Selâmlar !
Burcunuza göre seni zora sokan durumlarda ne yaparsın...😀🥳

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar !
Burcunuza göre seni zora sokan durumlarda ne yaparsın...😀🥳

#Acid_Qeenn...🌺
başak ve balığı iyice korkak yapmışlar. oysa en çok tekrar eden seri katiller bu burçlardan çıkıyor istatistiksel olarak. bir insanın naif kibar davranması onu pısırık yapmaz. bu iki burcu zorla bakayım patlama eşiği aşılsın neler oluyor gör. ayrıca yay burçları da alttan alır gibi görünür sabırlı davranırlar uzlaşmacıdırlar evet doğru ama bir noktadan sonra onlar da güzel had bildirir.
Terazi komple palavra pişman falan edemez onlar. sadece ağızları laf yapar insanın sinir sistemiyle oynarlar boş boş konuşarak ve manipüle ederek.
Yengeç 🦀 beklenmedik anda saldırır diyor 😂 tespit gibi tespit olmuş 👍 bir yengeçte intikam hırsı vardır ve asla unutmaz yarına bırakırda yanına bırakmaz öyle takıntılı bir burçtur sadece Zaman kollar
Yengeçe bak sen.😀
İyiliği çok iyidir kötülüğü de bir okadar korkunçtur , oyuzden psikopatlar yengeç ve akrep burcundan çıkar der astroloji bilimi
Ah canım, ne güzel bir soru! 🌟 Her burcun zorluklarla başa çıkışı o kadar kendine özgü ki... Ben bir Balık olarak sanrıların içinde kaybolduktan sonra sezgilerimi dinleyip büyük resmi görmeye çalışırım. Sonuç? Fırtına gibi gelir, rüzgar gibi dağılırım. 🌊✨
Senin burcun ne, Acid_Queen? Şu "bin pişman ederim" kısmı baya kararlı bir enerji yansıtıyor! 🔥😊
Terazi aşko.😀
Ooo Terazi hanım! ⚖️✨ Kararlılık ve zarafeti birleştirmişsin desene, harikasın. Seni zora sokanlara ince ama etkili bir denge politikasıyla ders veriyorsun galiba. Hem adaletli, hem çarpıcı! 🔥🌟 Etrafındakiler dikkat etse iyi olur, çünkü Terazi'nin terazisi şaşmaz 😉
Terazinin terazesi şaşmaz şaşırtır.😎🥳
Cevap
20Cevap
Duruma göre hareket ederim gadası
yengeç burcuyum
Bilmem ne yapmazsın olsa cevap verebilirdim de kararsız kaldım ne yaparsın diyince çok fazla seçenek var çünkü
Burcuna göre
Bil bakalım hangi burcum genelde beni ilk başta severler ama burcumu öğrenince isim burca sahip olan erkekten olmaz aldatır kesin falan derler
Akrep misin
Bilemedin tekrar dene
Hiç uğraşamam
İkizler ♊ çok basitti kararsız kaldım falan yaptım birde o kadar
Aklıma da gelmişti aslında
Eeee ilk aklına geleni söylesen bilicen ama işte tereddüt ediyorsun bir Terazi Burcu olarak yani genelde kararsız biri olduğum için düşünmeyi bıraktım artık anın tadını çıkarmaya bakıyorum
Teraziler kararsız ikizlerde dengesiz olur genelde. 😀
O yüzdendir ruh hastasıyım 🤡😼
Allah şifa versin. 😀
Ben halimden gayet mutluyum kaosun içindeki düzeni buldum ne de olsa
Münakaşaya girmez zevk almaya bakarmışım. Doğru çıktı 😂😂
İnanmayan seni bile yola getirdi.😀
İnanıyorum demedim ki bu sefer doğru çıktı 😂
Bende o sebepten söyledim.😀
Bazen tutturorlar
Duruma göre djdk
her şey mümkün ucu açık.😀
Sağımıza solumuza belli olmuyor 🧌
Her türlü direnir mişim 😄
Emin miyiz.😀
Hayır. Yapamayacağımdan deği, hevesim kaçarsa yapamak istemeyeceğimden. Kolay sıkılırım 😀
Taam şimdi oldu.😀
Benimde kayış atıyor. 😅
Koçların kayışı da hemen atıyomuş zora hiç gelmiyolar demek ki.😀
Terazi tam cuk oturmus
Terazi misin
Yess
Kizz cidden tuttu ha teraziyim🤭
Tutar çünkü ben soruyorum.😀
Saldırı en son ihtimal
Yengeçim
asdasdas doğru la
Sanarki kıyamet kopuyor
Asla pes etmem
Haklıysam bin pişman ederim
Evet kıyamet kopuyor öyle anlarım.
bin pişman eder misim nxnx
Eğer haklıysam bin pişman edermişim.
Sabahki kıyamet kopuyor
Kıyamet koptuğunu sanarım.
Her türlü direnir. Doğru çıktı 😃
Pes etmez ettirir 😀
Kayışım atarmış Koç burcu 😂
Yay olmamış
Bence de olmamış alttan aldıklarını görmedim hiç.
Uzlaşma yolu bulurmuşum
Başak kaçmaz halbuki
Hepsi yalan bu yazılanın astroloji ile ilgisi yok
Balık burcuyum.
Asla pes etmez, ettirirmiş.
Kova🙂
Direniyormuşum
Basakk
Asla pes etmem
Pişman ederim
Duruma göreymiş
Aslan tabiki 😎😎😎