Eşimin bu sözleri normal mi sebebi ne sizce?

Selam esımle 1.5 yıllık evliyiz 5 aylık bebegımız var 15 gün önce optımuma gittik doğum günüydü alısverıs yaptık bana kötü gıyındıgıöı soyler bana bırseyler aldık sonra otoparkta aracı bulamadık arabadan inerken bebekle ugrarısken bakmayı unutmuşuz ararken esım çok sınırlendı hakaretler savurdu neyse gün bıttı dün ise dıscıye giderken optımuma yemek yemeye ugradık arabayı park ettıgımız yere baktım sonra ısımız bitti arabayı park 2 ye bırakmıstık ama bır sürü park 2 varmıs farklı bınalarda neyse bıryere baktıktan sonra hemen bulduk esım yine sınırlendı seninle tanıştığım evlendigım güne lanet olsun beynını.. Yapıyım dedi ve yemek sıparısı verıken ben buyum kola istediğimi anlatmaya calıstım kasıyere eaım araya gırdı sankı çocuğum gibi kasıyerle ıkısı sankı benle dalga geçer gibilerdı ıkısı bırden bana bırsey anlatamaya koyuldular aynı paraya büyük kola almak isterken eısm yüzünden 50 tl daha fazla ödedık ve küçük boy kola aldım vben dün bırsey demedım affettım içimde ama bugün yıne aynı tarz konuştu beynın basmıyorsa şöyle ben bakayım ben beceremıyorum de bana diyor bende benle böyle konusamayacgını soyledım ama anlayan kım sürekli bu sekıldeyız aklımı zekamı küçümser yaptıklarımı küçümser bana sabah üç beş gün zamanında calısp para kazanmıssın kendını nımetten sayma dedı ben 11 yasında çalışmaya baslamıs ailesinin destwgı olmadan ızmır bornova'da buyımus avukat sekreterlıgı yapmıs kendı hayatını devam ettırmıs şu an ise cocguma ideal sekılde annelik yapan aklı basında biriyim deli ya da kafam az basmıyor ama bunu esıme anlatamıyorum yanı gayet mantıklı düşünen güzel anlayıslı bırıyken esıme göre kendı basıma bir şey yapamam kafam az calısır fılan ve bu durumdan asırı bunaldım hatta evı terk etmeyi bıle aklımdan geçirdim ama küçük bebekle kısın ne yapıcam az önce dısarı gıttı dalga geçer gibi benı optu gıttı hiçbir acıklama yok ve her şey unutulur onun düşüncesine göre bsn bu adamla napıcam çok sıkıldım hakaret duymaktan delı olduğumu ima etmesınden
Eşimin bu sözleri normal mi sebebi ne sizce?