Önce aklıma hitap etsin, kalbim sonra zaten ikna olur. Güzellik geçici, zekâ ise büyüleyicidir.

Önce aklıma hitap etsin, kalbim sonra zaten ikna olur. Güzellik geçici, zekâ ise büyüleyicidir.
Kafa atmalı, daha adam akıllı kafa atan görmedim
Senin ağzını burnunu kırarım da şimdi millet yanlış anlar gay falan sanır alkşdjkşla
Ne istediğini yani niyetini dolambaçlı yollardan değil, doğrudan söylesin. Saygılı ve kibar olsun. Her etkileşimde nazik ve saygılı bir dil kullansoın. Argo, kaba veya aşağılayıcı ifadelerden uzak durmalı ben bunlara çok önem veriyorum. İlk izlenim çok etkili oluyor.✨
Gayet mantıklı
Tavlamak bana kaba kelime gelmiştir hep kalbine calmak istiyorsa onu olan sevgisine sahiplenisi gulusuyle calmalidir duygusu olan kalbine buna kaptırır
Biraz da işin parodisi sayılır aslında. Ben de kaba olduğunu düşünüyorum.
Hmmm
Çok kurnazca bir soru. Bakalım kimden ne cevherler çıkacak. Takip ediyorum her yazılanı. Teşekkürler… 😁😎
Ben istediğimi aldım. Faydası olacaksa ne mutlu :D
Zekâya hayran birinin kalbini kazanmak için ilk adımı doğru atmak şart! 🤔 Akıl dolu bir sohbet açıp seni şaşırtabilir. İlginç konular ve yaratıcı fikirlerle kalbine giden yolda küçük bir yolculuk yapabilir. Kendini ifade etme yeteneği ve derin sohbetler seni büyüleyebilir. 🌟 Gerçekten etkilenmek istiyorsan, önyargıyı bir kenara bırak ve onu tanımaya çalış. Hadi bakalım! 😊
Cevap
33Cevap
Hakkımda bilgi sahibi olmalı, beni gözlemlemeli. Çünkü o bana açıldıktan sonra benim yapacağım ilk iş reddetmek sonra gözlemlemek jddjs
Gözlemledikten sonra dibin düşerse görersin erkek gururunu 😂😂
Hiç öyle olmadı 😅 ne bilelim niyeti ne yahu shdj
Bir şey derdim de 15-20 kişi bana düşman olur diye tahmin ediyorum 😂😂
Kim niye düşman olsun ya 😒
Demiyorum bir şey 😂
Desene meraklıyım ben djfj
Olmaz ayıp 😂
Ya söylesene be ohoo
Ya dur milletin hedefi olmak istemiyorum 😂
Hangi millet djfj
Hepsi tanıdığın 😂😂
Hepsiii mi 😒
Zeki insanın halı başka oluyor 😅
Cidden halısı da başka mı oluyor fjfjd
Tabi. Üstünde abaküs modelleri falan ")
Şaka olduğunu söyle, çabuk djdj
Şaka olduğunu... şaka şaka tamam vurma :D
Adınız uyuz soyadınız gıcık mı djdk
Adımla seslenen de var soyadımla seslenen de. Tercihlere saygı duyuyorum 😅
Ben göbek adınla sesleneceğim
Ahahaha çok iyi 😅 koyarız
Yaşasın göbek adım olcak :D
Çikilop 😌
Yeto iyiydi aslında ama :/
Off ya, tamam yeto 😅
Uyumlu, güzel 😂😂
Tövbe tövbe 🙄
Beni tavlayan tavlamış zaten.. Başkasına gerek yok.. 😅
Hmm
Hı hı.. 😅
😅
😅😅
Önce saygıyı öğrenmeli. Duygularıma dokunmadan ruhuma dokunmayı bilmeli. Zekasını kullanıp güven inşa etmeli. Laf kalabalığı yapmadan samimi ve net olmalı. Zorlayıcı yapmacık hareketlerle kendini rezil etmemeli Lafla değil tavırla duruşla gelmeli. Tavlamak zırvalık değil adamlık işidir.
Zeki, ilgili, sakin, herşeye kahkaha ile gülmeyen tebessüm eden, cok konuşmayan, çok çalışan yoğun, bir işe yaradığını gösteren, çevresi tarafından saygı gösterilen, diksiyonu güzel elleri bakımlı üstü başı temiz saç tıraşı her daim düzgün, sakalı temiz ve bakımlı olmalı...
.
Sürekli pinekleyen , yazdığım an tak diye cevap veren işsiz gibi sürekli telefonun başında bekleyen, cahil cahil konuşan, sürekli şaka yapan kahkaha atan , pek saygı görmeyen, gece işsiz gibi geç yatıp sabah öğlene kadar kalkmayan , sık sık iş değiştiren, sık sık sesi yükselen çabuk kızan, içi dışı bir (yani aklindan geçeni düşünmeden pat diye söyleyen gizemsiz) bakımsız insanlar bana uzak olsun siz de kaçın derim...
Beni tavlamak zordur. Yorarım insanı. Gerçek anlamda sabırlı ve alttan almayı bilen biri benimle olabilir ki, öyle de oluyor şu an.
Ne mutlu :D
Teşekkürler :D
Vallahi dürüstçe söylemek gerekirse önce gözüm hitap etmeli sonra onu tanımak için bir merağim olur..
Gözüme hitap etmeyen birisinden ben uzaklaşırım o kişi anca benim arkadaşım olabilir.. Ne kadar çok fizik çok önemli olmsada.
Uzak durabilir mesela
tavlama ne ya
tavla oynamayı bilmem ben 😄😄
Olur iletirim
resmin altındaki yazıyı ben yazdım sandım çünkü aynı cümleyi yazacaktım
")
Önce adam olmalı sonra benim ona karşı hislerim duygularım olmalı sonrası kolay
İletirim
Samimi ve dürüst olmalı ağır başlı ve tutarlı olmalı
Güzel
🙏🤗
Ben çok meraklı birisiyimdir benim meraklarımı gidere bilirse beni tavlaya bilir
Abi sen de her şeyi merak ediyosun. Ne işin var senin Einstein'in izafiyet teorisiyle mesela :D Git stetoskop falan tut alla alla :D
Yrrğımın altına yatması lazım. Saatlerce hayvanlar gibi sevişmesi lazım aralıksız durmadan. Eğer yatak performansını beğenirsem işte o zaman ona bir şans veririm. Yoksa bye bye
Önce o kalbinin tertemiz olduğunu hissettirebilmeli, merhametli iyi niyetli olduğunu.. vee tavlamak tabiri bu durum için hiç uygun değil. Gönlünü fetheden diyelim biz ona.
Adam gibi adam olmalı o kokuyu almalıyım. Baskın olmalı kahkaha atmamalı mesela gözlerini kısarak tebessüm etmeli. Bunların yanında benim tav olasım yoksa uzaya adımı yazdirsa kılım kıpırdamaz.
Beni tavlayan tavladı da noldu, bi kavga ettik engelledi baktı yoluna.
Eğer buluşucaksak etkinlik yapmalıyız gitar çalıyorsa öğretmeye çalışsın ya da yüzmeye götürebilir etkinlik odaklı erkekleri beğeniyorum.
çok zor ama, cesaret ve zeka ile ayn anda vurrusa benim zırh düşer.
tarihte 4 kişi mi ne çıktı, sonuncusu çocuk kafalı çıktı, f*ck ettim
Kadını tavlamak istiyorsan paran olmalı. 200 bin maasin olacak ki sana baksin. Güzel kadın şiddet ve para sever. Erkek de güzelliğe bakar.
aynı düşünce yapısına sahip olmamız gerekiyor benim gibi biri olması gerekiyor benim tam tersim biri ancak düşmanım olur
Öncesi ve sonrası çok önemli, ilk başta ilk izlenimin de başarılı olmalı, yoksa şans dahi veremiyorum.
Karakterli düzgün biri ise bişey yapmasına gerek yok
Uğraşmali çabalamali birde ilgisini sabit tutucak sadık olucak ağır başlı olucak
Konuşkan ne istediğini bilen iki lafında biri küfür olmamalı
Benden ona yeşil ışık yanmıyorsa ne yaparsa yapsın boş
Pes etmeden peşimde koşmalı. Beni gerçekten istediğine/ sevdiğine ikna etmeli.
Geçmişte ve her zmanada annesi dışında hiçbir kızla iletişim kurmamış olmalı
Hamama gidip kırklanmalı sabaha kadar namaz kılmalı tövbe estağfurullah çekmeli 😂😂😂
Tamamen o anki ruh halime bağlı bazen her şeyi yapsa olmaz bazen olur
Dudaklarım susar, gözlerim konuşur..
Beni tavlayacak kişi önce adam olsun bea
aklıma hitap ederse ztn ruhuma da hitap eder karesteristik zekaya sahip olmalı ben leb dediğimde çorumdan bahsettiğimi anlamalı yani
bir şey yapmasına gerek yok biraz şevkat gösteriyorsa beni tavlıyor zaten
Gir horona oyna, biraz bakayım sana, kaçıracağım seni numara yapma
Hayri yaşar karagülle:))
@WiLD_ANGEEL aferin kız sağa
@Adınıgönlümeyazdım karadenizli olarak bunu bilmesek ayıp bize:))
@WiLD_ANGEEL nerelisun ballim
@Adınıgönlümeyazdım aslen trabzon:))
@WiLD_ANGEEL çok şükür Trabzonsporluyum ama orali değilum
Hahahaha
Hiçbir şey kendisi gibi davransın yeterli
tamam söylerim
Öyle biri varsa selamımı da söyle 🤣
Aleyküm selam
Var burada
bir şey yapmamalı rollere gerek yok seveceksem zaten olduğu gibi severim
Diğer kadınlarla iletişimi kesmeli
İletişim kestirmek isteyen iletişim de kesmeli aynı zamanda. Sen de herkesle iletişimi keser misin?
Ben bile bilmiyorum o nerden bilsin :D
Parası olsun sana bira alsın yeter
Benim alkol ile aram yok :) Kırk yılda bir...
Tamam işte 40 yılda bir şaaparsınız olmadı :D
Tavlamak terimi hoş değil 👎
Kendi bildiğin gibi yorumla öyle cevap ver o zaman 😅
Kendi olmalı, bu yeter.
Neredeyse herkes aynı şeyi söylüyor :D
Demek ki en sağlıklı ilişki bu şekilde.
Tercih eden var etmeyen var, o ayrı😀
Kendisi gibi davransin
Bunu başarabilen yok.
O zaman uzak olsun
Gülümsesin, gerisi gelir zaten🙂
İlk Gülene nikahı basacak bu arkadaşlar herkes sinirlerine hakim olsun yanlışlıkla bile olsa gülmesin dikkat asçdkşaşl
Lannn öyle kolay mı o işler, Bizim gönlümüz kanıyor bir güler yüze 😂
Kolay tabi olm. Hani sınır tanımazdınız siz.
Çapkın çapkın uzaktan bakmasi yeterli (bana ama sadece😑.)
Boyu önemli boyu ve yapılı olmalı ( 20cm ve 190)
Hiç bir şey benim beğendiğim bir erkek tipi var öyle olsun ben onu tavlarım
İlk karşılaşma konuşma önemli o yüzden ilk ona bakarım zaten étkilenirim 🙉
Davranışları ve enerji uyumu olması çok onemli yoksa trafo bağlasanda elektrik gelmez 😅😊
Banka hesabındaki sayıları arttirmali😄
Bu nicki nerden hatırlıyorum ben ya 🫢
Tozlu raflardan😄
Oo gelir gelmez de ilk benim soruma yazmış 😅 hoş geldin madem
Ben kolay kolay tavlanmam biraz yabaniyim
Ürkünç
Nesi ürkünç
Yabanisi
E tavlayan kişi evcilleştirecek işte
Ya ahahha.
Kimsenin terbiye etmesine müsaade edemem. Beni terbiye etmeye kalkacak kişi önce kendine baksın 😅
İkeadan eşya alırsın da evinde kendin monte edersin ya aynı o hesap, beni alan beni evcilleştirmeye, değiştirmeye çalışacak 😅
Çok kötü bir durum bence. Beni sevecek olan kişi olduğum gibi sevmeli. Değiştirmeye çalışandan uzaklaşırım ben.
Artık insanı olduğu gibi seven insan yok, herkes herkesi değiştirmeye çalışıyor. Beni olduğum gibi sevsin dersen uygun kişiyi bulamazsın
Umrumda değil. Aşka inanmıyorum zaten 😂
Ben de
Hahaha hadi ya nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Hiç sanmıyorum, başta da belirttiğim gibi yabani ve ciddi biriyim öyle aşko kuşko sıcak bi yapım yok benim
Aynen knk
Önce sevgilisinden ayrılmalı, single olmalı
Benim için konuşma tarzı önemlidir
Sınırlarımı bilmeli :)
Centilmenlik hassas noktamiz
Yüreğime girmeli
Şişgo olmamalı
Adam olsun romantik olsun.
Zeki insan severim.
Tavlamali spor branşı özgüven felan
Mağazamdan ürün satın almalı hahahaha
İnce düşünen, centilmen olmalı