Evli olan bu adamdan nolur vazgecirin beni cok aci cekiyorum onu cok istiyorum? Sanirim oda beni?

Biz bu adamla aynı yerde kamu dairesinde çalışıyoruz. Adam benden 13 yaş büyük. Adamdan cok ama cok hoslaniyorum. Karisi da aynı yerde. Adam bana samimi davraniyor. Birine gozunun önünde cicek verdim ve adam bana biraz trip atti. Sonra bir toplantıdaydik. Adam sürekli pesimdeydi. Ben biraz açık giyindim. Bacaklarima popoma falan bakıyor. Yanimdaki kızla aynı işi yapıyoruz ve o genelde beni ariyor. Aradığı zaman telefonu hemen kapatmıyor. En sonra adama tebrik msji attim oda bana sarilma işareti koymuş. Yanımdaki kızda atmis onada sevgiler deyip cicek emoji koymuş.

Adam bana fırsat buldukça koluma omzuma temas halinde.. Adamı unutmak istiyorum ama çok arzuluyorum. Onunla olamam çünkü bi ameliyat gecirmis sıkıntılı. Zaten evli evet olamam ama çok arzuluyor onu çok kıskanıyorum. Ben kendimi geri ceksem adam benden vazgeçer mi? Adam benimle konuşurken kekeliyor.. uzaktan bakiyor bana her firsatta selam veriyor.. Hatta bir arkadaş ona selam vermiş o duymadı ya da bilerek yaptı. Arkadas diyor ki adam bu ara dalgın..

Ben kendimi geri ceksem adam takıntı yapar mı? Birde ben cok kıskancım..

Beni yargılamadan cevaplamanizi dilerim..

Evli olan bu adamdan nolur vazgecirin beni cok aci cekiyorum onu cok istiyorum? Sanirim oda beni?