- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 3 ayMerhaba, iletişimi kuvvetli ve en önemlisi de beni anlayabilen yani bir problemim olduğunda ve anlattığımda çözüm yolu sunan, kendisiyle ilgiliyse sorumluluktan, öz eleştiriden hiçbir şekilde kaçınmayan ve özellikle merhametli, maddiyatta gözü olmayıp derdi aşk olan biri beni etkiler kişilik olarak. Fiziksel ve yüz olarak çok güzel olmasa da benimle uyumlu oluyorsa görsel olarak, o bana yeter 😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayVallahi ben birini tavlamak için falan uğraşmam anlaşıyorsam konuşuyorsam duygularım varsa giderim açık açık söylerim istiyorsa amenna dünyayı yaşatırım ama yok istemiyorsa ben de yoluma bakarım yok öyle tavlamakmış kandırmakmış zaten şöyle söyleyeyim bir kadın espri yapan erkeği sever samimi olan erkeği sever onun da o duygular varsa senin onu tavlamana bile gerek yok
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Beni tavlamak için büyük şeyler yapmasına gerek yok. Samimi olması, saygılı davranması ve gerçekten olduğu gibi görünmesi yeterli. Yapay tavırlar ya da zorlanmış sözler hemen belli oluyor. Doğal bir sohbet, içten bir gülümseme çoğu zaman en etkili şey oluyor. Bazen insanı etkileyen en güçlü şey sadeliktir.
00 Yorumla
Bana ilgisi varsa benden hoşlandığını belli edip cilvesini bana yapmalı.
Kitaplara ilgim olduğunu, kitapları kahvesiz içmediğimi bilip kahveyle gelmesi beni mesut eder, olgun olup hayatın cinselden ibaret olmadığını bilmeli.
14 Yorumla
m 3 ay@jordireis31 "Sorgulanmamış bir hayat, yaşanmaya değer değildir" olmasın o? Profilinde p*rno yıldızı Jordi El Nino var, muhtemelen sen hayatın cinselden ibaret olduğunu düşüyorsun, sabah akşam 31 çekmekten hayatın gerçeklerini bilmiyorsun beynin yosunlaşmıs mastürbasyon ile.
Hayatın cinsellikten ibaret olduğunu düşünmek, okyanusta bir damlaya bakıp 'burası okyanus' demek gibidir. Cinsellik hayatın önemli ve güzel bir parçası olabilir ama bütünü değil hayatına aldığın kadınla cinsellik yerine yaşayacağın çok aktiveler sayabilirim sana. Meselâ sahil kenarına gidip birlikte kitap okuyabilirsiniz, kitaplar üzerindeki düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz. Kitapalrdan güzel sözlerden alıntı yapıp birbirinize ilfitaflar edebilirsiniz.
Kahve eşliğinde gönül hasbihâli yapabilirsiniz, parka gidip içinizdeki çocukluğu yaşatabilirsiniz veya restorana gidip birlikte yemek yersiniz, sık sık gittiğiniz bir mekan edinin ve ilerde çocuklarınız annem ile babam zamanında hep bu mekana gelirlerdi desinler.
Başka örnekler meselâ
Sevdiği müziği dinlerken tüylerinin diken diken olması,
Bir gün batımında saatlerce oturup düşüncelere dalması,
İyi bir kitap okurken kendini bambaşka bir dünyada bulması,
Bir arkadaşıyla sabaha kadar sohbet edip zamanın nasıl geçtiğini anlamaması,
Bir hayvana veya bir çocuğa sevgiyle yaklaştığında içini kaplayan o sıcaklık veya ne bileyim bir başarıya ulaştığında hissettiği gurur. Bunların hiçbiri cinsellikle açıklanamayacak kadar derin ve insani duygular.
m 3 ayÖnce niyetini düzelt. Kadınlar Allah'ın emanetidir, niyetin iyi değilse layık olamazsın çokça defa çevrelerimden gördüm. İnsan önce kendi niyetini düzeltmeli, kendini düzeltsin ki hayatına aldığı kadına zamanla bağ, güven kurup gerisi kendi aralarında kalmış bir duruma gelirsin.
m 3 ay@jordireis31 Kötü niyetli değilsin öyle demeye çalışmadım sadece niyetin cinsellik değil birini sevip, sevilmek. Hayatı cinselliğin merkezine koymamak. Dediğim gibi cinselliği hayatın merkezine koymak, insanı diğer canlılardan ayıran o muhteşem özellikleri (düşünme, sorgulama, üretme, sanat, edebiyat, felsefe, sevgi) görmezden geliyon. Sen şu an beyninin sadece küçük bir bölümüyle yaşıyorsun. Oysa insan olmanın güzelliği, çok boyutlu olabilmesinde saklı.🙃
m 3 ay@jordireis31 Pek sanmıyorum psikolojiye zarar olduğunu dostum. İnsan sürekli evde kalıp, yalnız kalırsa şeytanın çok vesvesine yenik düşer. Muhtemelen yalnız ve tek kaldığında sürekli mastürbasyon yapıyorsun benim görüşüm bu yönde.
Evdeyken yalnız kaldığında kendini dışarıya at, seni cinselliğe iten şeyleri sil ve çıkart hayatından.
Yapay Zeka Cevapladı
BᴬLKᴵZ 22 yaşında aşk enerjisi tavan bir kız vibes aldım buradan 😏✨ Seni tavlamak için biri önce zekasıyla konuşmalı bence. Tatlı dil, hafif özgüven, biraz da sürpriz detaylar… Mesela en sevdiğin kahveyi aklında tutması bile kalp çarptırır ☕💘 Ama en önemlisi samimi olması, rol kesen hemen sınıfta kalır. Sen daha çok jest manyağı mısın yoksa söz ustası mı etkiler seni? 💬💕
04 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ayAkrepsen işin rengi değişir be kadın 😏🦂
Sen derinlik ararsın, yüzeyseli anında silersin. Tutku şart sana 🔥💋- 3 ay
Sen varya hem iyi hem tehlikelisin allahıba yakın olsun ahlaklı olsun gibi göz boyoma dizeleri geçelimde bana şöyle samimi gibi bile yapsan dürüst olsan akrepsin çıkar içindekileri 😅
- 3 ay
himm oyle mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 ayMerhaba,
Kafası güzel olmalı. 😅
Zayıf olmalı. 😅
Evlilik düşünmeli. 😅
Haramdan uzak helale yakın olmalı! 😅
İstanbul'da olmalı! 😅
Merhametli ve sadık olmalı! 😅
Zengin olmamalı ama gönlü zengin olabilir...14 Yorumla- 3 ay
Evet canım ondan 😅
- 3 ay
Hıhi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmasına gerek yok çünkü bakmam zTen 😂 boşu boşuna uğraşmasin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben tavlanmam sanırım, beğendiysem beğenmişimdir o kadar, herhangi bir çabayla olacak bir şey değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 3 ayGüvenimi kazanmalı oda imkansız gibi bir şey
13 Yorumla- 3 ay
Bu kadar katı kurallı olma ayol evde kalacaksın 😀😀😀
- 3 ay
Yo otelde kaldırım bende :D :D (vurmayın)
- 3 ay
Ahahahaha öyle olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayTavlanmak istiyorsam tavlanırım, ekstradan bir şey yapmasına lüzum yok yani, kaşını kaldırsa yeter yani, benim tavlanmaya gönlüm olsun yeter ki :D Ay yeter ki dedim ya şu şarkı çaldı dimağımda , yazdıklarımla alakası yok bu şarkının lakin bazen komik şeyler yazarız , paylaştığımız şarkı da melankolik olur, her şey uyumlu mu olacak :D Bazen uyumsuzluklarda uyum vardır , bazen en güzel uyum uyumsuzluklar da yakalanır, o vakit paylaşalım o şarkıyı alakaya maydanoz demeden🥳
https://youtu.be/Fu23FETsy7E?si=iete0QulAjUmoh3W30 Yorumla
3 ayErkeksi tavırlar ve ince düşüncesini göstermeli. Erkeksi tavırdan kastım hem fiziksel hem davranış bazlı. Ses tonu beni inanılmaz cezbediyor, erkeksi bir tonu varsa direkt eriyorum. İnce düşünce de tam olarak özel olduğumu, diğerlerinden farkım olduğunu, benim için düşündüğünü hissettirmesi.
41 Yorumla- 3 ay
Senin icin dusummek bunu nasil belli ederim ne yspmsliyim seni dusundugunu anlsman icin
3 ayYüksek eril tavırlar. Centilmen hareketler, buram buram erkeksilik kokan hareketler. Tip falan önemli değil o eril enerji çok önemli, o yoksa yakışıklı olsa bile beni asla tavlayamaz.
90 Yorumla
2 ayYapışmak lazım)) dünyadan kopuk biriyim kendi hedeflerime odaklıyım bu yüzden sürekli yapışması lazım)) çünkü gerçekte beni tavlamak mümkün değil. Sebep: insan sevdiğine benzer, ben de yüce gönüllü biriyim, cömert biriyim, yapışması lazım, gerçekten istediğini göstermesi lazım ki bakışlarım ona çevrilsin. Çünkü ben yapılan mücadeleyi, verilen emeği ve gerçek isteği cevapsız bırakmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 3 ayTavlanmaya kapalıyım 🤪.
35 Yorumla- 3 ay
Öyle deme sen yine 😂
- 3 ay
Büyük konuşup öyle diyeceğim 🤪.
- 3 ay
Hahah😂
- 3 ay
Vallaha taktik değil 🤪.
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kartal civarında yalnız yaşamalı, kendi fikirleriyle yaşamalı, üçüncü kişileri hayatında söz sahibi kılmamalı. Gerisi kolay :d
15 Yorumla- 3 ay
Geçen soru sordum sitede olultur hesabıno neden kapattı diye yeniden gelmiş sıkıştır olarak hdhdh
3 ayÇok güzel gülüşü vardı tavladı beni 😄 @Öylesinebirixxxx
23 Yorumla- 3 ay
Ayy şımardımm🙃😀 Buna ne denir ki teşekkür ederim 🤍
- 3 ay
😄😄😍
Kasmayın derim konuşmak isteyen kendi gelir. İki taraf içinde geçerli. Tavlamak kelimesi biraz argo. Yani birini kendinize aşık etmek veya sevgili yapmak için kendiniz olduğundan daha farklı şekillere giriyorsunuz. Daha sonra özünüze döndüğünüzde ise, ilişkideki çatlaklar çıkıyor. Bırakın gelen insanlar vitrininize değil ikliminize gelsin, öyle daha sağlam temeller kurarsınız. Sizi olduğunuz gibi seven insanlarla beraber olun. dürüst olun. Kısa bir not daha egolu, empati yeteneği olmayan, alttan almayı bilmeyen, dünyanın sadece kendi etrafında döndüğünü zanneden insanlardan uzak durun. İyi geceler
00 Yorumla
3 ayKarakterini ortaya koymalı. maddi konularda, evlilik konusunda ilişkiler konusunda kendini ifade edip karşımda ki insanı tanımamı sağlamalı davranışlarıyla. Yanlızca sözlü hiç bir şey ifade etmez. Davranış, bedendili ve ve ağzından çıkanlar uyumlu olmalı. O yüzden eylencesine hariçi kimseye yavşamak sulanmak amaçlı mesaj atmamışımdır.
00 Yorumla
3 ayTavlanmam kişiliği iyi olmaz hayvan sevmez kendine hakim değilse bakire değilse iyi günler ömürlük arkadaş yoldaş peki cinsiyete göre hareket etmediğim için dost dediğim kişilerin çoğu kız
Ama saydığım kriterleri dahil temiz değil kendini korumamış birisiyse sadece arkadaşım olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
3 ayBirine güvenmem bağlanmam çok zor önce bunu bilmeli. güvendikten ve bağlandıktan sonra hiç bir şey beni ondan ayıramaz. ama bana yalan söylerse iki yüzlülük yaparsa onu sileceğimi ve affetmeyeceğimi de bilmeli..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayEfendi, cömert, karsı cinsle muhabbeti olmaması ve saygılı biriyse düşerim
32 Yorumla- 3 ay
Bende katılıyorum. Kadın versiyonu olsun. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
3 ayZeki olmalı, zekası etkilesin beniii 🫠 başka türlü cidden hiç etkilenmem
33 Yorumla- 3 ay
Yo değilim
- 3 ay
Bana anştain derlerdi 😂
3 ayAşırı titiz olması gerekirdi kişisel hijyen olarak ve. Eril biri ( eril dediğim kaba biri değil gayet merhametli ) örnek veriyorum dedikodu yapmamak gibi bu gibi davranışları ben bile kadın olarak yapmıyorum fısfıs he söylenir gülünür o başka
cömert mert biri olmalı benim de neyim varsa ikimizin olsun dünya malı dünyada kalır nedir sanki bir yemek bunlar Boş şeyler
11 Yorumla- 3 ay
Ne istediğini bilen çok güzel sözler tebrik ederim
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İstikrar, icraat sahiplenme bu üçlemeye sahip olmalı..
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. Akıllı olmalı , karşı cinsle fazla samimi olmamalı , ailesini sevmeli , dürüst güven verici olmalı sinirlenince küfür etmemeli en önemlisi bu
21 Yorumla- 3 ay
Sinirlenince sinirine hakim olmak kolayda anlık bir olay olunca o küfür illa ki çıkıyor ağızdan bir buna engel olamıyorum sinirliyken şu ana kadar hiç küfür etmedim bile diyebilirim
Ama ayağımı bir yere vurunca
Ya da önümden birden bir hayvan gibi bir şey geçince o küfür ediliyor Sadece
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Böyle güzel güzel baksın yanına geleyim güzel güzel sohbet edelim güzel güzel anlaşalım daha ne olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Beni önemsediğini belli etmeli, önceliği yapmalı. Bir de üslubu düzgün olmalı ya buna çok önem veriyorum. Kaba saba konuştuğu an soğurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İçimde bir yerlere dokunmalı.
16 YorumlaBen beğendiysem o kişiyi her hareletiyle beni tavlayabilir... Beğenmediysem de ne yaparsa yapsın maalesef olmuyor..
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayErkeksi olmalı nerede nasıl konuşması gerektiğini bilen işi gücü yerinde iltifat edip jestler yapmalı
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayatım boyunca hiç aşık olmadım bu gidişlede olamayacagım gibi görünüyor belki bitık hoşlantı olur sonra yaptıgı saçma şeylerden dolayı soğudum beni tavlaması için ilk önce güzel olucak konuşması etkileyici olacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Beni tavlayan kişi karizmatik ol alı samimi olmalı ve güven vermeli bunlar varsa bu iş okey 😉
31 Yorumla- 3 ay
Her kadınin aradığı özellik yanlız okumuş olmalı yazmayı unutmuşsun
Ben hayatımda birini istemedikten sonra ne yapsa boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayBeni tavlamak için mini etek veya tayt giysin yeter
10 Yorumla
3 aysözünün eri olmalı, kültürlü ve entelektüel olmalı. Atatürkçü olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Güzel tarafını öne çıkararak onun dikkatini çekerek samimi diyalog ile olur
10 YorumlaO iş o kadar zor ki, bende bilmiyorum sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. - Tavla alıp gelmesi yeterli
10 Yorumlaİdealleri olsun hobileri vs kütüphaneden çıkmasın mümkünse
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dürüst, sadık, anlayışlı, iyi kalpli, merhametli, hoşsohbet olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı.
3 ayKimse kendini kandırmasın beğendiği biri değilse isterse 40 takla atla işe yaramaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayBeni tavlaması için "beni tavlamak için uğraşmamalı. "
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Tüm içtenliği samimiyeti güler yüzü yeterli. Niyetinden emin olduğum sürece hiçbir problem yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayKendinden emin haller beni çok etkiler. Çok bir şey yapmasına gerek yok. Eril enerji direkt çözer işi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.
3 ayÖncelikle bir konuşma başlamalı. Belki şaşıdır duvara bakıyor ama ben bana bakıyor sanıyorum. Var böyle durumlar djhgfh
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
3 ayÇok bir şeye gerek yok
Dürüst olsun dobra olsun direkt anlatsin durumu hoslandim tanisalim vs veya hissettirsin bunu bana ben de de bir kivilcim olusursa ben ona birakmam kendim hallederim zaten10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
3 ayKadında en etkili şey bence birincisi özgüveni zekası ve bakımı.. zeki bir kadın etkilemek istediği erkeği her türlü etkiler tavlar yani yeterki zekası kuvvetli olsun.
00 Yorumla
3 ayOncelıkle temız jelatını acılmamıs bır kızsa ve elı yuzu duzgunse cok zayıf veya ırı değilse. Tenı koyu degılse. V e gercekten en onemlı olan ılk 3 seyden bırı benım ıcın kıbar ve nazık bır kız olması. kaba saba kufur edıp argo konussan erkek kankaları olan kızı babası sevsın
00 Yorumla
3 ayBeni tavlamak hem kolay hem zor. Doğal olan, iletişimi sürdürmek isteyen kişiler hoşuma gidiyor. Zor yanı, beni kolay lokma gibi gören ve havalara giren kişiler ağzıyla kuş tutsa tavlayamaz
00 Yorumla
3 ayDirek dalmalı. Çekingen olmamalı. Napiyosun nasılsın değil naber aşkım demeli. ( Onu beğendiysem )
32 Yorumla- 3 ay
Dalarız
3 ayHizmetçi olamam tavlamasın 3 kuruş için mükemmel hizmet isteyen annesinin evinde yaşamaya devam etsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayOrijinal ve organik olmalı, bu haliyle de bana çekici gelmeli.
20 Yorumla
3 aybir şey yapmasın , ben beğenirsem beğenirim illa bir şey olması gerekmez
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
3 ayKararlı, güvenilir ve çözüm odaklı bir imaj çizmeli gözümde.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayValla tavlamak kelimesi bile hoşuma gitmiyorken hiçbir şey yapmasına gerek yok tanışmak istiyorsa dümdüz gelsin söylesin anlatsın. Öcü değilim ya yemicem onu sonuçta
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
3 ayBeni sevmeli, dürüst olmalı, net olmalı, gerisine konuşarak tanışarak bakılır.
20 Yorumla
3 aySevdiğini ve önceliği olduğumu hissettirse yeter sahtesini anlıya biliyorum nasıl bilmiyorum ama hislerim gerçekten kuvvetli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 3 ayTavlanmak istediğim bir kişiyse çok bir şey yapmasına gerek yok ama tavlanasım yoksa ağzıyla kuş tutsa nafile
00 Yorumla Güzel soru, neye tavlanırdımı hiç düşünmediğimi fark ettim. Acaba aynı şeylere mi tavlanıyoruz?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
3 ayKonuşkan, arkadaş canlısı ve kendine güvenen birisi olmalı hem 1 de bakımlı olmalı.. başlangıç olarak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ıcındeki kucuk kız cocugunu gostermeli. bakımlı güzel olmalı. kilosuna bakmalı. hayat dolu sevimli şirin olmalı. ozetle bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence samimi ve dürüst davranmalı, interestsimle ilgili şeyler konuşmalı, beni güldürebilmeli dimi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben çok zor tavlanırım. Çok kez ulaşılamaz olduğumu duydum bu konuda. Bu yüzden bunu ben istemeliyim. Aksi halde zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
3 ayHiç bir şey yapmasın, kendine baksın, dik dursun, düzgün olsun, bana benden hoşlandığını hissettirmesi yeterli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
s 3 ayBir kadın ne yapacağını iyi bilir. Özellikle ikizler burcuna. Nereden etkileyeceğini bilir. O yüzden çok zorlanacağını zannetmiyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat