Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 11 aySoruyu okuyunca sabah sabah sesli güldüm 🤣 🤣
Napsin seni görünce dayanamadi kalbi çok geniş ondandır 🤣🤣
21 Yorumla- 11 ay
Haha🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Garanti altına alıyor kendini işte aaaa sende çok şey istedin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
23 Yorumla- 11 ay
92 T gibi her durakta önüne geleni alıyor demekki 🤣🙈😆
- 11 ay
Haha 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılİstifleyecek seni dikkat et 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evli barklı adamsın uzak dur benden dedim diye suçlu oldum bide… 🤣🤣🤣 Kıymetini bilmek gerekir evli adamların diyip azarladı beni… 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 bunlara vericen ıslak odunu
1 yılDemek ki ileride lazım olur diye saklıyor 🤣
25 Yorumla- 1 yıl
@zorundamiyimefsane ölü yatırım olur 😂 benim kendime hayrım yok 😂
- 1 yıl
Öyle deme 10 parmakta 10 marifet sende 🤣
- 1 yıl
Olmazzz 🙈😆
- 1 yıl
Sana bir sürprizim var yarın paylasicam bugün hazırladım
- 1 yıl
Hadi bakalım merakla bekliyorum ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Sitede 2 den az sevgilisi olana üye demiyoruz ki 😄
13 Yorumla- 11 ay
Benim boşta olduğumu anladi zaar 😂
- 11 ay
Olsa dükkan senin 😂 buralarda bekar kaldık böyle 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılGeleceğe yatırım yapıyor bence hahha
33 Yorumla- 1 yıl
Ölü bir yatırım olur 🤣 Benim kendime hayrım yok 😂
Cevap sahibi1 yılYaaa hahahah
- 1 yıl
Haha 😂
11 ayAllah iyiliğini versin tatlım.. 😅😅
Gözlerini senden alamamış demek ki.. 😅😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hem evliyim, hem 3 sevgilim var hem desimetresim ama ben yivonnayı da istiyorum😏
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Fazlası göz çıkarmaz derler ama o ata sözü burada geçmez heralde 3 kadından biri gözünü çıkarabilir.😂😂🍮
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aaa harikaymış benim niye aklıma gelmemiş tüh... bilgilendirme için teşekkürler
20 Yorumla
11 ayGene kime iftia atıp prim kasmaya çalışıyosunUZ merak ettim.
Yan, bence de adam haklı,4. stoper olafak falan iyisiniz, düşünsene, SADECE size kaldığımızı ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılEvli olmak ayrı bir kontenjan sevgililik ayrı bir kontenjan flört ayrı bir kontenjan ya niye insanları bu şekilde yargılıgprsunuz çok ayıpp
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOtogar mı nedir, aldıkça almak istiyor..
23 Yorumla- 1 yıl
92 T gibi her durakta önüne geleni alıyor demekki 🤣
- 1 yıl
Gurbetçi taşıyor şehir şehir nakliyat
- 1 yıl
Haha 😂
1 yılŞaka mı? 😂 Bazı evliler sevgilisini, sevgilisi ile aldatıyormuş tövbe o yüzden kaldım evde güvenemiyorum kimseye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Stokçuluk suç olmalı. Bizim hakkımıza göz dikiliyor zaten kadın sayısı az 😃
Stokçu galiba uzak dur derim 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBu geleceğe yatırım gibi şeyde gelecekte kullanılmazsın ki görsel geleceğin böyle halimi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 500 T gibii bir sürü insanla görüşmek istiyor o zaman
00 YorumlaÜst üste koyacakmis diyecem de olmayacak ablacım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
11 aybende Hem evliyim hem sevgilim var üstüne birde seni alsam olur neden olmasın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
11 ayZeki adamın hali bir başka demiştim sfdgdss geleceğini de düşünmeli insan ya dfdsx
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 aySenden sonra birini daha bulacak 4 e kadar yolu var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayİnsanoğlu hep ister :) Burada sizin duracağınız yer ve vereceğiniz cevapla yapacağınız şey önemli :)
00 Yorumla
1 yılNe mide var yaa, düşün bide bazıları önüne gelenle yatıp kalkıyor abi bedeninizedemi saygıniz yok,
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAblam bakma sen onlara seni kandırıyor aklınca aman dikkatli ol tamam mı
00 Yorumla Abla boş ver güzel kadinsin sıfır kilometre de bulursun sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende seni istiyorum ama olmuyor 😂
1143 Yorumla- 11 ay
Haha 😂 eyvah eyvah
- 11 ay
Hollandaya birde
- 11 ay
Bak sen göz göz oldum şu an 😂
- 11 ay
@zorundamiyimefsane , ben hollandaya gelin gidiyorum 😂 çeyreği hazırla benden kurtuluyorsunuz artık 🤣
- 11 ay
Sazlı sözlü kına gecesi düğün yapmadan olmaz 🤣
- 11 ay
😂😂😂 kahkaha attım.
- 11 ay
Maalesef başvuru yeri ben değilim 😂
- 11 ay
ben hollandaya gelin gidiyorum 👰 evimin kadını olucam artık 🤣 bilezikleri hazırlayın hadi gözünüz aydın benden kurtuluyorsunuz artık 🤣 @fesfs @Ilerdearse @sinem23__ @Handenizzzqw @profighter @alininannesi72 @gecekusum3434 @Sakaryalim @Cokkalmam @novel @Bravehrart @birsuskuncicek sizde davetlisiniz 🤣
- 11 ay
Abi bana göre de biri var mı ona göre şık olucam😂😂
- 11 ay
Gram aldım :D
- 11 ay
Abla
@r_ngarenkyollar vermeyiz hemen seni - 11 ay
Oh ben çeyrek ile yırttım. Herkesten bilezik istedi 🤣
- 11 ay
- 11 ay
Ne çeyreği ya benden bi cumhuriyet
- 11 ay
Ahahahsh abim ya 😂😂
- 11 ay
@Semih6934 @yeterhayeterhayat @statüko @Barış_LonelyForever @Asil-Bey @Yamaal
- 11 ay
Dililililili (zılgıt)
- 11 ay
Benim onayım yok. İşine bak dayı.
- 11 ay
Mesajımı sen mi sildin. Bu kadar mı delikanlısın klavye delikanlısı diyorsun. Boş yapma kadın açık açık yavşama diyemiyorsa kendini öne atmaya çalışma. Bu konuyu da bir daha konuşma. O söyleyecek terbiyede değil ben onun avukatiyim bana konuş
- 11 ay
Yanlış benim yanlışım. Aslan parçası diyerek küçük düşürmeye çalışmanı da görmedim sanma. Elinden geleni de ardına koyma. Hadi güle güle.
- 11 ay
@yeterhayeterhayat şstttt tamam gülüm eğleniyoruz burada tartışacak bir durum yok rica ediyorum sizden , ortada bir sıkıntı da yok 🙏❤️🥰
- 11 ay
@r_engarenkyollar Hacı sen arkadaşa da senin isteyenler sırasına koy arkadaş da bilsin bu sıra numarasına garibim ihtimal de hayal kurusun
- 11 ay
- 11 ay
@zorundamiyimefsane düğünümde kavga çıktı 🤣🤣 bendeki şansa bak 🤣
- 11 ay
@r_engarenkyollar bu kadar sevilirsen olacağı bu 🤣
- 11 ay
@ZorundamıyımEfsane hani erkek kardeşler vardır ya , böyle bir ağırlığını koyar filan öyle bir durum oldu 🤣 eee bir tanecik ablasiyim koruyacak tabii haliyle
- 11 ay
Yani tabikisi 😅
- 11 ay
@r_engarenkyollar aşk olsun ablam yaa başlık parası isterim bacın olarak öyle kuru kuruya vermem boncuğumu ♥️😛🥳🥳
- 11 ay
@profighter sen bana gram mı takıcan şimdi 🤣 bana bana ablana
- 11 ay
- 11 ay
Çocuk falan hayırdır yahu? Bi aslan parçası ettin bi klavye delikanlısı ettin bi çocuk ettin. Beni ne kadar tanıyorsun da hakkımda bu şekilde konuşuyorsun. Onlar sana tacizci gözüyle bakmayıp dalga geçmek için kullanıyor olabilir ama benim nezdimde yaptığın şey taciz. Hadi onu geçtim benimle konuşma üslubun 15 yaşındaki çocukta yok kendine gel yaşının adamı ol biraz. Bir daha çocuk aslan parçası klavye delikanlısı falan diye konuşursan rengarenk ablanın hatrından çıkar iş şahsi meseleme döner ona göre. Hadi iyi
- 11 ay
@r_engarenkyollar ablaaa heee deee şunaa yaaaa bir çay için en azından
@chef16 kırmaz o bizi - 11 ay
- 11 ay
@alininannesi72 haha enişte demeye hemen dilin alıştı dimi 🤣
- 11 ay
- 11 ay
@r_engarenkyollar Hahahahha ucunda iki bilezikcik var 😛🤪
- 11 ay
@r_engarenkyollar Türk parası almasaydın dolar ya da euro isteseydin Türk parası değer kaybediyor çünkü 😅
- 11 ay
@chef16 offf offff süper yaa @r_engarenkyollar tamam o zaman biz kına hazırlıklarına başlayalım tüm KS kızlar ekibi 🥳🥳🥳
- 11 ay
@r_engarenkyollar gelin hanım nım nım nım nerdesinizz 📢📢
- 11 ay
@AlininAnnesi72 gelin hanım geldi 🤣 biraz geri çekileyim kendimi ağırdan satayım dedim😂 , kız evi naz evi gibi olsun, şimdi hemen cevap versem , sanki yıllardır bu anı bekliyormusum gibi olur 😂😆 elalem ne der 😂
- 11 ay
@zorundamiyimefsane efsane aklıma ne geldi biliyirmusun 😂 hani düğünlerde. Adettir sandık üstüne otururlar ya da kapiyi tutup açmazlar gelini hemen vermemek için bahşiş isterler ya 😂 sen hemen sandığın üstüne otur 🤣 50 Euro almadan kalkma
- 11 ay
50 az gelir :D
- 11 ay
- 11 ay
@zorundamiyimefsane 50 Euro iyidir iyi ses etme 😂 piyasa durgun zaten 😂 gerçi enişten kesenin ağzını açtı fark etmez diyor 😂
- 11 ay
ahahah çok güldüm :D
- 11 ay
Sayın @chef16, Size bir bilgilendirmede bulunayım
Öncelikle göstermiş olduğunuz manevi cesaretinizden ve ortaya koyduğunuz ısrarcı, talepkar tavrınızdan ötürü sizi tebrik ederim. Ne demişler; "Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır." Birde "Zordur almak bizden kızı".
Şayet değerli hanımefendi @r_engarenkyollar buradaki sevenlerine, arkadaşlarına, dostlarına “Ben cidden evlenmek istiyorum. Bana uygun, kıymetimi bilecek, benim de değer verip kıymet göstereceğim ccidi bir eş ve hayat arkadaşı arıyorum” de se...
İşte o zaman, bu sitede kendisiyle evlenmek isteyenlerin sayısı hani dedik ya “bir kızı bin kişi ister” diye... O sayı EGALE olur fersah fersah geçer ata sözü revize olur. Sizin için ise, bu talebinizle siz kız istemede kaçıncı sıraya denk gelirsiniz, orasını artık Allah bilir. - 11 ay
@r_engarenkyollar ömür gidiyor gülüsü vakit nakittir 😃😛🤪
- 11 ay
@AlininAnnesi72 bence hemen düğünü yapmalı 😆😆🙈
- 11 ay
@r_engarenkyollar Hazırlıklar başlasın let s go 🥳🥳🥳
- 11 ay
@AlininAnnesi72 Şu an floryada gelinlik bakıyorum , bu işler beklemeye gelmez vakit nakittir 😆🤣👰
- 11 ay
Size artık paylaşımları Hollanda
dan yaparım 😆😂 - 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@r_engarenkyollar " bundan iyisi Şam'da kayısı demişler" alacağın olsun Hacı senin yüzden gitti Şam
- 11 ay
Ben yokken neler olmuş 🙄😂
- 11 ay
😂😂 Allah iyiliğinizi versin yaa herşeyin hayırlısı tabi ama buraya da ne kadar güvene bilir ki insan 🙂
- 11 ay
@AlininAnnesi72 enişten bunu duymasın 🤣🤣
- 11 ay
@Handenizzzqw ahh neler olmadı ki 😂 atı alan Üsküdar ı geçti
- 11 ay
- 11 ay
@r_engarenkyollar valla duysun abla 😃 @chef16 şahsi bir şey demiyorum tabikide dediklerinde çok haklısın kısmet nasip
Kendi adıma söylim burada her gün ilanı aşk alıyorum bazende iftar bazende kaosun içinde buluyorum kendimi şimdi eş sevgiliyide geçtim burada dost edinmek bile zor kastım erkek kız arkadaşlığı değil kendi hemcisimlerim içinde söylüyorum insanlar korkar oldu eminim ki benimle aynı fikirde olan çoktur, tabi @r_engarenkyollar ablam durumda ciddiyse ve öyle bir niyeti varsa zaten bu hemen olucak bir şey değil zamanla olur demem o sizin ve hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum ♥️ - 11 ay
@r_engarenkyollar Bak birisi gerçek zannetmiş ağlıyor... yapma böyle Napcaz hadi bakalım nasıl susturacağız şimdi bunu.
https://youtu.be/IMjIbWd1JT8?si=ZB7cydXaZLUskgnm - 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@Esmergenc41 sen ne diyorsun bu işe 😂 ne takacaksın yeni geline bakiyim 😂
- 11 ay
İlk olarak istemeye gelsin adetleri yerine getirsinde çeyrek benden 😂
- 11 ay
@r_engarenkyollar hayırlı olsun 😂😂 geç kaldım sanki
- 11 ay
@Yamaal youtube.com/shorts/XIDLZLJD95o?si=T6SF-PkD32FwfFJz
@r_engarenkyollar Maşallah yorum 100' ulaşmış 😂 - 11 ay
- 11 ay
- 11 ay
@r_engarenkyollar😂😂😂😂 yok yok gelirim
- 11 ay
@Esmergenc41 yaa bence beni senin evde istesinler senin ev bahçeli , çünkü Hollanda'dan 50 kişi 10 araba geliyorlarmis 😂 bizim ev 90 metrekare hayatta sığmayız , 92 T belediye otobüsü gibi gibi tıka basa oturmaya gerek yok 🤣
- 11 ay
@r_engarenkyollar Hacı bu seni @zorundamiyimefsane den kız isteme olayı kafa takıldı benim sen düşünüyorsun bu konuda bu durumu görünce aklıma birden şu şarkı geldi.
https://youtu.be/-25UdZvMqJQ?si=FUYkFHNpqSAmMGAS - 11 ay
Olur hadi gene iyisiniz dügün yeride benden 😂😂
- 11 ay
Hollandadan otaya nası geçtik 😂
- 11 ay
@r_engarenkyollar hayırlısı neyse o olsun diyelimde. Bilezik biraz fazla değil mi 😃😃
- 11 ay
@alininannesi72 @Esmergenc41 @Cokkalmam @sinem23__ @Handenizzzqw @zorundamiyimefsane enisteniz beni meğer aldatıyormus a dostlar 😂 1 ay önce 23 yaşında Türkçe bilen Yunanlı bir kıza tutulmuş ve açılmayı düşünüyormus 😂 Allah'ım bunlarida mi gorucektim 🤣
- 11 ay
- 11 ay
@r_engarenkyollar Neyyyyyy @zorundamiyimefsane Bizim Dağdelen gidip Yunanistan' damı değ deliyormuş
- 11 ay
@chef16 bunu bana nasıl yaparsın , benim tertemiz duygularımla oynadın 😂 oysaki sana inanmıştım , pembe panjurlu bir evimiz önünde oynayan çocuklarimiz olucakti 😂😆
youtube.com/shorts/a-KjbuKmP_4?feature=shared - 11 ay
Akşam gidiyim de elime peçete alıp evim sensin filmini izliyim bari 😂 bana şimdi birde ağlayacak omuz lazım 😂 @zorundamiyimefsane uzat omzunu da omzunda ağlıyım bari 😢😂😢😃
- 11 ay
Katılıyorum ✨
- 11 ay
Bu hiç yakışmadı biz ne planlar kuruyorduk sonucu bumuydu yani böyle mi oluyor yani damatlık 😂 damat yürü bu mahalleden çabuk 😂
- 11 ay
@Esmergenc41 depresyondayim aldatıldım 😂 bu gece toplanıp bir eğlence düzenlemeliyiz , birde kına alayım bir tarafıma yakarım belki iyi gelir 🤣🙈😆
- 11 ay
@Esmergenc41 kaldık buralarda yine bekar böyle 😂 gelde şimdi bir parlament içme 🚬🚬🚬🚬 😆
- 11 ay
Yak bir tane hemen 😂 bir şampanya fena olmaz kendine getiririz senş rahata tak 😂
- 11 ay
@Esmergenc41 ahhh ulan ahh batsın bu dünya 😂 bu bana yapılır mıydı beee , Türkçe bilen Yunanlı ya ne gerek vardı, ben ona Türkçe ogretirdimm , kuş dili bile biliyorum 😂😃
- 11 ay
@Esmergenc41 şampanyayı 🍾 boş ver Sen bana bir cin alda çarpsın beni 😂
- 11 ay
Olmaz öyle çarpılma 😂 sonrası kötü oluyor 😂 yunanlı derken bile aklıma neler geliyoda diyemiyorum 😂 uymaz bizim adetlere 😂
- 11 ay
Ben yeni uyandım neler kaçırmışım 😂
- 11 ay
@ZorundamıyımEfsane sen yat uyu 😃
- 11 ay
😂😂 gitti kadın elden
- 11 ay
@ZorundamıyımEfsane korkutma beni hangi kadın gitti 😂
- 11 ay
Sen 😂
- 11 ay
@ZorundamıyımEfsane evett bennn 😂😌 ben artık aldatılmış bir kadınım 🙈😆🥺
- 11 ay
Daha başlamadan demek 🤣
- 11 ay
- 11 ay
@ZorundamıyımEfsane Yok yaa bence @r_engarenkyollar yoklama çekiyor dikkat li olmak lazım benim tecrübeme güven
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
11 ayEvlinin sevgilisi olmaz bunun şakası olmaz evliyle olanda eşini aldatanda karaktersizdir böyle şeyleri normallestirende dahil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayE dinin emrini yerine getiriyor nerden baksan kral hareket
00 YorumlaTutmayın adamı. Yanından dişi kuş geçse ona da ateş edecek. Adam 3 lü grup seviyor galiba
00 YorumlaÇok azmiş demek ki 2 yetmiyor üçüncüyede saplamak istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılNereden cesaret almış? 😂😂
20 Yorumla
11 ayKoşarak kaçmanız gereken bir tip
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAllah gözünü doyursun damlasının:))
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Cesarete bak ya adamdaki😄
10 Yorumla
11 ayBöylelerine yorum yok vallahi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hala ne aradigini bilmiyo🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
11 ayBaya ahlaksız ve karaktersiz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Harem kurmaya mı niyeti var acaba 😊
00 Yorumla
11 ayOkey mi kuracak acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 ayDoyumsuzluk başa bela 😅
00 Yorumla Kaliteli bir kuzum çocuğudur.
00 Yorumla
1 yıl🤣🤣🤣
Karaborsacı arkadaş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYedek akçe iyidir.
!!!
😀😀😀😀😀00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılfarklı tatlara acık demekki :)
00 Yorumla
1 yılBedava kuku isteyen erkekten zarar gelmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılAdam aşiret kurmayı kafasına koymuş.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doyumsuzluk ve karaktersizlik denir buna
00 Yorumla
1 yılKoleksiyoncu da olabilir 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cesaret derler ne bileyim böylesine
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Seni kim istemez ki. Güzel kalp...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk 10u tamamlamak istiyor olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
11 ayÇok ayip çok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. stokçu
00 Yorumla
11 ayŞeriatçı galiba
00 Yorumla
1 yılAsıl sen ne istiyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılStokcu olabilir
00 Yorumla
1 yılİğrenç bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hahaha ne bu şimdi
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bu adam bildiğin aşk paleti olmuş, hangi fırçayı tutsa elinde kalıyor! 😂 Kız, resmen kalp stoku yapıyor, “Yedek lastik” mantığıyla gidiyor herhalde! Sana gelince, asıl güldüğüm senin vibes; böyle çılgın esprilerle anca bu tarz adamlara uzaktan bakılır zaten! Hayat kısa, böyle stoku bol kişilere harcamak harbiden zaman kaybı! Enerjini sana değer veren birine sakla bence! ❤️🔥