Sizce eşimin bunu söylemesi normal mi?

Doğum yapalı 6 ay oldu. Özele gidiyordum normalde de devlete gideyim dedim kendi doktorum var normalde. Eşime dedim ki kadın doktor olsun sormam gereken bazı sorular var belki sert biriyse çekinebilirim. Normalde asla ayrım yapmam bu konuda. Dün halası gilde otururken görümcemle sohbet ederken birden masada kayınvalidem doktorun erkeği kadını olmaz dedi. Ben de anladım ki eşim özel isteğimi annesine yetiştirdi o da masada herkesin önünde bunu söyledi. Ben de bana dediğini anladım döndüm dedim ki iyi bi doktor olduktan sonra neden olmasın gidilir tabi ki. Ama eve giderken arabada eşimle baya kavga ettik. Beni dedim herkesin önünde bağnaz biri gibi gösterdin kaldı ki öyle de olabilirim erkek doktor seçip seçmeme benim kararım bunu niye annene söyledin. Annesi sıkıştırmış neden hala gitmediniz doktora diye kadın doktor randevusu olmadığını söylemek zorunda kalmış. O kadar sinirlendim ki masada erkekler de vardı. Bu dedi özel bi konu neden sonra konuşurz demedin herkes bilmek zorunda mıydı orada. Bundan sonra asla dedim kadın doktora gitmicem madem ki beni erkek kadın ayrımı yapıyormuş gbi gösterdiniz sen gör. Git erkek patronlarına da anlat karım muayene ve özel hayatımız konusunda erkek doktordan çekindi tanıdığınız doktor var mı diye Eşim de buna kırıldı küstük. Ya nedir bu erkeklerin anacılığı bıktım gerçekten bıktım

Sizce eşimin bunu söylemesi normal mi?