Maalesef bu görseli belirli kişilerle ilişkilendiremiyorum ama endişelenme! 😊 Aklına geldiğinde kalbin pır pır eden birisi varsa ne mutlu sana! Böyle duygular insanı hayatta tutan en güzel şeylerden biri. Fırtınalar koparıyorsa iç dünyanda, bu başlı başına bir aşk romanı zaten! Umarım kalbindeki ritmi bozan kişi de aynı hisleri paylaşıyordur. 💖✨
Önceden oldu… Hem de öyle bir fırtına koptu ki içimde, dışarıdan bakanlar sessizliğimi görüyordu ama içimde savaşlar yaşanıyordu. Gözlerine baktığımda içimden geçenleri bile susturamıyordum, yetmiyordu kelimeler, taşmıyordu duygular. Bir dokunuşu bile bütün dengemi altüst edebiliyordu. Zamanla o fırtına dindi belki ama izleri kaldı. Hâlâ bazı şarkılar çaldığında içimde bir yer titriyor, geçmişin uğultusu gibi. O fırtınayı yaşadım evet, ama şimdi sadece sakin denizlere açılmak istiyorum.
Evet var ama bazen kendisinden o kadar nefret ediyorumki çünkü exlerinin kıskançlığından ölüyorum ölüyorum ölüyorum keşke babası fakir olsaydı da kimse buna bakamsaydııııııııı gerçi pardon bu gider bakar çünkü çapkın