Kişilik & Karakter Sana tokat atana sen ne yaparsın? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Detay soru başlığında Hayatını s*kerdim büyük ihtimalle skdhdhjd Sana tokat atana sen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kadın tokat attıysa hiç bir şey yapmam tabi kil de.. erkek attıysa yumrukla karşılık veririm :D 0 0 Yorumla
Satisfying_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Erkekse bende ona atardım. Kızsa dalga geçerek bak diğer yanağım kızarmadı onada bi tane atsana derdim 😅 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Neden kızı hafife alıyorsun? Eli ağır kızlarda var Yorumla Satisfying_ +1 yıl her kıza söyleyeceğim demedim ki zaten :d Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. durup dururken atan olursa çıktığı yere sokardım onu 0 0 Yorumla
Wolfalpha182 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 741 cevap paylaştı. Vallaha bilmiyorum ama iyi şeyler olmazdı o kesin : ))) 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı. tamam apla yapardın eminim 0 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Yapardım Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl kesici delici aletlerle saldırırdım 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. fantezi olarakta mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kadın tokat attıysa hiç bir şey yapmam tabi kil de.. erkek attıysa yumrukla karşılık veririm :D
Erkekse bende ona atardım. Kızsa dalga geçerek bak diğer yanağım kızarmadı onada bi tane atsana derdim 😅
Neden kızı hafife alıyorsun? Eli ağır kızlarda var
her kıza söyleyeceğim demedim ki zaten :d
durup dururken atan olursa çıktığı yere sokardım onu
Vallaha bilmiyorum ama iyi şeyler olmazdı o kesin : )))
tamam apla yapardın eminim
Yapardım
Eşek sudan gelene kadar
Ringe gel koçum.
Iterdim ve ben de bi tane vururdum.
kesici delici aletlerle saldırırdım
Gel 1vs1
fantezi olarakta mı?
Gtübe sokarım
sakin ol şampiyon