EVLENECEĞİM ADAM SOSYAL MEDYADA BİR KADINA MESAJ ATMIŞ NE YAPMALIYIM?

Uzun zamandır birlikte olduğum, aşık olduğum ve aşık olduğunu söyleyen, sahiplenen, gözünden sakınan, ailesi ile tanıştıran sevdiğim adamdan bahsediyorum. Yakın zamanda kendi ailem ile tanıştırdım, babam ve annem çok sevdi. Birlikte çok mutluyuz her anlamda, asla ona kendisini eksik hissettirmedim, aksine onun için bir hediye olduğumu söylerdi. Dün ailesi taşındı ve evi yerleştirdik, kendi eşyalarını da bana taşıdı araba ile çünkü 3 ay sonra nikah kıyacaktık. Normal şartlarda sosyal medyamızda isimlerimizin harfleri yazar ve asla kadın ya da erkek tanımadığımız kişileri eklemeyiz, şartları en başında koymuştum o kendi isteği ile instagram değiştirmişti, numaralarımızı da değiştirdik. Telefon şifresini bildiğimi bilmiyor, daha önce her geldiğinde gizlece bakardım hiçbir şey yoktu kadın, ya da başka bir şey vs. Telefonunu duşa girerken ortada bırakırdı. Dün taşınma telaşı derken doğalgazınız kapalıdır evden duş al öyle git dedim tamam dedi, o banyodayken içimden bir ses bak dedi, aldım telefonu bir baktım instagramda bir kadına 5-6 bin takipçisi olan bir kadına sabah işe giderken mesaj atmış merhaba diye. Kadın görmemiş 2 gündür. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü, çıkarken çaktırmadım ama yüzümün düşük olduğunu anladı, bizimde evimiz yuvamız olacak asma yüzünü dedi sarıldı kokladı çıktı. Ama ben ekran resmini çektim mesajın. Dün gece üst üste aradı şüphelendi tedirgin oldu tavrımdan. Bugün ısrarla sordu, akşam eve gel konuşacaklarım var dedim, dün gece çok ağladım, her anlamda fazla fazla yettiğim biri neden dedim bunu yapar, ya da neler yapmıştır dedim. Akşam geldiğinde konuşacağım sizce nasıl bir konuşma sergileyip ne yapayım, çok canım acıyor, evlilik yuva hayali kuruyorduk, hatta çok çabalıyordu kendisi, ailesi çok seviyor beni. Araftayım nasıl ne yapıcam bilmiyorum. Akşam nasıl bir konuşma yapayım.

EVLENECEĞİM ADAM SOSYAL MEDYADA BİR KADINA MESAJ ATMIŞ NE YAPMALIYIM?