Bu mesajları konuşmaya başladıktan sonra farkettim, son mesajı sadece benimleyken cevap vermiş. mesele bir erkekle konuşması değilde , insanın arkadaşının eşiyle bu derece nasıl samimiyeti olabilir, sizin eşinize sevgilinize sizin arkadaşınız bu şekilde yılışık konuşsa tepki vermezmisiniz. birkac kişiyle daha aynı şekilde konuşmaları var , nişan yapacaktik herşeyden soğudum artık en ufak güvenim kalmadı. neymiste kötü niyetleri yokmuş kalpleri temizmiş.
Sevgilimin arkadasinin kocasıyla bu şekilde yılışık konuşması normal mi?
Bu mesajlar gerçekten sınırları zorlayan türden, özellikle karşı cinsle samimiyet konusunda hassassan. Kişilikten kişiliğe değişir tabii ama nişanlanmadan önce bu durumu ciddi bir şekilde konuşmalısınız. Güven önemli, ama bu tarz şeyler seni rahatsız ediyorsa açıkça dile getir. İlişkilerde açık iletişim her zaman en iyisidir. Umarım içini rahatlatabilirim! 💕
Kusura bakma kardeşim ama olmaz ondan arkadaşımın kocasıyla mesafeli olur insan
Soran
1 yıl
Arada bir anliyan biri çıkıyor ki bu yorumu yapıyor demekki, ben rahatsızlığımi belirtmeme rağmen ne çıkarma gereksinimi duydu ne bişey Sonra numarasını sil deyince numarayı sildi, bakiyon tüm sosyal medyada hala duruyor. ztn anlamak isteyen çıkarır gecer
Arkadasinin kocasi nisanlanin eniştesi oluyor ozellikle de yakin arkadasiysa ve aralarindaki konusmada da ekstrem bir yilisiklik goremedim ben hayati turk dizilerinde yasamiyoruz iki insan tabii ki de iletisim kuracak
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Yakın arkadasi falan değil ,5 ay aynı evde kaldığı arkadaşının kocası. arkadasiyla iki satır konuşması varken kocasıyla face , whatsap instigram heryerden absürt absurt konuşması insanı düşündürüyor. kahve içmeye çağırmış kocası. diyemezmi insan arkadaşımla haberlesiriz sende haberdar olursun diye
Onu bende anlamış değilim görmüyormu bakmiyormu desem. ben nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu baştan kendisine anlattım. beraber oldugmuz süre zarfında acil bir durum harici hiç bir arkadaşına yazma gereksinimindede bulunmadım. ve eminimki aynı şekilde ben civitsam onların sevgilileri kocalarida aynı tepkide bulunurdu
Yakin arkadasi olmadigi icin kiz ve kizla surekli konusmadiklari icin sana hak verdim bence cok fazla bir samimiyet var buyuk ihtimalle adamin esi de bilmiyordur bu kadar olduğunu
Çocukluk arkadaşının nişanlısıyla olan mesajlar vardı bakma gereksiniminde bile bulunmadım. evde kaldıkları zamanlarda beraber çocuk çıkar gelirmiş eve bizimkide varken falan kahve yaparmış bu onlara. ben ev arkadaşı evdeyken o eve birkere ayak basmadim, kızın abisi bile arkadaşı evdeyken o eve ayak basmamis bugüne kadar. ama bizim kız neyin rahatlığında kafasında blmyrm
Siz bir evlenme yoluna girdiyseniz senin sınırlarına saygi duymasi gerektiğini dusunuyorum eger arkadasinin esi ordaysa ve kahve iceceklerse seni de çağırsın cift olarak oturun iste
Bana senide cagircaktim diyorda , bunu demesinden öthe arkadaşımla haberlesiriz demesi gerekiyordu diye düşünüyorum. esini belki yalnız göndermek istemeyebilir anlarım giderler gorurusler burada önemli olan bizimkinin tuthumu. ben amcalarimin kizlarina bile yazarken derimki enişteye soyle müsait zamanda bir caylayak kahveleyek derim mesela
tabiki normal ama sosyal medya üzernden konusmalarını gereksiz buldum reel olsa anlarım da bunu bilemedim pek ben olsam kıskanır ve konusurdum noluyor diye
Bu diyalogta sorun yok, öz güvensiz misin yavrum sen
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Burdaki en büyük sıkıntı arkadaşıyla iki satır konuşması olupta kocasıyla gilgamis destanı yazması. kendi arkadasiyla bir konuşması olsa zaten umrumda olmaz.
Tamam konusmicam dedi konuşmadı. bir süre bekledim silecekmi cikaracakmi whatsaptan instigramdan diye hiç oralı olmadı yine benim zorumla çıkardı. hikayenin sonunda özgürlüğümü kısıtlıyor diye millete laf edip koynumda uyuyordu. en son ailem istemiyor diye hayatından çıkardı. ben 1 yıla yakın anlatmaya çalıştım birbirimize uygun değiliz diye dinlemedi. en sonunda tek mesajla kendi gitti. ayri olduğumuz zamanlarda bile sınavına göturdum, hastalandı başında bekledim. annesi bile herşeyin farkındaydı. babam istemiyor diye çekti gitti
Sindiremiyorum çıkıp hayatıma senden sonra birini aldım senden daha çok mutluyum dese içim biraz daha yanacak ama ümit edeceğim hiç bişey kalmayacak galiba onu istiyor gibiyim
Ben biryildir gitmeyip tek mesajla gitmesinden hayatındaki boşluğu biriyle doldurdugunu düşünüyorum ailesi istemiyor diye bir kere mesaj atmayip yazmiyacak biri değildi. söylese en azından içimdeki yanacak olan sağlam yanardi
Kendi arkadaşı olsa gam yemecem , arkadaşının kocası abi, kahve noldu diyince zor biseymi biz arkadaşımla haberlesiriz demek ne diye kendi arkadaşı kahveye cagirmazda kocası cagirirki
Benleyken çocuk kahve içmeye çağırmış, desene arkadaşımla haberlesiriz diye deilmi. arkadasiyla iki satır toplasan mesajı yok ama kocasıyla destan yazmışlar. sosyal medyadan beğenmeler telefon numarasını verip whatsaptan yazışmalar. ne işi olur abi insanın arkadaşının eşiyle
Zaten işin sonu oraya vardı aylarca sabrettim anlar eder bu durumlara diye. en sonunda beni ailesine arkadaşlarına kotuledi özgürlüğümü kisitliyordu diye
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesajlar gerçekten sınırları zorlayan türden, özellikle karşı cinsle samimiyet konusunda hassassan. Kişilikten kişiliğe değişir tabii ama nişanlanmadan önce bu durumu ciddi bir şekilde konuşmalısınız. Güven önemli, ama bu tarz şeyler seni rahatsız ediyorsa açıkça dile getir. İlişkilerde açık iletişim her zaman en iyisidir. Umarım içini rahatlatabilirim! 💕