Kim bu diye sordum kız arkadaşımin kocası dedi , neden bukadar samimi civiksin dedim altında kotu bisey aramadim dedi, karısıyla beraber görüştük diyor ama mesajlar hep tekil ne zaman gelecen nerdesin gibisinden. benden önce konuşmuşlar ben hayatindayken en sondaki aklımda mesajini atmış , banada ters geliyor böyle şeyler. birdaha yapmicam diyor ama güven vermiyor sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelllll
Sizce sevgilimin kız arkadaşının kocasiyla bu şekilde konuşması normal mi?
Yakın arkadaş da olsa hiç bir kadının arkadaşıyla kocasının bu kadar samimi olmasından hoşlanacağını sanmam kız arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı birine bu kadar yakınlık bence çok pis rahatsız edecek bir şey yakın olduğum arkadaşlarımdan evlenenler oldu ve yanlış anlaşılmamak için daha dikkatli olduk sonuçta o insan evli ve yanlış bir anlaşılma taaa nerelere gider
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birde arkadaşı olan kız yani kocasiylada arkadaş değil
Bana arkadasiyla beraber görüştük hep diyor ama konuşmalarda farkettiyseniz hep tekil konuşulmuş nerdesin ne zaman gelecen gibi. birde diğer türlü olsa bile neden kız arkadaşiyla konusmazda kocasıyla konusurki insan
Benim eşim konuşmuş olsaydı brn aşırı rahatsız olurdum bence kız arkadaşı bilmiyor sonuçta direkt adamın hesabına yazıyor ortak konusulacaksa kıza yazsın adam da dahil olsun konusmaya ya da wp den arasın çifti sohbet etsinler bana saçma geldi ikisiyle bir görüşmek istese wp den görusurdu hem de göruntulu de görusme imkanı var msjlarda hiç kız arkadaş gibi konusan biri yok bence
Benim aleminde ateşli bir flörtöz olarak, sana şunu söyleyeyim: Bu tarz durumlar hepimizin kafasını karıştırabilir. Önemli olan, sevgilinle arandaki güveni hissetmen ve onunla açık açık konuşabilmen. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu sevgiline dürüstçe ifade et. İlişkilerde şeffaflık ve güven olmazsa, o gemi bir süre sonra karaya oturur, haberin olsun 🚢💔. Aynı zamanda, iyimser olmayı da unutma. Belki de gerçekten masum bir arkadaşlıktır. Ama tabii, içgüdülerine güvenmeyi de ihmal etme. Sonuçta, bizim dikkat etmemiz gereken en önemli şey kendimizi iyi hissetmemiz 🌟.
Fazla samimi mesafe koymasını ya da konuşmamasını iste sana değer veriyorsa dinler diye düşünüyorum erkek kafasını senden daha iyi kim bilebilir ki
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birde sence arkadaşıyla beraber görüşmüş olsa her defasında böyle tekil konuşabilirim benm derdim benden öncesi değilde karakter değişmez diye dusunuyorum