Güncellemeler
+1 yıl
Genelde de sürekli kadınlara bakan bir adam ama benim için ölüp bittiğini söylüyor. Benim için herşeyimi harcar herşeyimi en pahalısı en iyisini alır. Bu onurları konuşunca sinirlenir. Ben yaşım 21 onun 43
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Niye evlendin bu sapitik morukla hayatini mahvetmeyemi. Kompleksli erkekler senin gibi ergenlerle evlenir o yasta, 35 ve ustu olup genc kizlarla sadece kompleksli ve dusuk erkekler parasiyla satin alirlar cunku baska gider yanlari yoktur. Yaslanmistir artik cirkindir. Guzel ve genc kadinlar yasli erkek istemez, sadece senin gibi cocuklar ister.
Ne söylediği önemli değil aklında yer etmiş belliki
Genelde kadınlara dikkat eden bir tip şu kadın şöyledir bunjn kızı böyledir şunun kızı şöyledir boyu posu giyimi bilmem nesi. Kadın güzel değildi. Öyle akılda kalacak kadar güzel değildi sadece sen onun dudağını gördün mü çok kötü olmuştu kendine yazık etmiş vücut ayrı bir vücut kafa ayrı bir kafaydı dedi.
Orada da biz kalkana kadar sürekli kadının bacaklarına bakışlar attı kadın ayağa kalkınca kadına sırtı dönüktü yüzünü dçnmek için birşeyi bahane edip karşı tarafa geldi bence bacaklarını görmek içindi
Sende kocana birşey demedim yani başka kadının bacağına bakınca oylemi pes yani
Konuşunca bağırıp çağırıp ayrılalım der
Kedi ulaşamadiği ete mundar dermiş
Bunu biliyorum da ne alaka kadından bahsetmedik ben dudağımı yaptırmak istiyordum o da ondan bahsetti o sorada
Kocan kadina hallenmis
Eşi 21 yaşında kadın 40 hallenmiş mi sence?
Sen bence tatmin edemiyosun
Bazı kadınlar var böyle gördüğünde için bir acayip olur ama bazıları mini de olsa dikkat çekemez ben olgun severim mesela
O beni asıl tatmin edemiyor
Alet olarak mı fantezi olarak mi
Her anlamda
Haritasını çıkarmış karının rötgenci
Kadın masada oturuyordu sohbet ediyorduk
Bacak sohbeti
Çok sakinsin
Değilim hep tartışırız bu konulardan dolayı
Açıkcası yaptıklarına bakılırsa herşey normalmiş gibi