ile yakalayın
özellikle japonya, kore gibi ülkelerde öğretmenler her öğrencinin istegi doğrultusunda el hareketi ile dansla karşılar öğrencisini hareket. dans bitince öğrenci doğru içeri girer
düşünsenize o eğitim nasıl güzel geçer
Bir aynı zamanda şunlar önemli
1- aynı şeyi kadın yapsa erkek ya ne varki bunda diyebilecek mi
Genelde hep iki yüzlü gibi kendiler yapınca sorun değil ama karşısı yapınca olmaz durumu oluyor
Kesinlikle olmayacaksa eğer zorlamamak lazım
İlerde kopunca daha çok acıtıyor
Bu tarz konuşmalar geçmişte olmuş olsa dahi hala arkadaşlığını sürdürmesine mümkün değil izin vermem. Resmen yatak odası muhabbetleri yapmışlar, gevşek gevşek konuşmuşlar. Şimdi ise seninle evli ve sana "arkadaşım" diye savunamaz. Başlarım böyle arkadaşlığa. Empati kursun bakalım bi. Ve adım kadar eminim illa ki bir gün gene ilk fırsatta böyle cıvık cıvık konuşacaklar. Saf olma sarsıl kedine gel sende. Boşan demiyorum ama karşında ki insanı bi sars yani kendine getir. Nasıl yaparsın nasıl edersin bilemem ama bir şeyler yapman lazım.
Konuşacağım zaten geçmişte olması bir şeyi değiştirmiyor
Hayatında biri yokken tabi ki normal free demiş zaten ama hayatında biri varken olsa ki direkt aldatma olur arkadaşlık var arkadaşlık var şimdi konuşturmayın beni 🤦♀️
şu an öyle bir iletişimleri yok
Yani arada konuştuklarını biliyorum o konuşmalarda resimler ama karakterinde sıkıntı varsa tek sorun arkadaşında değildir zaten başka kadınlarla da farklı iletişimlere geçer ama ben fark edemeyebilirim
Bu durum seni rahatsız ediyorsa, hislerini kocanla paylaşmak iyi bir adım olabilir. Konuşmalar şakalaşma tonu taşıyor gibi görünse de, önemli olan senin bu durumdan nasıl etkilendiğin. 😊 İçindeki huzursuzluğu paylaşmak, hem seni rahatlatabilir hem de ilişkinizi güçlendirebilir. Anlayışlı bir diyalog her zaman faydalıdır! 💬❤️
Cevap
35Cevap
Aralarında ki cinsel çekim tüm sürati ile devam ediyor. Bu iletişim devam ettiği sürece, konunun gideceği yer net belli. Böyle bir konuşmaya izin vermemen gerekli, kendine olan saygından dolayı.
Geçmişte olması fark eder mi?
İletişim devam ediyorsa fark etmez, her an tetiklenmeye müsait
şu an nasıl bir yol izlemem lazım peki
Acele ayrıl:)
Niye
Yukarıda düşüncelerimi yazdım
Savunmak için değil ama aklımda şöyle bir düşünce var eşim evlendikten sonra böyle bir konuşması olmamış ama sonuçta karakterinde sorun varsa hali hazırda arkadaşı değil kim olsa bir şey yaşayabilir
Şimdi bu kadın ile eşin hala arkadaş değil mi?
Arkadaşlar arada da olsa konuşuyorlar iletişimleri var
Geçmiş olsun:)
Hiç normal değil. Yasaklar konsun.
Ben evlenmeden önce konuşmaları böyle halen arkadaş olmalarından rahatsız oluyorum
Bu tür konuşmalar yapan kişiler kanka olabilemez. Boşta kalınca arayıp sorması bile beni rahatsız ederdi.
şu an bir samimiyetleri yok yinede halen arkadaş olmasından huzursuzum
Ona bahsetmelisin bu durumdan
Bana neden telefonunu kurcaladığımı soracak hatta sinirlenecek günün sonunda hatalı benmişim gibi davranacak sandığın gibi bir şey değil o benim kız kardeşim gibi diyecek :)
Eşi olduğun için telefonuna baktın, kurcalamak değil o. Narsist ve manipülatörle evlisin tebrikler
😥
Ya Bugün de samimiyet durumları her iki tarafı da etkileyebilir kıskandırabilir farklı şeyler düşündürebilir. bunların dozunu çok iyi ayarlamak gerekiyor. sosyal medya ne kadar bir evlilik ya da ilişki için sıkıntı olabiliyorsa bu gibi şeylerde olabiliyor maalesef. bunu bireylerin düşünmesi ve ona göre hareket etmesi gerekiyor. Yani biraz düşünceli olup karşı tarafın sinirlerini bozmamak gerekiyor :) Sonuçta evlenmişsin artık.. bu, ilişkileri çok farklı noktaya götürüyor.
Evlendikten sonra bunun gibi konuşmalar yok ama geçmişte hep birbirlerine böyle tahrik olur gibi şeyler yazmışlar sürekli alev emojisi atmalar felan
Dikkatlice uzaktan gözlemleyin, belli etmeyin. Sevgiler :)
Bencede
Bol sans.
Kadin ile erkekten arkadaş falan olmaz kaldı ki evli erkek ne münasebet bu şekilde konuşur samimi eline geçse resmen mikecek gibi konuşmalar bunlar.. sen nasıl uyarmiyorsun bu konuda kendini toplasın
Biz daha evlenmeden önceki konuşmaları ama ben yine de rahatsız oldum şu an öyle bir diyalogları yok
Hayır yok ama halen arkadaş olmaları ve arada telefonla iletişime geçmeleri bile rahatsız ediyor
Bir kere evli bir adamın kız arkadaşı Olmaz olamaz sen onu kabullendiysen Geçmiş olsun derhal bu arkadaşlık da olsa bitirttirmeye çabala yoksa sana patlar bu iş
Daha önce çabaladım bitirmedi
senin görmenden sonra kocanın direk silmesi lazım kadını, önceden yaşanmışsa bile arık yok deyip kişiyi çıkarması lazım
Ortada bir evlilik yooksa ve bu arkadaşlik sanal üzerindense olabilir. Ama evli ve yüzyüze bakacagin bir karşi cinsle arkadaş olamazsın. İki tarafta alenen birbirine yanaşmiş. Rezillik.
Halen arkadaşlar ama biz evlenmeden önceki diyalogları bu şekilde
Güven problemi oluşturuyor bende
Yahu erkeğin kız arkadaşı mı olur, eşi sevgilisi varsa olamaz ikinci biri
Aynısı kadın için de geçerli
Bunların hepsi yedekte tutmak.
Öyle tabii
Noooo
Noooo dedim
Bunları okuduğu bilip bilmesede
Konuş biraz mesafeli olmasını iste
Bu tarz diyalıg zaman geçtikçe heo biraz daha ılımlaşır
Aklına bir şey sokmak istemiyorum ama kızdan daha öncesinde de rahatsız olmuştum eşim daha fazla konuşmaya başladı ne desem ters tepiyor daha zıttını yapıyor konuşacağım da ne diyeceğim bilmiyorum zaten nadiren konuşuyoruz diyecek veya bir şey dediğim için mesajları silecek aramaları gizleyecek eşimi biliyorum
Kendini niye basite alıyon, körler sağırlar birbirini ağırlicak sende üç maymunumu oynican, geçmişin tamam onaylamıyorum ama olmuş bişey şimdi neden diyalogda mesafeli ol gerekirse uzak dur demek çokmu zor,
Bak böyle yaklaşımlar bidaha sölüyorum gün geçtikçe her defasında biraz daha ılımlı olur nereye sürüklenir bilinmez, senden gizlicekmi tamam bırak gizlesin, ben sana tepki ver huzursuzluk çıkar aile içi sorun yaşa demiyorum, tepkini koy kabullenemiceni belli et o kadar
ben daha önce zaten ilişkimizi olumsuz etkileyecek bir arkadaşlığını kabul etmiyorum demiştim mesafe koymuştu senede belki 4 kere felan iletişime geçiyordur bu kızla ama yine de tamamen bağını kopar desem ters tepecek onun için arkadaş her şey
Dikkat et. Bende de var ama ik taraf da sezmiyor, çok yüseysel.
Yani yüzeysel konuşma da olabilir ama ben eşimle konuşmam lazım bu konuyu ama bu sefer daha dikkatli temkinli olup ne tamam yer böyle olmaz bilmiyorum
Benim çok tehlikeli bi ilgim var. Vi derinleştirsem, belki beni vururlar, en iyi ihtimalle, herşeyi kaybederim.
Nasıl bir ilgi
Biraz anaçlık var karşımdakinde, bende boş kalan bi yere dokunuyo gibi. Bazrn sanki, birbirimize hitap ediyor gibiyiz. Sanki, konuşsak farklı olcak gibi.. bazen, benim ona arka çıktığım durumlar oldu. karışık
Ama evlisin anladığım kadarıyla ve açık kapı bırakıyorsun.. ne olursa olsun yanlış
İki taraf da, birbirini EN İYİ tanoyan taraf, öyle diyim.
İşte, bu peşin yargılamalar olduğu sürece, bişey yapılaöıyo. O da evli, tatsız tuzsuz, ve sırf, o da hareket edemediği için çekiyor işte, kocası ne sunarsa.
Sıkıntı durumlar, kocanın da karısı varken kalıbına tüküreyim
Biz tanışmadan önceki konuşmaları böyle evlenince böyle şeyler konuşmamamışlar yinede fark eder mi
Eder tabi mübarek, evliyken böyle konuşmalar adapsız işler
Anlamıyorsun evlenmeden önce konuşmuşlar ama halen arkadaşlar
Hala konuşabiliyorlarsa sıkıntı diyorum sen neyini anlamıyorsun.
Bunlar daha önce baş başa 2 erkek bir kız olacak şekilde kampa gitmişler ben tabii rahatsız oldum arkadaşlığını felan silmesini istedim hayatından çıkarmadı zaten nadiren konuşuyoruz diye
Bi kereden bir şey olmaz da böyle oluyor.
Peki eşimi karşıma alıp nasıl konuşmam gerekiyor arkadaşlığını bitirmez asla
Anlayışlı birine benzemiyor eşin, ben böyle bir şey yapsam ne yapardım desen ne tepki verir sence
Saçmalama diyip sinirlenip muhtemelen konuşmanın sonunu bile dinlemez
Sizin aranız da sevgi falan kalmamış o zaman
O yüzden bu arkadaş seni dinliyormuş gibi olsa da dinlemez. Benim bildiğim eş, eşine göre yaşamını şekillendirir. Amenna zaman zaman bireysel haline de vakit verir lakin böyle değil...
Bir şeyler eksik zaten bizde
O bir şeylerin manevi olgusu çok büyük işte
Evet
Allah yardımcın olsun. Şahsen kabul edebileceğim bir hâl değil... Bir erkek olarak eşine çokça özen gösterilmesi taraftarıyım.
yapalım derken kendılerınıde ıma var bırlıkte olalım gıbı ama bayagı rahatlarmıs
Biz tanışmadan bir ay önce 2 erkek bir kadın olarak kampa gidip dağda kalmışlar onlar çok medeni biz mi yobazıs bilmiyorum ki
mesaj dm yazarmısın ınan bunu bız ıkı erkek gıtmıyoruz bırak otele gıtmeyı kamp soru cevap olmasın dıe eklesene
Bunlar mercimeği yıkayıp firina verecek nerdeyse😅
Böyle konuşması olan kız arkadaşım varsa konuşmalarını istemem ve müsaade de etmem.
Hiçbir şey anlamadım … sonuç olarak gerek yok… senin canınınsıkacak bir duruma mahal vermesin …
Sonuç olarak öyle tabii
Valla senin adam hocam Mozambik derken nergis e atlar
Bundan daha beter muhabbet görmüştüm cinsel bel altı çekim şakalar yükselerek arkadaşız demişti verse kadın koşacak
🤣🤣🤣
Kocan baya kıza yatalım demiş daha ne desin. Sen ne tepki verdib
Geçmişte ki konuşmaları kurcaladım gördüm rahatsız oldum
Yatmış bile olabilir
Tahminen öyle kışkırtıyor gibi
Galiba
Aramızda cinsellik yok uzak duyuyorum diyorsun
Nedeni uzak duruyorsun ki
Bilmiyorum sebebi çok
Eşin istiyor mu
Cevap evet istiyor ise sende gerekeni yapmalısın
Yoksa başka yönelimleri olur empati yapsana kendini kocanın yerine koy
Herhangi bir sağlık sıkıntı yoksa birlikte olmalısınız
O istiyor sen istemiyorsan kabul etmelisin
Sen istiyor o istemiyorsa o kabul etmeli
Çünkü birbirinizin helalisiniz
Evlilik bunu gerektirir birbirinizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamalısiniz
Doğru
👍👍👍
Ya boşan ya da taviz vermeden hayatında istemiyorum de kendi değerini belli etmezsen işin zor
Kocamın da kafasini koparırım kızın da
Arkadaşıymis bilmem çöp kutusu😅
Müdahale etmezsen daha çok üzüleceksin böyle bekliyerek bir şey yapamazsın
Konuşacağım yapacak bir şey yok
Evlilik öncesi konuşmalar senin neden ilgilendiriyor ki?
Halen arkadaşlar
O zaman rahatsız olduğunu söyle arkadaşlığını bitirsin.
Bitirmiyor
O zaman evliliğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.
Kafam şöyle bir şüphe dolu cinsel çekim duyuyor bişey yaşamıyor ama bir araya gelse sanki cinsel çekim hissettiği bu kadınla cinsellik Yaşar gibi hissediyorum yanlış mı
yerden göğe kadar haklısın.
baksana çocuk yapalım demiş daha neler demesi lazım sence?
Geçmişte konuşulmuş ama halen arkadaş muhtemelen iletişimini de kesmeyecek
O zaman evliliğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor..
Evet geçiriyorum ne yapayım bilmiyorum
onlar ilk fırsatta birlikte olur demedi deme
Geçmişte densizce şakalaşmış olup bu konu bir daha gündeme gelmeyebilir evlendi çünkü bilmiyorum
ama hala görüşüyorlarmış
sohbet sırasında eski defterler açılırsa şeytan girer akıllarına
Tamam işte benim de korkum bu tam olarak
Senin kesin bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmen lazım. Ya sohbeti kesersin ya da bu evlilik biter demelisin
Resti çekeceğim gün biter zaten o resti çekiyorsam ayrılırım
şu an burada neyi soruyorsun peki?
Eşimi ters teptirtmedem nasıl tavır koyacağım onu merak ediyorum
onu da sen bileceksin
Kocan ne yaşıyor evli değil mi zaten
Sonu iyiye gitmez ya kocana söyle konuşmayı kessin ya da boşa bunlar yakında sîkişir
Evlenmeden önce konuşmuşlar halen arkadaş olması beni tedirgin ediyor
Valla bunlar seks bile yapmıştır
Boşa bence yaşlarınız kaç
Araştırabilirim istersen mesajlar duruyor halen ve büyük sıkıntı yani
Neyi araştırıcaksın anlamadım
Bunların ne yaptığını
Nasıl olacak o
Sen bana bırak😃
Anladığım şu, kız verirse kocan yapar.
Kadın onu tahrik ediyormuş gibi konuşuyor mesela bi konuşmasında da sarhoşken beni ara felan yazmış
İlginçmiş. uyarmayı denedin mi
Daha önce cinsellik yaşadığını düşündüm açıkçası sordum evet diyecek hali yok hayır dedi konuşmalardan da öyle bir şey görmedim ama kadına cinsel çekim duyuyor gibi hissediyorum
Bence de fiduyuyor belki de yaşadıllar. kadın erkekten kanka olmaz bence. sana karşı ilgi alakası nasıl
Ben uzak duruyorum artık. bence iyiye gitmiyoruz kendimi kötü hissediyorum
Haklsıın sende. cocuk vsr mı? Kac yıllık evlisin
Yok 3 e gireceğiz
Cinsel hayatınız nasıl
Ben uzak duruyorum yapmıyorum
Hmm sogudun mu?
Bilmiyorum
Konuşmak ister misin?
Yok
Neden. seni dinlerim iyi olur.
Eskiden olmuşsa deşmenin anlamı yok
Bencede ama halen arkadaşlar
Belki görüşüyorlardır arada sırada bilemeyiz
Farklı şehirdeler aynı olsaydı belki de ama önemli olan burada eşimin tavrı zaten uzak olsa bile yakına gelince ne yapacağı önemli
Yani
Okurken midem bulandı.
Kocam böyle konuşmuşa o an eski kocam.
Sanki sevgili gibi konuşmalar olmuş
Yiyişir bunlar yakında
Hayır normal değil uzak durmalı...
Bence seninde erkek arkadaşların olabilir
Masallah yurumuyo koşuyo
vaya baya flörtöz yalnız :)
Bencede
Denk gelirse çöker buna
Cinsel çekim duyuyor gibi
yanı çok açık bir şekilde
Bi kere de şey yazmış sarhoşken beni ara tamam mı diye bence geçmişte bir şeyler olmuş gibi duruyor
olmuştur yani normal iki arkadaş bu şekilde konuşmaz
Normal iki arkadaş olmadığı kesin
yani iki oynaşmışlar belliki veya mesajlaşarak bişide yaşamış olabilirler sadece
Sadece arzu var üstü örtülü
Kocana karşı o daha sınırsız bir kadın olacaktır bu da kocanı kışkırtıyor
Geçmiş konuşmaları böyle şu an öyle konuşmuyorlar ama güvenim yitti
Yani erkek arzudan yürür o konu da ihmal ediyorsan senden gizlidiği ve çöm daha fazlası vardır
şu an nadiren iletişime geçiyorlar
Başka kız vardır illa bu olmalı değil ki
Bence evli olsan da sen erkeği ve taleplerini bilmeyen bir kadınsın
O talepleri yerine getirmek için de karşındakinin adamlığının yeterli olması gerekiyor ben ne istediğimi de ne yaptığımında farkındayım
Böyle içinde kurt kalır ama işte. Boşuna kendine kandırma. Bunları yakalayana kadar arzu uyumunu yakala.
ılık ılık yuruyor caKal
Onu bende hissedebiliyorum sanki kıza karşı cinsel hisler besliyor gibi bana gelmiş kardeşim diyor
Kizin verecegi anı bekliyor. Kiz henuz emin degil
şu an öyle bir konuşmaları yok ama arkadaşlıkları iyi değil bence ve ben evliyim rahatsız oluyorum bu surumdan
Bu konusmaya yapabilrn bu cesateti veren kiz zaten verir de. Rahatsiz olman normal tabiki.
Yani yakın yerde olsalar kocama net güvenmiyorum
Yapasi varsa yakin uzak fark etmez. Kocan yilisik cunku
Bu ne ya böyle igrencler
Mesafe olması şart
aldatılıyorsun
Geçmişte konuşmalar
Yok
Kimden
Geçmiş olsun terk ediliyosun
Sacma
Boşan abla gözünü seveyim
Bune buna bişey demiyomusun
Bazı şeylerin kesilmesi lazım
Evliliğin nasıl
Yollu
Yani biraz flört var
Geçmişte biz evlenmeden önce konuşmalar böyle halen arkadaş olmaları beni rahatsız ediyor
Bişey diyemiycem, rahatsız olur insan normal
Yani öyle bir konuşmalarını evlendikten sonra görmedim ama halen bu tarz konuşuyorlarsa ve bilmiyorsam diye şüphelerim var
Baksana wpsine
Bakıyorum konuşmaların çoğu yarım yani belki 10 senedir arkadaşlar böyle geçmişten de hiç açıkça cinsellik yaşadıklarına dair bir şey görmedim ama öyle fotoğrafları vardı ki böyle göz göze felan aşık gibi ne bileyim ya arkadaş ama birbirine farklı hisler besleyen arkadaş gibi geliyor halen arkadaş olmaları rahatsız ediyor beni
Valla bişey diyemiyorum, zor işin. Bence izle sadece, söylesen kötü tepki gelebilir
Veya gizler söylemek kendini açık etmek gibi bir şey
Aralarında seks dönmüş ben diyim sana
Orasını bilemem
Konuşmalardan belli peki kocan bu kızla samimi konuşmaya başlayınca seninle ilgileniyor mu
Bu konuşma geçmişte olmuş şu an mesafeli gibi görünüyorlar ama halen arkadaşlar böyle bir arkadaşlığa benim güvenim yok
Bence de olmasın ama merak ettiğim onunla konuşurken sana nasıl davrandığı
Sadece onunla konuşmuyor yani nadiren telefonda iletişime geçiyorlar
Anladım da işte onunla iletişimde olduğu günlerde seninle ilgileniyor mu mesela
Bilmiyorum çok nadir telefonda konuşuyor işte çok fazla arkadaşı var bu kıza takıldım sadece
Anladım
Ayrılmalıdın
Hoş değil
uzak tut bu kadından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?