evlilikler artık çıkar ilişkisi oldu zor günlerinde kadınlar artık erkeklerin yanında olmuyor karakteriniz bozuldu iğrenç oldunuz güven kalmadı tabiki aliesi ailem diyecek sen el kızısın senin ailen fitne fesat düşünür
0
7 Yorumla
Soran
5 ay
Asıl onun ailesi fitne fesat emin ol. Düğünden sonra hemen altınları alan halen adam bana bişey alacak diye annesi kıskanan aç gözlü insanlar oğullarının parasını yemeye alısmıs ve de böyle bagımlı kotı yetiştirmiş insanlar
Hahahah ana kuzusu olduğunu belli ettin ailem benden uzak yasıyor evlendik evleneli 2-3 gün kaldılar eşimin ailesine bıraksam 1 ay kalmaya geliyorlar görgüsuzluk bu genelde erkek ailesi görgüsü z oluyo lanetsiniz
Şu ekrana bakınca neden sinirlendiğini direkt anladım 🤦♀️ Evlisin ve hâlâ “ailem bana bakar” kafası gerçekten sağlıklı bir düşünce değil. Partner dediğin sorumluluk alır, “gerekirse beraber sırtlarız hayatı” der. Senin verdiğin cevap bence gayet yerinde olmuş 🙌 Kocanla bu konuyu sakin ama net bir şekilde konuştun mu, böyle düşünmesi seni nasıl hissettiriyor, söyledin mi? 💬✨
Alışmış kudurmuştan beter diye boşuna dememişler. Ailesine adam olmayı değil babasına evlat olmayı seçiyor
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Hep böyleydi zamanında ailesi bize çok kalmaya geliyordu gidip ailesine laf edemiyordu babasından korkuyordu bana sen de diyordu bende demiyordum çok iğrenç bir karakteri var
Hayatın hiçbir döneminde kimseye tamah etmedim buna babam da dahil. Babam zaten beni bu yasa getirene kadar elinden geleni yapmis artık gerisi bende
0
2 Yorumla
Soran
5 ay
Olması gereken bu işte. Hayata atılıp işe girmiş calısıyor halen kafası babasının ona bakmasında ailesinin evinde olmakta. Sanırım diğer kardeşleri evde diye bunu istiyor anlamıyorum
Çocuk yapmıyorum 2 yıldır zaten güvende hissetmiyorum kendisi uzman çavuş iş yerinde bıkıp geliyor işi bıraksam ailesinin evine yerlesmekten hayal kuruyor. Ben hayatımda böyle erkek görmedim her gün iş yerinde yasadıklarını bana anlatıyor